Haftaya 1 hafta sevgilimde kalacağım :)

kusura bakmayın ama çok güldüm yaa bayanlar çok tatlısınız:) konuyu açan arkadaş bu kadar insan seni uyarıyorsa vardır bir hikmet ama okuduklarıma göre zaten sen aşmışsın olayı ha bi gün ha bir hafta.. nasıl bir sorudur bu

bu kizin actigi konular beni hasta ediyor
sinirlerim yerle bir oluyor..essek kadr ögretmeniyle sevgili 17 yasinda ve bu kadr rahat..
etrafta Pedofili dolu..ama bu kizin rahtligi beni öldüryor..
ya sikayet etmek istiyorum bu pis pedofili ögretmeni,sonra haberlerde cikarsiniz
17 yasindaki ögrencisyle iliskiye girmis ögretmen diye..ay cildiracam bu kadar kör mü olunuyordu bu yaslarda bizde 17 yasinda olduk ama aklimiz o yasa göre basindaydi..
cidden sikayet etme gibi bir sansimiz yok degil mi,net araciligiyla burdaki bilgilerle yani ??

Son düzenleme:
ıstedıgı taktıge senın aklın ermez canım:)

bende bebishim'in cevaba gülüyorum gördükçe hay yaşa

ya belki öğretmen değil.. farklı şehirlerdelermiş baksanıza:44:

insallah o deigldir ama isimden dolayi öyle hatirliyorum
ama benim kizdigim bir noktada aayine bir konu acmisti yok sevgilisi facetn birini silmemiste virti zirtti diye burda o kadar akli basinda bayan tuttu akil verdi ögretmeni oldugunu bildigi halde,benim cocugum olsa ya da kardesim olsa bu tepkiyi verirdim..
belki inanmazsiniz ama cidden kan basincim artiyor bu kadar körlük olmaz banlanabilirm..
kimse cocugunu böyle olaya yakistiramzken akil verdiler bu kiza yazik

bu o kizmis cidden ben hasta olacagim cikiyorum burdan
ama abu bilgilerle sikayet edilebiliyorsa lütfen söyleyin etmek istiyorum..
kücük cocuklara musallat olan pisliklerle ayni dünyada yasamak istemiyorum..kücük kadinlarin oldugu bir dünyayi istemiyorum..sinirlerim tepemde kan beynime sicrayacak

ıstedıgı taktıge senın aklın ermez canım:)

ya valla cok sasrdım konuyu görünce ben hala annemin dedigi "kimseye güvenme" lafına bakıp elmi tuttrmuyrm böyle sevgilmde kalacm fln görünce şok oldum :s hıh tamam cevremde var sevgililryle gezip dolasan el ele modunu coktan aşan insanlar ama bu konuya cok saşırdım samimi gelmedi pek doğrusu :44: sevgilnle bir hafta kalmayı göze alableck kadar onu tanıyorsan nasıl davranacm sorusunu nasıl sorabiliyor :78: cok mu saf oldum ya :S

Önce bir üniversiteye git, dünyayı tanı, kendini tanı, sonra da yaşça ve zihnen kendine uygun bir adam bul, arkadaş ol, sevgili ol, sonra da bu evine 1 hafta kalma olayını gel sor.. Benden sana abla tavsiyesi..

17 yaş çok da küçük bir yaş kendi aklının ermesi gerekiyor bazı şeylere... bence seni ya çok boşlamışlar yada çok sıkmışlar yada avrupadan mı katılıyorsun foruma sınava falan çalışman gerekmiyor mu :97:

Son düzenleme:
ilginç ..
vallahi arkadaşım, 18 yaşındayım bende. Ama aklım senin gibi uçuk değil..
Ne demekmiş sevgilinin evinde kalıcaksın?
Annen baban ne diyorlar bu duruma?
Okulun yok mu?
Ha sayi sevgilin kaç yaşında?
Nasıl bu kadar rahatsın?
Madem bu rahatlık var, bilmiyor musun napıcağını? cidden güldüm doğrusu..
Annen babana yalan söyleme bari.. Neler okuyoruz neler.
Çok mu güvenilir bu sevgilin? Allah korusun ya bir şey yapmaya kalksa? yani okuyoruz sonuçta..
Ay sinirlendim..
Takip etmicem bu konuyu kolay gele sana..

