• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftaya boşanıyorum

Keske daha once bosansaydim diyorsunuz degil mi?
Hatayi 1 kez yapan 15.kez de mutlaka yapiyor o yuzden ilk hatada maksimum 2.hatada yol vermek lazim. Gecmis olsun kus gibi hafifleyin insallah🌸
Kesinlikle düğün günü bırakıp gitseydim ama artık elimden gelenin fazlasını yaptım ama olmadı rahatlığı ve huzuru var daha önceki ayrılıklarda küsmelerde bu yoktu sanırım benim sınırım fazlaydı ve oda son ana kadar kullandı son damla geldi ve ben bıçak gibi kesip attim

Mahkemede sıkıntı çıkarmazsa yani karşılıklı olarak hakime evet boşanmak istiyoruz dersek boşarmış hakim avukatim öyle söylüyor
Onu biliyorum da.Soyle birşey duydum.Mahkeme'den sonra sözlü değilde taraflara gerekçeli karar gidiyormuş.

Bakın niye önceden diye suçlamayın kendinizi. Benim kv ilişkide tamamen kestirip atmam yıllar buldu. Kus barışık. Son seferinde anlamsız bir konuda ufak, manasiz bir laf soktu. Adeta film şeridi gibi geçti gözümün önünden. O an bu iş bitti dedim. İnsan karşısındakinin duzelecegine inanmak istiyor. Tekrar çok geçmiş olsun.

buradan evliliğinde sıkıntı yaşayan hemcinslerime sesleniyorum sizi bitiren sorunlar için 1 yıl süre verdiniz hadi aşk sevgi dediniz 2 yıl oldu ama baktınız olmuyor kesip atın. geçen boşa zaman olarak kalır
3 senedir sabrediyorum bende bir nokta koyup yoluma devam etmek istiyorum ama o noktayı bir türlü koyamıyorum. Şimdi aynı evde iki yabancı bile olamıyoruz sürekli kavga sürekli küslük

Umarım ben de anlaşmalı boşanabilirim.. fiziksel şiddet dışında geri kalan herşey bizde de var. Ben de haftaya davayı açıyorum hayırlısı olsun inşallah.

Yeni hayatınız musmutlu ve hayırlı olsun inşallah.🙏

Slm kızlar...8 yıl önce ilk evlendigim zamanlar burayı keşfedip üye olmuştum o günden bugüne defalarca konu açtım mutsuz huzursuz evliliğimden yana şiddet gördüm konu açtım sonra affettim burada beni tanımayan insanlardan dahi utandım geçmiş konularımdan tanırlar şiddet görmüşsün affetmissin derler diye buradaki ismimi degistirdim bi kaç kere,daha önce de boşanma davası açtım çocuk var yazık günah diye manipüle etti affettim en iyi bildiği şey zaten manipüle etmek şimdi 2 çocukla boşanıyorum ekonomik özgürlüğüm var bu kangrenli evliliği kesip atiyorum.
Enerjimi düşüren yaşama hevesi olmayan baskıcı,tembel,obsesif sıkıntılı biriyle evliydim bu evlilikte tek hissettiğim değersiz olduğumdu çocuklara iyi olduğu için dayandım, affettim döndüm davamdan falan filan ama artık burama geldi denir ya burama geldi ve vazgeçtim,Kendimden vazgecmemek adına vazgeçtim yine bi öfke kontrolsüzlüğü sonucu pisi pisine ölmemek için vazgeçtim,çocuklarım için vazgeçtim.. 10 yılda 20 yılda sabretseniz insanlar değişmiyor bazen sadece vazgeçmek gerekir.
Hakkında en güzelini diliyorum, maddi özgürlüğün de varken hiç durma. Çocuklarınla çok güzel bir hayatın olur inşallah 🙏

Evet o da var sonrasında 15-20 gün falan itiraz süresi veriliyor galiba ondan sonra boşanma oluyor
İstinaf dilekçesi verin o sürede olmaz. Karar kesinleşir diye biliyorum. Avukata sorun yine de.

Hayır haftaya boşanıyorum kararlı olduğum için avukat tutup baskı yaptım davayı öne alabilsin diye aralığa gün verilmişti
Bunu nasıl yaptınız? Bana da aralık ayına gün verdiler, çekişmeli. İstanbul'da yaşıyorum. Bulunduğumuz yerle ilgili olabilir mi?

Bunu nasıl yaptınız? Bana da aralık ayına gün verdiler, çekişmeli. İstanbul'da yaşıyorum. Bulunduğumuz yerle ilgili olabilir mi?
Gün olarak oradaki çalışanların rastgele gün attığını söyledi avukatım o yüzden hakim ile konuşup öne çekildi sanırım anlaşmalı da olunca hakim kabul etti çekişmeliyi eder miydi bilmiyorum

Gün olarak oradaki çalışanların rastgele gün attığını söyledi avukatım o yüzden hakim ile konuşup öne çekildi sanırım anlaşmalı da olunca hakim kabul etti çekişmeliyi eder miydi bilmiyorum
Teşekkür ederim, cevabınız için.

Slm kızlar...8 yıl önce ilk evlendigim zamanlar burayı keşfedip üye olmuştum o günden bugüne defalarca konu açtım mutsuz huzursuz evliliğimden yana şiddet gördüm konu açtım sonra affettim burada beni tanımayan insanlardan dahi utandım geçmiş konularımdan tanırlar şiddet görmüşsün affetmissin derler diye buradaki ismimi degistirdim bi kaç kere,daha önce de boşanma davası açtım çocuk var yazık günah diye manipüle etti affettim en iyi bildiği şey zaten manipüle etmek şimdi 2 çocukla boşanıyorum ekonomik özgürlüğüm var bu kangrenli evliliği kesip atiyorum.
Enerjimi düşüren yaşama hevesi olmayan baskıcı,tembel,obsesif sıkıntılı biriyle evliydim bu evlilikte tek hissettiğim değersiz olduğumdu çocuklara iyi olduğu için dayandım, affettim döndüm davamdan falan filan ama artık burama geldi denir ya burama geldi ve vazgeçtim,Kendimden vazgecmemek adına vazgeçtim yine bi öfke kontrolsüzlüğü sonucu pisi pisine ölmemek için vazgeçtim,çocuklarım için vazgeçtim.. 10 yılda 20 yılda sabretseniz insanlar değişmiyor bazen sadece vazgeçmek gerekir.

Seninle gurur duyuyorum!
Umarım bundan sonra daha güzel ve mutlu günler geçirirsin 💜

Back
X