• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Gunaydiiinnn bacilarr canlar bayramzedeler yedik yedik et tatli tabi bu hafta tokezledik :hamarat::hamarat::KK53:
Bu bizim icin yeni baslangic olsun unutun gecmisi.bayramdan once su kilodaydim cok uzgunum falan flan uzulmeyelim kizlar her zaman bayram olmuyo her zaman tatile gitmiyoruz.suanki kilomuzdan hedef kilomuza varmayi dusunelim .@sbeden
Ben gecen hafta :77
Bu hafta:76.4
Fark : -600

Kizlar hergun
Su: (en az 2 ltre )
Spor: (en az yarim saat )
Yapalim bu kalemleri boyle paylasalim :KK54:

:mad::mad::mad:
Bayramdan İki hafta once iki ogun yediğim yedigim hamur isi bende ani açlık vs lere sebep oldu dolayisiyla motivemi kaybettim toparlayamadim ve bunalimdan inadina gece az da olsa kacamaklarm devreye girdi. Gec kalmadan kilom oturmadan bugün başlıyorum tekrar.bundan sonra günlük bildirim yapacam. Sende kendine geldin mi benim gibi:KK50:
Tabiki geldim:rapci::KK19:
Sabah 9.30
2 yk yoğurt
1 yk yulaf ezmesi
12 çilek orta boy

Ara 11
çocuklara kahvaltı yaptırırken 1 lokma ekmekle yumurtadan aldım

öğlen 13.00
2 yk lor peyniri- yarım domates -Yarım da kuru soğan ile salt yaptım
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin

Ara 16. 30
1 yk kuru üzüm
yesilcay

Akşam 17.30
Marol ile yapılmış cacik.

şu 2.5 lt oldu

spor
1000 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav
100 ayakta mekik
30 dağa tırmanma tarzı bişey
Vaaay super mas takdir ettim spor ve menu super :super:

Kilo bildirimi
Geçen hafta 71.1
Güncel 69.7
Fark - 1.5

Sonuçtan memnun değilim çünkü bayram öncesi bu kilodan daha da aşağıdaydım. Hatta başlangıç kilom bile daha azdı. Sebep ne halen çözebilmiş değilim. Spor yapmaya acayip üşeniyorum en büyük hatam burda sanırım ama wc problemim de var. Pes etmeye başladım. Bi insan az yiyip nasıl kilo alır anlamış değilim
Vucudun direnc gosteriyor.sporla yardimci olman gerekiyor vucuduna yag yakimi icin az da olsa vucudun enerji ister :KK19: mutlaka spor yapman lazim arkadasim
Gunaydin kizlar ,
sbeden sbeden cim kilom 60.3
Kurtulamadim su 60 lardan eski gunlerim hayal gibi oldu bu kilolarda yerlesti sanki bana dikkat etsemde gitmiyor , rejim yapmam lazim oda sutumu etkiliyor vallahi ne yapacagimi sasirdim . Hic bir kiyafetim olmuyor sezeryandan dolayi inmeyen bir gobegimde var :KK43:
Bende emziriyorum hic bir kur uygulamadan su ve sporla etkili verebiliyorum :spor:

miraycan84 miraycan84 Denizcim canim seninle ne guzel rakiptik ne guzel kilolar vermistik
Ne yapsak yine rakipmi olsak sen benden zayifsin ama olsun verdigimiz kilo kadar rakip olalim .Bu hafta 1 kilo verdin bu hafta yarim kilo vs .Ne yapalim ?
Bende yoldas olabilirim :KK19:

sbeden sbeden bu hafta kilom tamı tamına 62 :oha::oha::oha:
artık spora başlıyorum gidişat kötü:KK42::KK42::KK42:
Kizzz uctun sende he bacimm frenleme vaktimiz geldi :KK19:

Tabiki geldim:rapci::KK19:

Vaaay super mas takdir ettim spor ve menu super :super:

Vucudun direnc gosteriyor.sporla yardimci olman gerekiyor vucuduna yag yakimi icin az da olsa vucudun enerji ister :KK19: mutlaka spor yapman lazim arkadasim

Bende emziriyorum hic bir kur uygulamadan su ve sporla etkili verebiliyorum :spor:

Bende yoldas olabilirim :KK19:

Kizzz uctun sende he bacimm frenleme vaktimiz geldi :KK19:
sorma geldide geçti bile ,bu kadar olmasına bile izin vermemeliydim,ruhum tembel :işsiz:ama ben onun canlandırmasını bilirim:KK70:

Bazende aci turşu biber ye fayda eder. Uzun zamanli kabiz olmamaya çalış
Aldım dün bir buçuk kiloluk acı biber eşimle bana 1 ay dayanmıyor çözümü buldum aslında da kış geliyor kışın da dondurucuya talim taze fasulye ve bamya çözümü 2 poşet attım dondurucuya bamya fasulyede atıcam çokça önümüzdeki hafta:KK66:

