- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
Kendinizden emin şekilde gidin karşısında ezilip büzülmeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninle ilgisi yokokudunuz mu konularımı ?
Aynen ben de böyle düşünüyorum bu adama hic bisey etki etmiyor.
Anlamadığım beni bu kadar çok severken , ya da ben öyle hissederken nasıl oldu da bu kadar umursamaz , vurdumduymaz soğuk kanlı oldu , olabiliyor .
Hic mi tanımamışım ben bu adamı , peki kime nasıl güvenecem bundan sonra
Amin inşallah , o an dayanırım inşallah da sonrasında ağlarım biliyorum , ağlamak istemiyorum ailem üzülsün istemiyorum(
Onlar benden çok yıprandılar çünkü
teşekkür ederim , ben de öyle düşünüyordum , dik durup gülümseyecektim . 45 gün önce bana dediki istemiyorum bitsin ve ben de tamam deyip kalktım , bu beni son görüşün dedim .Bütün konularına baktım. Çok aklı başında bir kadınsın haketmeyen insanlara elinden geleni yapmışsın ve onlar kaybetmiş. Süslen püslen kocaman bir gülümsemeyle git o duruşmaya ne kaybettiğini son kez bir daha görsün. Başını taşlara vuracak eminim, asla taviz verme.
Amin inşallah , çok zor çok aci ...Allah en kısa zamanda kalbini soğutsun..diğer arkadaşlarında dedikleri gibi dimdik dur önceki konulara da bir göz geçirdim siz gayet düşünceli ,aklı başında insansınız o merhametsiz adam düşünsün sizin gibi birini kaybetmenin Acısını..Allah büyük sizin içinde gün doğmadan neler doğar Allah yardımcınız olsun
Onun hiç görmediği bir kıyafet alEvet kizlar haftaya duruşmam var nasıl , davranmalıyım , hakim bisey sorar mi , ya da ben etkili bir cümle kurayım mi sizce ?
Karşısında dağ gibi durmak istiyorum , mahkemede ezik durmak istemiyorum .
Napmali sizce ?
Aa seni hatırladımAmin inşallah , o an dayanırım inşallah da sonrasında ağlarım biliyorum , ağlamak istemiyorum ailem üzülsün istemiyorum(
Onlar benden çok yıprandılar çünkü
İçinde ki duyguları hissedebiliyorum.teşekkür ederim , ben de öyle düşünüyordum , dik durup gülümseyecektim . 45 gün önce bana dediki istemiyorum bitsin ve ben de tamam deyip kalktım , bu beni son görüşün dedim .
O günden taa bu güne kadar ne görüştük ne konuştuk .
Benim icin olmayacağını böyle bir adamın beni hakketmediğini kendi kendime söyledim durdum .
Bugün de tapudayken o aşağıdaydı erkek kardeşim sen gelme yukarı demiş , karşılaşmami istemedi ben de gelsin dedim .
Benim icin sikinti yok dedim , açıkçası hem onu görmek istiyordum ne halde diye hem de bugün görürsem gelecek hafta duruşmada görürsem şok olmayayim ya da öyle bir durum yaşamayayım dedim .
Aslında kendimi tartmak istedim ona karşı duygularım ne aşamada diye .
Gördüm onu bittim gözlerimden yaslar boşaldı . Gözlüğümü taktim arabaya bindim 1 saatlik yoldu eve gelene kadar ağladım .
İçim paramparça oldu sessiz sessiz ağladım babamla erkek kardeşim görmesin üzülmesin diye gözyaşlarımi içime akıttım(gelecek hafta icin dua istiyorum sizden
ben de bunu düşünüyordum görmediği kıyafet , ayakkabı , çanta almalıyım diyorum çünkü onun bütün kıyafetlerimi almıştık , kendi beğendiği şeyler alır giyerdim , severdim bunu.Onun hiç görmediği bir kıyafet al
Onları giy
Ayakkabı da dahil
Hiç görmemiş
Olsun
Makyajını sakin ihmal etme
Mümkünse cantanı da yenile
Yüzüne hiç bakma
Suratını da asma
Seni dimdik görsün sakin surat asma
Evet canim aynen o benim , konusmustuk senin fikirlerinden yararlanmıştımAa seni hatırladım
Eşin hep ailesine gitmek istiyordu değil mi?
