Haftaya 1 hafta sevgilimde kalacağım :)

Başyka bir konu açmış. Öğretmeniyle ilk buluşmasını da öğretmeninin evine giderek gerçekleştirmiş.
Diyecek birşey var mı?
Bu cesareti gösteren birinin bir hafta onda kalmasına şaşırmamalıydık

arkadaşlar bence bu kadar tepki göstermeyin herkezin kendi tercihi bizene
kendi adıma konuşıym benim tepkim sevgilisiyle kalmasıyla ilgili deil ( kaldıgında illa yanlış bişeyler yapması gerekmiyo - eger seviyosa karşısındaki ateşle barut yanyana durur )
bu kız kaç tane konu açtı karşısındaki adam sevmiyo bunu açık açık söylemiş..
iyi o zaman göstermeyelm tepkimizi zaten umrundada deildir onun ...
hadi kolay gelsin ona

hayırlı işler..:82:

bazılarımızın evlilik öncesi ilişkiyi özgürlük olarak gördüğü ve bekaretini evlendiği kocasına saklayanları ayıplayıp,ilişki yaşayanların kıskanıldığı düşünülerek konular açılıyor.tabii ergenlerimizde iştahla o konuları okuyor.allah sonumuzu hayretsin inşallah.çoluk çocuğumuza akıl fikir versin güzel allahım.

valla helal olsunnn sana,,,17 yaşında bu serbestlik pes doğrusu!!!
ben o yaştaykene derslerimden başka bişey düşünmüyodum...
yoksa ailen sevgilinde kalacağını biliyor muu???

yok ttatlım ben pkumadım açtığı konuları bilmiyorum olayları ne 17 yaşta küçük bence

ateşle barut yanyana durdugu zaman yangın cıkar cıkmıstırda 17 yasındakı cocugun sevgısınden ne olacak allah askına allah akıl versın konu sahıbı arkadasımıza

edison bile elektriği kırmızı teli mavi tele bağlayıp bulmıuş bilmem anlatabildim mii

edison bile elektriği kırmızı teli mavi tele bağlayıp bulmıuş bilmem anlatabildim mii

ay yine güldürdün beni kızın böle bi konu açması saçma olmuş hele ki 17 yaşında bende kaldım yanında ama ben 24 yaşındayım ve benim annem biliyo o daha küçük

başta yapılan yyorumlalrı okumadım ama bu kız neden kalacakmış bilen varmı ve ailesi biliyor mu

evet yaa,,,Allah akıl fikir versin,neleri düşünüyolarr,,,

evet ya, ne kadarda merakliymisiz bir erkegin evinde kalmaya,
evlilik öncesi iliski yasamaya,
ailesi yokmu bu kizin ?
cok yazik ya

hem cokta dert deilmis herhalde, konuyu acip gitmis, yorumlara bile cvp yazmamis :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…