Günaydın kızlar, neyse ki korktugum basıma gelmemiş. Kv ve gorumce yemekleriyle tatilin ustune de kilo aldigimi dusunuyordum. Bugün 81.8 çıktım sbeden sbeden cim. Eskisine donememisim tabii ki ama en azından eksideyim geçen haftaya göre. Şimdi size içli kofte, etli ekmek kilo aldırmıyor desem gunahiniza girmiş olur muyum :D

neden yemedin
öğlen kaçta yiyiyodun sen?olmadı hafif bişeyler atıştır tansiyonun oynamasın
vücudumuzu aç bırakarak bazal metabolizmamızı yavaşlarıyoruz bu iyi birşey değil canım unutma
Canım sabah saatlerim değişti iett otobüsüne yetişmem için artık evden 15 dakika erken çıkıyorum erken kalkmaya da hiç halim olmuyor kalkmamla işlerimi bitirmem evden çıkma saatim yakın olduğundan canım bir şey istemiyor ama 10 gibi acıkmaya başlıyorum ama poğaça börek yemek istemediğimden öğleni bekliyorum burada atıştıracak bir şey olmuyor genelde 12 buçuk gibi çıkıyorum:işsiz:

Canım sabah saatlerim değişti iett otobüsüne yetişmem için artık evden 15 dakika erken çıkıyorum erken kalkmaya da hiç halim olmuyor kalkmamla işlerimi bitirmem evden çıkma saatim yakın olduğundan canım bir şey istemiyor ama 10 gibi acıkmaya başlıyorum ama poğaça börek yemek istemediğimden öğleni bekliyorum burada atıştıracak bir şey olmuyor genelde 12 buçuk gibi çıkıyorum:işsiz:

:KK57:amann neden değiştisaatler kötü olmuş bu :KK43:
sürekli böyle olacaksa buna bir çözüm bulmalısın 12,30 a kadar aç durulmaz ki ama :KK43:

:KK57:amann neden değiştisaatler kötü olmuş bu :KK43:
sürekli böyle olacaksa buna bir çözüm bulmalısın 12,30 a kadar aç durulmaz ki ama :KK43:

Kış saati uygulamasına geçti normalde 10 gece geliyordu şimdi 5 kala geliyor :KK43:Sabah zorlayıp yemem gerek aslında sütü yumurtayı araya sıkıştırırım belki ama canımda istemiyor niyeyse 1 haftadır hep uykusuz dolanıyorum saatler geri alındı diye mi otobüsle anlamadım :uykucu:

Kış saati uygulamasına geçti normalde 10 gece geliyordu şimdi 5 kala geliyor :KK43:Sabah zorlayıp yemem gerek aslında sütü yumurtayı araya sıkıştırırım belki ama canımda istemiyor niyeyse 1 haftadır hep uykusuz dolanıyorum saatler geri alındı diye mi otobüsle anlamadım :uykucu:
kız saatler geri alınmadı bundan sonrada alınmıycakmış,böyle gitcekmiş artık
1-2 dilim ekmek arası peynir,zeytin,domates,salatalık yap
sütlü gevreklerden falan al bari

kız saatler geri alınmadı bundan sonrada alınmıycakmış,böyle gitcekmiş artık
1-2 dilim ekmek arası peynir,zeytin,domates,salatalık yap
sütlü gevreklerden falan al bari
İett saatleri alındı ama :bicak:ondan bahsediyorum:KK53:Ekmek arası yiyeceğim olmadı sabah haşlanmış yumurta ekmeksiz midemi bulandırıyor sütte yulafla her sabah içilmiyor gibi :kahve:

Gunaydin kizlar ,
sbeden sbeden cim kilom 60.3
Kurtulamadim su 60 lardan eski gunlerim hayal gibi oldu bu kilolarda yerlesti sanki bana dikkat etsemde gitmiyor , rejim yapmam lazim oda sutumu etkiliyor vallahi ne yapacagimi sasirdim . Hic bir kiyafetim olmuyor sezeryandan dolayi inmeyen bir gobegimde var :KK43:
Hiiiç acele etme bebişe iyi bak sonra hem diyet hem spor yapar eski haline dönersin:KK66:

İett saatleri alındı ama :bicak:ondan bahsediyorum:KK53:Ekmek arası yiyeceğim olmadı sabah haşlanmış yumurta ekmeksiz midemi bulandırıyor sütte yulafla her sabah içilmiyor gibi :kahve:

onu bilemedim bizde iett yokya anlayamadım seni :KK70:
artık bigün yumurta,bigün yulaflı süt,öyle öyle idare edecen napıcan
yumurtanın yanında azcık ekmekte ye neden yemiyonki zaten:KK64:
peynir,zeytinde yemiyosun onlardan da ye

miraycan84 miraycan84 Denizcim canim seninle ne guzel rakiptik ne guzel kilolar vermistik
Ne yapsak yine rakipmi olsak sen benden zayifsin ama olsun verdigimiz kilo kadar rakip olalim .Bu hafta 1 kilo verdin bu hafta yarim kilo vs .Ne yapalim ?
Hiç sorma ip atlayamıyorum şüpheli durumlardan dolayı yürüyüş yapıyorum sadece öyle ağır diyetler de yapmayınca gitmiyor kilolar biliyosun ikimizde beklemede kalalım almayalım yeter:KK66:

onu bilemedim bizde iett yokya anlayamadım seni :KK70:
artık bigün yumurta,bigün yulaflı süt,öyle öyle idare edecen napıcan
yumurtanın yanında azcık ekmekte ye neden yemiyonki zaten:KK64:
peynir,zeytinde yemiyosun onlardan da ye
Kilo yapar diye yemiyorum öyle de midemi bulandırıyor sabah sabah :işsiz:Kahvaltı yabağı hazırlarım aslında da zamanımı alır diye yanaşmıyorum yoksa bugünler de felaket peynir yiyorum:KK53:

Back
X