Haftaya 1 hafta sevgilimde kalacağım :)

Her konuda tepki aldigini goruyorsun
ve sen ne yapmamizi bekliyorsun?
sevgiline giderken muhtemelen ailenin haberi olmayacak
ustelik sevgilin seninle bir gelecek dusunmeyen
28 yasinda bazi konularda tecrubesini ozgurce gelistiren bir erkek
hatta dusuncesiz bir erkek
ve yaziklar olsunki bir ogretmen!

seni evine davet ediyor ve sen gidiyorsun..
ne dememizi bekliyorsun kuzum?
17 yasindaki kiminin kizi kiminin kizkardesi olabilirsin!
git soyle soyle yapmi diyelim?!

senin sacinin teline zarar gelmesini istemeyen
aileni hic dusundunmu?

olaki okuyorsan bu yorumlari
aklini basina al
cok degil bir iki sene sonra pisman olacaksin
hmm ayrica gittim kaldim diyorsun
bende sana Allah akil versin ve ailene sabir versin diyorum

Kal tabi, kalmazsan hata edersin buradaki arkadaşları dinleyip bu yaşta cinselliği yaşamayacaksın da ne zaman yaşayacaksın?

Kizim git ders calis hayret.benimde 17 yasinda kiz kardesim var Allah onu korusun butun gencleri tabide Benim kardesim 6saat ders calisir gunde supermarkette calisip kendi harcligini cikarir okuluna gider senin konunu okuyunca onunla birkez daha gurur duydum ablasi olarak.gel gelelim sana senin basinda buyuk yokmu baban yasindaki adamla yatip kalkiyosun insanda edep olur ya utanmadan konu aciyosun ne dememizi bekliyosun????? Allah akil fikir versin!

17 yasinda sevgiliyle aynievde kalmak tabiki igrenclik neden gerikafalimiyim diyosunuzki bunlari soylerken?neden geri kafalilikla medeniyeti karistiriyosunuz?amerikda yasadim 3 sene yolda 1 tane bile opusen insana rastlamdim 1 tane bile ahlaka aykiri hic birseyle karsisasmadim .tvlerdeki sacma sapan dizilere mi ozeneniyosunuz napiyosunuz.bune rahatlikdir ya ?hey gidi genclik nerey gidiyosun??????ailesi nasil izin verdi acaba acayip merak ediyorum.cok uzuluyorum akli fikri entirikaya calisan okulu boslayip sevgili derdine dusen gencleri gorunce cok ama cok uzluyorum sonunuz hayir degil ama anlayan nerde....

aslında bu kızımız için yazacak çok şey var...
fakat nedense içimden gelmiyor...
zira konunun prim yapmak içi açıldığını öyle olmasa bile bu kızın bizim nasihatlerimizi dikkate almayacak,biz ne dersek diyelim gene bildiğini yapacak bi hali var...

26 yaşındayım, bugüne kadar sadece 1 kere üniversiteden kız arkadaşımın evinde yetiştirmemiz gereken bir proje olduğu için bilgisayar başında sabahladım ve annem tam 10 kere aradı durmadan msnden yazdı ki ailecek tanışıyoruz..

bende sevgilimin yanınnda kaldım çok uzun da kladım hiç kendimi kasmadım gayet rahattım evde nasılsam onun yanındada öyleydim en güzeli olduğun gibi davranmak ve rahat olmak

Arkadaşlarımız gerekenleri söylemiş tekrara lüzum görmüyorum.Allah akıl fikir versin..!Ne günlere kaldık Rabbim..

arkadaşlar bence bu kadar tepki göstermeyin herkezin kendi tercihi bizene

kafan mı güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…