Aglama evde agla baska yerde agla ama bosanma kesin kararinsa aglama tarafinada bakma bakarsan kurarsin acaba o nasil diye dusunmemek icin bakma cunku o dik durursa uzuleceksin birde soyle dusun artik uzulse ne olur ?kuzum dunyanin sonu degil hic istemem ben insanlar bosansin uzuntun okuyan insana bile yansiyor birde sen yaşıyorsun ama illa bosanacagim dersen bitti artik uzulmek bos elimden geleni yaptim daha ne yapabilirim diye kendine telkinlerde bulun(gercekten ayrilmamak icin cabaladigi dusunerek yazdim)evlilik kolay kurulmuyor ama sunuda biliyorumki kadinlar yuvalari icin cok caba sarfediyor buna ragmen devam etmiyor sa yapacak birsey yok Allah daha iyi birini gonlune gore versin doktugun son goz yasi son olsun baska aglamayasin insaAllah
çok tesekkur ederim canim çok iyi geldi yazdiklarin , dediklerini uygulayacağım inşallah , geçen hafta gördüğümde yüzüne baktım nasıl diye iyi görünüyordu .
Çok üzüldüm ağladım , eve gelene kadar benim kadar üzülmemiş dedim , halbuki onun da suratı düşmüştü ben sadece öyle görmek istedim , allahım bu benim sevdiğim adam hala seviyorum , neden bize kıydı diye durup durup baktım ağladım .
Bir kere sarılsam, bize niye bunu yaptın diyesim geldi yani karmaşık duygular içindeydim .
Sanırım yarin hic o tarafa bakmamak en iyisi ama son bir defa da olsa yüzüne bakıp öyle ayrılmak istiyorum galiba , çünkü farklı. Şehirlerde yasayacaz, onu bir daha görmeyeceğim her yerden sildim , bütün fotolarımı evde bıraktım . Onunla alakalı hic bisey almadim .
Bana dua edin.kizlar çok yıprandım , çok zor bir durum çalışmasaydım ayrı eve geçemeseydim sanırım bunun altından kalkamazdım , boşuna dememisler allah herkesin kaldırabileceği kadar yükü veriyor diye .