- 30 Temmuz 2015
- 4.629
- 11.261
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasın canım daha ne olsun23.01_ 78.2
24.01_ 79.9
25.01_ 79.6
26.01_78.5.
27.01_77.9
28.01_77.5
29.01_76.8 sabah tartim bana guzrl seyler soyledi![]()
Günaydın Begüş nasılsıngünaydın
sanada hayırlı haftalar canım![]()
Gunaaaaaaaaydınnnnnnn![]()
ooo esra hanım gelmiş,hoşgelmişçok özür dilerimsbeden inan bana çok işlerim vardı sen beni listeye koyma ama g
venmiyorum deme ne olurözür dilerim herkesten
teşekkür ederim nill,iyiyim sen nassın kuzum?Harikasın canım daha ne olsun
Günaydın Begüş nasılsın
Günaydın canım![]()
Geçmiş olsun kuzum kötü olmuş ya şimdi nasılsınteşekkür ederim nill,iyiyim sen nassın kuzum?
hafta sonu yoğun sebebiyle kuzenlerle buluşamadım, bu hafta içide gidiyo kuzilerim
pazar günüde kendimi temizliğe verdim,bide migrenim tuttu
şimdide işe geldim işte
sen naptın canım?nasıl geçti hafta sonun?
şimdi iyiyim canım çok sağolGeçmiş olsun kuzum kötü olmuş ya şimdi nasılsınBende cumartesi annemlere gittim eve erken geçtim kişisel işlerimi hallettim
Pazar günü de eşim kursa gidince gardırobumu düzenledim yazdıkları valize kaldırdım yaz geliyor gerçi ama
giyilmeyenleri çıkardım falan etrafı toparladım derken pazartesi oldu
İnternetimizde yoktu hafta sonu öyle takıldım spor bile yapamadım video açamadığımdan
![]()
şimdi iyiyim canım çok sağol
hafta sonu baya iş halletmişsin, iyi olmuş,hafta içi yetişilmiyo hiçbirşeye
benimde yaza girerken dolabı baya bi temizlemem lazım kazaklar çok bol gelmeye başladı bu sene idareten giyiyorum bikaç tanesini de verdim ama seneye giyilmez artık yeter bukadarannemlerin orda bi yer var,tencereden,kap kaçağa,kıyafet,ayakkabı herşeyi veriyosun ihtiyaç sahipleri,öğrenciler falanda gelip alıyo iyi oluyo öyle
sporunuda bu hafta yaparsın inşallah![]()
sosyal aleme hoşgeldingünaydın kızlar
herkes iyi maşallah. kızlar birinin yazılarını takip etmek için instagrama kaydoldum işim olmaz demiştim begüm ama oldu anamm bir baktım ki benim arkadaşların görmediğim bebekleri varmış iyi mi :) faceden paylaşmıyorlar ama instagram afedersin herşey var. özelden yazayım adımı ordan bakarım size
sbeden kilom 77,7
evet düşüş var ama kötü. normalde cuma günü 77,4 düm. hasta oldum üşüttümm karnım şiş gazdan diyetisyende de sonuç aynı çıktı soğuk yemeyin salata yogurt dedi hep ılık olsun...kuru meyve verdi cünkü cıkamadım. tek kaçamağım 7-8 tane cips ve 1 minik gofret oldu o da sinema keyfi yapmıştık. inşallah cuma ya kadar 76 lı bir rakam görürüm kontrolüm var çünkü.
sosyal aleme hoşgeldin
yaa ınstagramda neler var neler
arada yapılan kaçamaklar ufakta olsa ben hep şuna benzetiyorum,merdivenden yukarı çıkmak isterken bizi aşağı doğru çeken bir güç,o yüzden küçük büyük demeden kaçamak yapmak kötü bişey![]()
ya evet çok haklısın ama kaçamakla ilgisi yok gibi. cuma -c.tesi kuru fasulye yedim mahvetti beni. afedersin bağırsaklarımdan ses geliyor c.tesi sabahda erken banyo yapıp gittim hava buz gibidi kavitasyon vardı. seans sonunda yine 3 cm incelme olmuş. her gün 10 mekik verdi bir de karnını içine çek, ta ki bırakana kadar çek ve dur öyle dedi. aklıma geldikçe yapıyorum.
baklagiller bağırsakları kötü etkiliyor malesef
oo kavitasyonda iyi gidiyor senin,hadi bakalım
bende bu işi anlamıyorum kilon değişmiyo ama inceliyosunkafam basmıyo
![]()
belkide kavitasyondan sebep içiyosundurevet o işi ben de anlamadım. normalde her seans 1 cm incelmenin garantisini veriyorlardı. ama kg olarak birşey demediler sadece sıkı görüneceksin sarkmalar olmayacak dediler. ya dün 4 lt su içtim, nereme içtim onu da bilmiyorum su içemeyen ben su içmeye başladım. acaba dedim duraklamaya mı girdim yani henüz erken ben 73 lerde takılırım diye düşünüyorum 7-8 ay o kiloda kalmıştım çünkü.
olabilir canım özellikle h.sonu daha çok içtim çünkü.belkide kavitasyondan sebep içiyosundur
o farkında olmadan vucudu susatıyordur,sen hemen takılmayı kafana yer etme öyle, bu kavitasyon ve diyetisyenle onuda kırarsın eminim
olabilir canım özellikle h.sonu daha çok içtim çünkü.
inşallah ya...Allah izin verirse haftaya izinliyim yazamayabilirim kızlar. önce 2 gün hafta sonu uşak a gidecez ordan da Ankara yapacağız. çok özledim bizimkileri. eniştemle konuştum sabah, baldız ne istersin hangi tatlıyı yapayım diyor. kendisi de 9 kg verdi 3 ayda. amann dedim kötülük yapmayalım birbirimize. iyi böyle normal yemeğimizi yiyelim. ayy korkuyorum yani 1 haftada kilo alırsam çok üzülürüm emeğime yazık
aman aman enişte de çok fenaymış
sakın uyma sen ona,o kadar emek boşa gidiyo sonra
hemyaza ne kaldı şunun şurasında
insan memleketi,ailesini ne çok özlüyo demiinşallah güzelce hasret giderirsin canım