canım sen yaralamaya anestezi almadan girmiştim ben onu düşünemiyorum bile yaralama geçen ay yapıldı İlaç dozun çok azmış çok iyi inşallah benimde o kadar sürer bayrama sonucum hayırlısıyla belli olsun istiyorum Sagollasın
canım lütfen olumsuz düşünme...biliyorsun adet olup hamile olan arkadaşlar duyduk.sakın test sonucuna kadar karamsar olma.dularımız seninle...meraba esila benimki arife günü belli olacak ama hiç ümidim yok adet belirtileri var Herşey yolunda gitmişti ama hiç sansım yok kabullendim bekliyorum
canım ben 3750 tl ye yaptırmıştım. ilaçlar dahil ama sanırım şimdi 3900 olmuş ilaçlar dahil. sen yine de arayıp kesin bilgiyi al bence.Merhaba Arkadaşlar,
Bende Hakan Beye tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum fiyatlar hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
arkadaşlar yaralama işlemi nasıl bişey de anestezi gerekiyor.
meraba heavenlyhorses
sagolasın umarım yine düşük yapmam benim üçüncü denememdi 3900 yaptırdım Birde histereskopi var oda 1500 tuttu Ben daha önce burda denemediğime milyon kere pişman oldum Hep devlette rapor hakkım var niye kullanmayım mantıgındaydım birde zor hasta degildim kendiligindende hamile kalmıştım oda düşük olmuştu Özeldende konuşabiliriz istersen 3900 ilaçla beraber çok iyi fiyat ben pazarlık edemem belki dahada iniyorlardır beceremedigim için denemedim Ama daha önce Gürgan da raporlu3150 yaptırmıştım ilaçlarda 1000 milyar tutmuştu Birde guatırımı takip edemediler başka doktora yönlerdirdiler onlarla dahada pahalıya gelmişti Birde ben ankara da her yeri gezdim en çok ilgilenen burasıydı İyi düşün ben hata yaptım ilk iki klinigi seçerken eğer burda olsaydım çokdan bebeğim dogmuştu bile çok uzun oldu
Ruh halim yanlış olmuş beee ben stresli felam diilim :))))
inşallah bu sefer tamamına erer çok sagol en kısa zamanda seninde iyi haberlerini bekliyoruz tedaviye ne zaman başlıyorsun umudum
meraba kızlar
esila nete giremedim cevapda yazamadım Keseyi gördüm degerlerim sanki ikiz gibiydi ama tek kese görüldü Hayırlısı birde kalbi atsa biraz rahatlıyacam senin degerlerin nasıldı Artışlar kaç kat olmuştu . Umudum acele etme bende o acele yüzünden geçen senemi berbat geçirdim insanın psikolojik olarak hazır olması gerek yoksa herşey dahada zor geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?