şimdi sevgilisi öğretmen mi acaba? eğer öğretmeniyse nasıl ayrı şehirde oluyolar? anlamadım garip bi konu

Sevgilinin evinde bir hafta kalmaya cesaret ediyorsun ama ne yapacağım diye sorman çok tuhaf eski konularını hatırlıyorum hata yapıyorsun ayrı şehirlerde olabilirsiniz gerekiyorsa o gelsin görüşün gitsin otelde kalsın sen niye gidiyorsun. Gidersende o evden kız olarak çıkamazsın bunu göze alıyorsan bu benim için sorun değil diyorsan git.
Aslında sen bizi kekliyorsun ama yinede yazmak istedim gerçek olduğunu düşünerek.

sallıo ya bence.. yazmış çıkmış insan bikaç sorulara cevap veriri maksat eğlence olsun bununkisi

hadi git gez toz kızım bi gün kaldığında nası davranıosan bi hafta kalışında da öyle davran

Son düzenleme:
Gözden kaçırdıgınız bırsey var : Daha öncede kaldım demiş :)
17 yaşında bir kız daha önce sevgilisiyle aynı evde kalmışsa zaten olan olmuştur ..
Şimdiki gençler her haltı çok iyi biliyorlar, bir erkekle aynı evde kalınca neolcagını ve sonuclarınıda bılıyorlar .. Gerçekten var ise böyle bir durum bence kafa buluyor arkadaş bizimle ..

Daha önce sevgılısıyle kalan neyın ne oldugunu bilir..

arkadaşlar cevap vermeyin bu konuya bence ya deminden beri okuyorum dicek çok şeyim var ama tuttum kendimi.nasıl davranmalıyım nasıl bir sorudur ya:d çok komik değil mi BİR HAFTA gidip kalıyosan istediğin gibi davran naparsan yap yani o saatten sora ne farkeder..yaşını sevgilisinin durumunu falan hepsini geçtim bir hafta sevgilide kalmaktan bahsediyoruz hadi kalıyosun o zaman burda yazıp da saçma sapan sorular sorma git yap istediğini.

kızlaar, zaten kızın ne yapıcağı belli.
senin nikahlı kocan sanki..
Maksat eğlenmek işte kafa buluyor.
Yorum yapmaya gerek yok.
Dert sayfasına açmasaymış bari.
Arkadaşım EĞLENCE SAYFASI DEĞİL BURASI !

bu kız bence bilerek yapıyo ilgi çekmek için ne öğretmen sevgilisi vardır nede onda kalmaya gidecektir inanmayın böyle saçmalıklara. Nasıl bir ailesi var bunun ailesini geçtim kendisi herşeyin farkında değil mi olanlar çok saçma özelliklede öğretmen olayı!!!

yaşın küçük ama geçiyorum bu konuyu, dini boyuta girsek zaten çıkamayız herkesin dini kendine,
türk kültürüne geleneğine göreneğine de girmiyorum, illa seviştiğinizi de düşünmüyorum banane zaten? ben de nişanlımda kalırdım ama uslu uslu uyurduk.

fakat güzel arkadaşım, sevgilin halen yanında kasıldığın bir erkekse, ilişkiniz oturmamış demektir arada birşeyler eksik kalmış demektir, bu şartlarda onun evinde kalman hiç sağlıklı gözükmüyor. ciddi güzel geleceği olan bir ilişkiniz olur, tamam. ama eski konularından biliyorum bu konuda çok ümitli değilsiniz ikiniz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…