Sakin üzülme
Ben de gectim aynı yollardan
Sana demiştim 4 sene sabrettim ama değişmedi
Olan gecen 4 seneme oldu
Bence artık bunlara takılma hayatına bak cevaplarını öğrensende değişmeyecek ki bazı Şeyler kalp kırıklıkların çıkmayacak ki aklından..bazen insan kendi için hayır olacak şeyleri bilmez o anda üzülürüz ama Allah bizim için daha iyi kaderler yazar hiç umutsuzluğa kapılma bundan sonra herşey daha mutlu ve rahat geçer inşallahAmin inşallah , çok zor çok aci ...
Allahım içimi soğutursa ona karşı ancak öyle duzelirim.
Kahretmesin onu sevmiştim ve hala seviyorum boyle karaktersiz bir adamı .
Gördüm ya içim cız etti acaba o da üzüldü mu ya da beni görünce ne hissetti , pişmanlık duyuyor mu , ya da iyi ki bitti , mutluyum mu diyor ?
Kafamda bir sürü soru . Bilmek istiyorum cevaplarını canımı acitacaklarini bile bile(
Ben de öyle yapmıstımben de bunu düşünüyordum görmediği kıyafet , ayakkabı , çanta almalıyım diyorum çünkü onun bütün kıyafetlerimi almıştık , kendi beğendiği şeyler alır giyerdim , severdim bunu.
Şimdi onun bilmediği , görmediği kıyafeti giyecem, çünkü onu bugun gördüğümde ilk dikkat ettiğim giydiği kıyafetlerdi.
Benim. Aldığım kıyafetler üstündeydi sadece altına yeni bir ayakkabı almıştı .
Tesekkurler canim
teşekkür ederim , evet onu ve ailesini mutlu etmek icin kendimden çok ödün verdim yıprandım , maddi manevi ekstradan çalıştım çabaladım , kartımı verdim elime sadece harçlığımi ver yeter gerisini ebi idare et , bizi mutlu etmek icin kullan diyordum.İçinde ki duyguları hissedebiliyorum.
yaşadıklarından ve onlara karşı yaptıklarından sonra hakettiğin konum, geldiğin bu nokta değildi,
bunların farkında olmak, herşeyi tek başına göğüslemek; güçlü görünmeye çalışsanda bazen seni aşağı çekiyor.. ama sende farkındasın ki o adam seni haketmiyor.
İlk zamanlar elbette sancılı geçecek senin için, ama zamanla alışacaksın ve daha mutlu olacaksın. En azından bir başkasını mutlu etmek adına kendinden ödün vermeyeceksin.
Ağlamak seni rahatlatır, ağla hatta sessiz sessiz değil bağıra bağıra ağla ama o adam için değil, onun yüzünden içine attıklarını gözyaşlarınla atmak için ağla...
Senin için dua edicem inşallah bundan sonra çok mutlu olursun.
ama ben güçlü değilimGeçmiş olsun ağlayacaksın tabi ki ağla içinde kalmasın bir kere ağla,gözyaşların tükenene dek o gece ağla.
Sabah hiç bir sey olmamış gibi kalk düşünme dün gece tuttum yasımı de kendine.
Kolay mı boşanmak hayaller beklentiler ve olmayanlar.
Sadece bunu yaparken onun yanında yapma dik dur güçlü ol ki seni hep öyle hatırlasın.
Yeni hayatına umutla bak bu senin suçun değildi benim suçum değil diye tekrar et kendi kendine.
teşekkür ederim , evet onu ve ailesini mutlu etmek icin kendimden çok ödün verdim yıprandım , maddi manevi ekstradan çalıştım çabaladım , kartımı verdim elime sadece harçlığımi ver yeter gerisini ebi idare et , bizi mutlu etmek icin kullan diyordum.
Bunları benden başka kimse çekemez adim gibi biliyorum ne okumuşu ne köylüsü !
Bana ben kendime bir köylü alacaktım evde annemin dizinin dibinde oturacaktı , sen bana fazla akıllısın diyordu hep .
Bakalim o köylü kızı benim kadar sineye çekecek mi
Bende seninle aynı süreçleri yaşıyorum çok zor: (simdi ev devri icin tapuya geldim o da geldi onu gördüm içim cız etti(
Gözlerimden yaş aktı babam yanımdaydı tuttum kendimi , dayanabilirdim sanıyordum içimi soğutmuştum ona karşı olmamış .