♥haftalık kilo verme yarışması♥

Harikasın canım daha ne olsun :KK9:

Günaydın Begüş nasılsın:KK36:

Günaydın canım:KK37:
teşekkür ederim nill,iyiyim sen nassın kuzum?:KK36:
hafta sonu yoğun sebebiyle kuzenlerle buluşamadım, bu hafta içide gidiyo kuzilerim :cry:
pazar günüde kendimi temizliğe verdim,bide migrenim tuttu :KK43:
şimdide işe geldim işte:işsiz:

sen naptın canım?nasıl geçti hafta sonun?

teşekkür ederim nill,iyiyim sen nassın kuzum?:KK36:
hafta sonu yoğun sebebiyle kuzenlerle buluşamadım, bu hafta içide gidiyo kuzilerim :cry:
pazar günüde kendimi temizliğe verdim,bide migrenim tuttu :KK43:
şimdide işe geldim işte:işsiz:

sen naptın canım?nasıl geçti hafta sonun?
Geçmiş olsun kuzum kötü olmuş ya şimdi nasılsın :KK51:Bende cumartesi annemlere gittim eve erken geçtim kişisel işlerimi hallettim:KK8:Pazar günü de eşim kursa gidince gardırobumu düzenledim yazdıkları valize kaldırdım yaz geliyor gerçi ama :KK70:giyilmeyenleri çıkardım falan etrafı toparladım derken pazartesi oldu:KK53:İnternetimizde yoktu hafta sonu öyle takıldım spor bile yapamadım video açamadığımdan:işsiz:

Geçmiş olsun kuzum kötü olmuş ya şimdi nasılsın :KK51:Bende cumartesi annemlere gittim eve erken geçtim kişisel işlerimi hallettim:KK8:Pazar günü de eşim kursa gidince gardırobumu düzenledim yazdıkları valize kaldırdım yaz geliyor gerçi ama :KK70:giyilmeyenleri çıkardım falan etrafı toparladım derken pazartesi oldu:KK53:İnternetimizde yoktu hafta sonu öyle takıldım spor bile yapamadım video açamadığımdan:işsiz:
şimdi iyiyim canım çok sağol:KK60:
hafta sonu baya iş halletmişsin, iyi olmuş,hafta içi yetişilmiyo hiçbirşeye:kızgın:
benimde yaza girerken dolabı baya bi temizlemem lazım kazaklar çok bol gelmeye başladı bu sene idareten giyiyorum bikaç tanesini de verdim ama seneye giyilmez artık yeter bukadar :duduk:annemlerin orda bi yer var,tencereden,kap kaçağa,kıyafet,ayakkabı herşeyi veriyosun ihtiyaç sahipleri,öğrenciler falanda gelip alıyo iyi oluyo öyle:KK9:
sporunuda bu hafta yaparsın inşallahHoppa

şimdi iyiyim canım çok sağol:KK60:
hafta sonu baya iş halletmişsin, iyi olmuş,hafta içi yetişilmiyo hiçbirşeye:kızgın:
benimde yaza girerken dolabı baya bi temizlemem lazım kazaklar çok bol gelmeye başladı bu sene idareten giyiyorum bikaç tanesini de verdim ama seneye giyilmez artık yeter bukadar :duduk:annemlerin orda bi yer var,tencereden,kap kaçağa,kıyafet,ayakkabı herşeyi veriyosun ihtiyaç sahipleri,öğrenciler falanda gelip alıyo iyi oluyo öyle:KK9:
sporunuda bu hafta yaparsın inşallahHoppa

Evet yetişemiyor insan gerçekten herşeye en azından bu hafta sonu onları halledeyim dedim çamaşırlarımı falan yıkadım nasipse hafta içi de kullanılmayan ders zamanlarından kalan kitapları atacağım, ütümü yapacağım hafta sonuma güncel temizliğim kalsın :KK53:he bir de buzdolabını temizlemeyi kileri temizlemeyi düşünüyorum bir de 4 tane kitap aldım okumaya başlıyorum :KK70:Bu aralar kafamı dağıtsam iyi olacak zaten 2 haftaya kadar yeniden ders çalışmaya başlayacağım:KK53:

