Agva gizemli nehir canım. Netten bak.bi resimlerine. Biz sonbaharda gitmistik geçen sene. Nehrin hemen yanında. Ahşap Evler. Butik oteldi canım. Sessiz sakin yemekleri de çok güzeldi. Nehirde deniz bisikletiyle turda yapmıştık. Ben çok memnun kalmıştım tavsiye ederim.abant çok hoş biz orda güzel bir pansiyonda kalmıştık ama çok soğuktu yani istanbuldan 7-8 derece düşük hesapla..orayı tavsiye ederim. peki siz ağvada nereyi tavsiye edersiniz bana:) otel konsepti mi yoksa gidip gezilip dönülcek yerler var mı
abant olablir canım teşekkür ederimağva..
abant...
maşukiye
Oranın eski adı Kel Tepe imiş, malum otelden başka bir şey yok. :) Otel gelmiş Kar Tepe olmuş, fiyatlar da fahiş. Ben de ilk gördüğümde şaşırmıştım. :) Karlıyken de gittim ama bence çok da özel değil. :)Ben şu Kartepeyi çok merak ediyorum,3 gün tatil olunca bakmıştık rezervasyon yapalım mı diye. Gülmeyin ama ben karlı sanıyordum orayı, kar hak getire
Reklamını iyi yapıyorlar o zaman. Herkeste bir kartepe,kartepe :) Yeri yakın olunca ben de merak ettimOranın eski adı Kel Tepe imiş, malum otelden başka bir şey yok. :) Otel gelmiş Kar Tepe olmuş, fiyatlar da fahiş. Ben de ilk gördüğümde şaşırmıştım. :) Karlıyken de gittim ama bence çok da özel değil. :)
Harikaaaa abant mi. Burası neresiEki Görüntüle 1730506 Şu güzelliğe bakar mısın.
Harikaaaa abant mi. Burası neresi
Nerde kaldın cnm Otel tavsiye edebilir misin abant ta :)Evet Abat, 3 sene önce kışın gitmiştik kar yağınca başka bir güzel oluyor. Abant'ın kış fotolarına bakın da ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. :)
Canım biz böle kaçamaklar için önceden uçak bileti alıyoruz farklı şehirlere önceden aldığında 29 TL ye bile uçak bileti oluyor. Kışın mesela antalyaya gidiyoruz. 5 Yıldızlı bir otelde 2 gün 1 gece alıyoruz. Kapalı havuzu spasını falan kullanıyoruz. Açıkbüfe herşey dahil tercih ediyoruz. En lüx 5 yıldız otellerin kışın fiyatı anlatyada 170-200 arası. Şubatta yine gidiceğiz. Biz Rixos Premium , Titanic Deluxe , Delphin İmperial 'a gittikç Hepsinden çok memnun kaldık. Tavsiye ederim.
Biz de daha önceden ağvaya gitmiştik. Şile ye gittik yakın zamanda ağvadan daha güzel. Kış olmasına rağmen eğer yapmur yoksa kumsalda dalgaları izlemek çok güzel. Karadenizin deli dalgaları insana huzur veriyor. Şile kalesi ve sile nin çok güzel manzarası var. Giderseniz bana hak vereceksinizMerhaba kızlar. Konum yanlış yerde biliyorum ama daha fazla kişiye hitap edebilmek için buraya açtım. Kızlar eşimle uzun zamandır başbaşa bi kaçamak yapamadık. Aileler is guc stres derken ihmal ettik birbirimizi. Ben simdi eşimle 2 gun başbaşa gecirebilecegim bi haftasonu planı yapmak istiyorum. İçinizde mutlaka bana yardım edebilecek kişiler vardır. Nereye gidebiliriz. Araştırdım ama öyle çok kafama yatan olmadı. Fazla bütçe ayırmadan uygun bütçeye istanbulda veya yakın şehirlerde kaçamak yapabileceğim bi yer öneriniz var mı acaba. Romantik olmalı. Agva ya gitmistik gitmediğimiz bi yer olsun.
Kar geliyo diyolar bence erteleyin biraz yollar sıkıntılı olurMerhaba kızlar. Konum yanlış yerde biliyorum ama daha fazla kişiye hitap edebilmek için buraya açtım. Kızlar eşimle uzun zamandır başbaşa bi kaçamak yapamadık. Aileler is guc stres derken ihmal ettik birbirimizi. Ben simdi eşimle 2 gun başbaşa gecirebilecegim bi haftasonu planı yapmak istiyorum. İçinizde mutlaka bana yardım edebilecek kişiler vardır. Nereye gidebiliriz. Araştırdım ama öyle çok kafama yatan olmadı. Fazla bütçe ayırmadan uygun bütçeye istanbulda veya yakın şehirlerde kaçamak yapabileceğim bi yer öneriniz var mı acaba. Romantik olmalı. Agva ya gitmistik gitmediğimiz bi yer olsun.
Haha kumbara yapmıştım 820 tl çıktı içinden. Onu degerlendirmek istiyorum. Hadi 200 de eşim koysun 1000 tl yi geçmesin 2 gun yeterli mi bütçe daha fazlasını ayarlayamayiz :)
Hahah canım. Bak gizemli nehir e gitmiştim harikaydi. Ama erken rezervasyon yaptırmıştık o zmanlar geçen sene yani. Düşünebilirsiniz orayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?