- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi 0123654789
-
ilginç ..
vallahi arkadaşım, 18 yaşındayım bende. Ama aklım senin gibi uçuk değil..
Ne demekmiş sevgilinin evinde kalıcaksın?
Annen baban ne diyorlar bu duruma?
Okulun yok mu?
Ha sayi sevgilin kaç yaşında?
Nasıl bu kadar rahatsın?
Madem bu rahatlık var, bilmiyor musun napıcağını? cidden güldüm doğrusu..
Annen babana yalan söyleme bari.. Neler okuyoruz neler.
Çok mu güvenilir bu sevgilin? Allah korusun ya bir şey yapmaya kalksa? yani okuyoruz sonuçta..
Ay sinirlendim..
Takip etmicem bu konuyu kolay gele sana..
16 yaşındaki kardeşiminin facesinde okudugum mesajlardan sonra buna şaşırmamam lazım !!
ben 17 yaşımı bırak üniversitedeyken ki ailemden uzak bir şehirde okudum ders çalışmak için arkadaşlarımda kalmak isterdim ailemin haberi olur diye kalamazdım !! ailene ne dedin merak ettiğim sadece bu zira sende daha önce kalmışsın o zaman nasıl davrandıysan şimdide öyle davranmayı bilirsin !!
(kardeşimin facesinde okudugum mesaja gelince sınıfından bir kız sevgilisiyle nasıl ilişkiye girdiğini diğer kız arkadaşına mesaj olarak gönderirken mesaj kardeşime geliyor ve oda abla bak neler yapıyorlar diye bana okutuyor lise 1 öğrencisi bunlar)
Daha vurmayın la... bebe öldü...
arkadaşlar sevgilimde daha önce de defalarca kaldım ama sadece bir gün. bu ilk defa bu kadar uzun kalacağım. yardımcı olur musunuz nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım. çok rahat bir insanımdır ama onun yanında kasıyorum kendimi.... :18:
kk daki bazı hanımlar diyo ya yapıcı elestırı yapın diye buyrun gelde böyle durumda yapıcı elestrı yap
bence konu kapanmalı.
cidden haklisin normalde hic kimseyle ikili polemige girmem,sanal dünya kimseyle hir gür olmayim derim
ama bu konu beni deli ediyor..bir tane söyle dogru düzgün birsey acmiyor ben hasta oluyorum..
insan bazi seyleri duyup birsey yapamiyor ya o konuda cok üzülüyorum..insan kendini kullandirtirmi
dün ögretmeniydi ayni okuldalardi bugün farkli sehirdeler hasta midir nedir konu sahibi,
durduk yere sinirlerimi hoplatiyor böyle bilmis bilmis konusuyor 17 yasinda sanki bana felegin cemberinden gecmis b ilmis sey bu kiz bugün beni hasta edecek..resmen duramiyorum yerimde
bu nasil rahatliktir..bir sikayet edebilsem o ögretmeni bir rahtlayacam bir rahatlaycam ama olmuyor
canim ya konu kapansa ne olacak..belki ailesi serbest,belki ailesi gercekten anne-baba gibi degil
ama sorun daha kötü ögrencisini duygusal yönden kullanan bir ögretmen..
bu adama cocuklar emenat ediliyor..demek ki ortaögretim ögretmeni olsa ordaki ögrencilerede böyle bakacak cünkü o yaslarda ögremetne asik olmayi cok had safhada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?