Çıkarırsın kuzum bunlar güzel verişler olacak zayıfladın :halay:Bizde eşiminkileri çıkardık kardeşine göstereceğiz giyecekse alsın yoksa ihtiyaç sahibi birilerine göstereceğiz babamlar falanda giymezse :KK19:

günaydın kızlar

herkes iyi maşallah. kızlar birinin yazılarını takip etmek için instagrama kaydoldum işim olmaz demiştim begüm ama oldu anamm bir baktım ki benim arkadaşların görmediğim bebekleri varmış iyi mi :) faceden paylaşmıyorlar ama instagram afedersin herşey var. özelden yazayım adımı ordan bakarım size

sbeden sbeden kilom 77,7

evet düşüş var ama kötü. normalde cuma günü 77,4 düm. hasta oldum üşüttümm karnım şiş gazdan diyetisyende de sonuç aynı çıktı soğuk yemeyin salata yogurt dedi hep ılık olsun...kuru meyve verdi cünkü cıkamadım. tek kaçamağım 7-8 tane cips ve 1 minik gofret oldu o da sinema keyfi yapmıştık. inşallah cuma ya kadar 76 lı bir rakam görürüm kontrolüm var çünkü.

günaydın kızlar

herkes iyi maşallah. kızlar birinin yazılarını takip etmek için instagrama kaydoldum işim olmaz demiştim begüm ama oldu anamm bir baktım ki benim arkadaşların görmediğim bebekleri varmış iyi mi :) faceden paylaşmıyorlar ama instagram afedersin herşey var. özelden yazayım adımı ordan bakarım size

sbeden sbeden kilom 77,7

evet düşüş var ama kötü. normalde cuma günü 77,4 düm. hasta oldum üşüttümm karnım şiş gazdan diyetisyende de sonuç aynı çıktı soğuk yemeyin salata yogurt dedi hep ılık olsun...kuru meyve verdi cünkü cıkamadım. tek kaçamağım 7-8 tane cips ve 1 minik gofret oldu o da sinema keyfi yapmıştık. inşallah cuma ya kadar 76 lı bir rakam görürüm kontrolüm var çünkü.
sosyal aleme hoşgeldin :KK9:
yaa ınstagramda neler var neler
arada yapılan kaçamaklar ufakta olsa ben hep şuna benzetiyorum,merdivenden yukarı çıkmak isterken bizi aşağı doğru çeken bir güç,o yüzden küçük büyük demeden kaçamak yapmak kötü bişey:KK20::KK70:

sosyal aleme hoşgeldin :KK9:
yaa ınstagramda neler var neler
arada yapılan kaçamaklar ufakta olsa ben hep şuna benzetiyorum,merdivenden yukarı çıkmak isterken bizi aşağı doğru çeken bir güç,o yüzden küçük büyük demeden kaçamak yapmak kötü bişey:KK20::KK70:

ya evet çok haklısın ama kaçamakla ilgisi yok gibi. cuma -c.tesi kuru fasulye yedim mahvetti beni. afedersin bağırsaklarımdan ses geliyor c.tesi sabahda erken banyo yapıp gittim hava buz gibidi kavitasyon vardı. seans sonunda yine 3 cm incelme olmuş. her gün 10 mekik verdi bir de karnını içine çek, ta ki bırakana kadar çek ve dur öyle dedi. aklıma geldikçe yapıyorum.

ya evet çok haklısın ama kaçamakla ilgisi yok gibi. cuma -c.tesi kuru fasulye yedim mahvetti beni. afedersin bağırsaklarımdan ses geliyor c.tesi sabahda erken banyo yapıp gittim hava buz gibidi kavitasyon vardı. seans sonunda yine 3 cm incelme olmuş. her gün 10 mekik verdi bir de karnını içine çek, ta ki bırakana kadar çek ve dur öyle dedi. aklıma geldikçe yapıyorum.

baklagiller bağırsakları kötü etkiliyor malesef
oo kavitasyonda iyi gidiyor senin,hadi bakalım:KK9:
bende bu işi anlamıyorum kilon değişmiyo ama inceliyosuno_Okafam basmıyo :KK70:

baklagiller bağırsakları kötü etkiliyor malesef
oo kavitasyonda iyi gidiyor senin,hadi bakalım:KK9:
bende bu işi anlamıyorum kilon değişmiyo ama inceliyosuno_Okafam basmıyo :KK70:

evet o işi ben de anlamadım. normalde her seans 1 cm incelmenin garantisini veriyorlardı. ama kg olarak birşey demediler sadece sıkı görüneceksin sarkmalar olmayacak dediler. ya dün 4 lt su içtim, nereme içtim onu da bilmiyorum su içemeyen ben su içmeye başladım. acaba dedim duraklamaya mı girdim yani henüz erken ben 73 lerde takılırım diye düşünüyorum 7-8 ay o kiloda kalmıştım çünkü.

