Nerede yaşıyorsunuz? Bu tür kaçamaklar için yakın yerler ilk tercih olmalı zamandan kar etmek için.Merhaba kızlar. Konum yanlış yerde biliyorum ama daha fazla kişiye hitap edebilmek için buraya açtım. Kızlar eşimle uzun zamandır başbaşa bi kaçamak yapamadık. Aileler is guc stres derken ihmal ettik birbirimizi. Ben simdi eşimle 2 gun başbaşa gecirebilecegim bi haftasonu planı yapmak istiyorum. İçinizde mutlaka bana yardım edebilecek kişiler vardır. Nereye gidebiliriz. Araştırdım ama öyle çok kafama yatan olmadı. Fazla bütçe ayırmadan uygun bütçeye istanbulda veya yakın şehirlerde kaçamak yapabileceğim bi yer öneriniz var mı acaba. Romantik olmalı. Agva ya gitmistik gitmediğimiz bi yer olsun.
İstanbulda yaşıyorum canım. Bide 4 aylık hamileyim. O yüzden uzak olmasın istiyorum.Nerede yaşıyorsunuz? Bu tür kaçamaklar için yakın yerler ilk tercih olmalı zamandan kar etmek için.
Ona göre bir şeyler diyelim.
Haha canimm inşallah gönlüme göre bi yer bulabilirizbu konuyu bende takıp ederim heyecanla önerileri beklıyorum
:)) o kadar uzun zamandır oturuyorum ki canım. Diyorum ya bOzaman otur evde
Saka saka
Bolu abant guzel
:) o kadar uzun zamandır oturuyorum ki canım diyorum ya tak etti canımaOzaman otur evde
Saka saka
Bolu abant guzel
Valla bana göre de en güzel kaçamak hafta sonu sıkılana kadar evden çıkmamak. Kafamı bile balkondan sarkıtasım olmuyor. Hava da soğuk tabi denize girip dolaşma şansınız da yok. Bence yakın güzel bir otel ayarlarsan aynı tadı alırsın. Otelin imkanları dahilinde güzel zaman geçirebilirsiniz.İstanbulda yaşıyorum canım. Bide 4 aylık hamileyim. O yüzden uzak olmasın istiyorum.
agva da bir kaç yer buldum ama fiyat inanılmaz pahalı :) yazın o parayla 1 hafta tatıl yaparızHaha canimm inşallah gönlüme göre bi yer bulabiliriz
Ayyy allah korusun canım kaçamak faciaya donusmesin :)) polonezkoy benimde çok merak ettiğim bi yer olablir aslındaValla bana göre de en güzel kaçamak hafta sonu sıkılana kadar evden çıkmamak. Kafamı bile balkondan sarkıtasım olmuyor. Hava da soğuk tabi denize girip dolaşma şansınız da yok. Bence yakın güzel bir otel ayarlarsan aynı tadı alırsın. Otelin imkanları dahilinde güzel zaman geçirebilirsiniz.
Polonez Köy falan güzel ama takılıp düşer misin ki Allah korusun hamilesin bir de.
Haha kumbara yapmıştım 820 tl çıktı içinden. Onu degerlendirmek istiyorum. Hadi 200 de eşim koysun 1000 tl yi geçmesin 2 gun yeterli mi bütçe daha fazlasını ayarlayamayiz :)Uygun bütçe kaç lira ki
Ona göre önerilerim değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?