evet o işi ben de anlamadım. normalde her seans 1 cm incelmenin garantisini veriyorlardı. ama kg olarak birşey demediler sadece sıkı görüneceksin sarkmalar olmayacak dediler. ya dün 4 lt su içtim, nereme içtim onu da bilmiyorum su içemeyen ben su içmeye başladım. acaba dedim duraklamaya mı girdim yani henüz erken ben 73 lerde takılırım diye düşünüyorum 7-8 ay o kiloda kalmıştım çünkü.
belkide kavitasyondan sebep içiyosundur
o farkında olmadan vucudu susatıyordur,sen hemen takılmayı kafana yer etme öyle, bu kavitasyon ve diyetisyenle onuda kırarsın eminim

Güncel kilom 53 sbeden sbeden dertliyim :( Eve giden gelen misafirler akrabalar derken dengem alt üst oldu 52.2 idim 53 e kadar çıktım 2 hafta içinde acil eylem planı yapıp eski düzenime geri dönmem şart. 48 49 u görmem lazim en önemlisi sonra bunu korumam lazım.

Düşüşe devam edenleri tebrik ediyor kendimi de bir hafta ekstra cezalı ilan ediyordum :D

belkide kavitasyondan sebep içiyosundur
o farkında olmadan vucudu susatıyordur,sen hemen takılmayı kafana yer etme öyle, bu kavitasyon ve diyetisyenle onuda kırarsın eminim
olabilir canım özellikle h.sonu daha çok içtim çünkü.
inşallah ya...Allah izin verirse haftaya izinliyim yazamayabilirim kızlar. önce 2 gün hafta sonu uşak a gidecez ordan da Ankara yapacağız. çok özledim bizimkileri. eniştemle konuştum sabah, baldız ne istersin hangi tatlıyı yapayım diyor. kendisi de 9 kg verdi 3 ayda. amann dedim kötülük yapmayalım birbirimize. iyi böyle normal yemeğimizi yiyelim. ayy korkuyorum yani 1 haftada kilo alırsam çok üzülürüm emeğime yazık

Merhabalar hanımlar,
Diyetinizi daha bilinçli ve sağlıklı bir şekilde yapmak isterseniz ve diyetisyen kontrolünde olmak isterseniz, her türlü sorunuzu cevaplayıp yardımcı olabilirim.

olabilir canım özellikle h.sonu daha çok içtim çünkü.
inşallah ya...Allah izin verirse haftaya izinliyim yazamayabilirim kızlar. önce 2 gün hafta sonu uşak a gidecez ordan da Ankara yapacağız. çok özledim bizimkileri. eniştemle konuştum sabah, baldız ne istersin hangi tatlıyı yapayım diyor. kendisi de 9 kg verdi 3 ayda. amann dedim kötülük yapmayalım birbirimize. iyi böyle normal yemeğimizi yiyelim. ayy korkuyorum yani 1 haftada kilo alırsam çok üzülürüm emeğime yazık

aman aman enişte de çok fenaymış :sinirli:
sakın uyma sen ona,o kadar emek boşa gidiyo sonra
hemyaza ne kaldı şunun şurasında
insan memleketi,ailesini ne çok özlüyo demi:KK36:inşallah güzelce hasret giderirsin canım

aman aman enişte de çok fenaymış :sinirli:
sakın uyma sen ona,o kadar emek boşa gidiyo sonra
hemyaza ne kaldı şunun şurasında
insan memleketi,ailesini ne çok özlüyo demi:KK36:inşallah güzelce hasret giderirsin canım

eniştem bir tanedir :halay: çok güzel yemek yapıyor o yüzden kardeşim kilo veremiyor :KK53::KK53: tabii yaa yaza ne kaldı aynen... evlenirken aldığım bikiniyi giyeceğim tekrar yepyeni duruyor :spor::spor: havalar ısınsın yürüyüşe de başlayacağım tekrar. aslında ortalamaya vurduğumda ayda 3 kg bile harika. işte duraklama olursa kötü ama yine de benim için iyi.

Back
X