amannnnda kimler gelmişşşş. çiçeği burnunda güzel annemiz gelmiş...allah bağışlasın oğluşunu...kokladın demek yaramazı sonunda:))
senin vaktin belki olmaz ama bi daha girebilirsen anlatsana doğumu nerde ve nasıl yaptırdın?nasıl geçti ve oğluşun nasıl bi bebek.ismini ne koydunuz...
Allah analı babalı büyütsün canım benim...bizim yerimizede kokla bebişi...
oyy oyyy oyyyy hoşgeldin bitanem a.s.
Ilk annemiz çok şükür kavuştu oğluşuna
Darısı bizim gibi bekleyenlere, sağlıcakla ve vaktinde gelsin hepimizinki de inşallah.. :saruboceq:
Canım oğluşun ve senin iyi olmana çok sevindim, rabbim sizi korusun
Merhaba,
görüşleriniz için çok teşekkür ederim. 44 yaşındayım ve fsh değerim 15. Onun dışındaki değerlerde pek sorun yok. Fakülte hastanesi güven verdi biraz. Orada Doç.Cem bey (soyismini çıkaramadım) takip edicek oraya karar verirsek. Bir de Hakan Şatıroğlu'nun herkesten histeroskopi istediği yazılmış. Benim HSG filmim o kadar zor oldu ki çeken doktor da ben de çok korktuk. Benzer birşey yaptırmaktan çok korkıyorum. Çok zor bir karar bu. Hastanede yaptırırsam reglin 2.günü hemen başlıycak tedavi. Yeni bir tahlile gerek kalmadan. Bu arada hastane fiyatı 5.000 TL
selma kızlar cuma güne detaylı ultrasona girdim şükürler olsun ikiside iyi durumda herhangi bir sorun yok dedi batu bey. ama ben iyice ağırlaştım yerimden kalkamıyorum karnım kocaman görenler 9 aylık zannediyor. bide ağrılarım çok var.şimdiden sonra tekrar endişeler yoğunlaştı erken doğum tehlikesi başladı 15 günde kontrol gerek dedi.bu rahim kasılmalarını nasıl ayırt edeceğim bilmiyorum.sabah akşam magnezyum içiyorum.herkes iyidir inşallah
selma kızlar cuma güne detaylı ultrasona girdim şükürler olsun ikiside iyi durumda herhangi bir sorun yok dedi batu bey. ama ben iyice ağırlaştım yerimden kalkamıyorum karnım kocaman görenler 9 aylık zannediyor. bide ağrılarım çok var.şimdiden sonra tekrar endişeler yoğunlaştı erken doğum tehlikesi başladı 15 günde kontrol gerek dedi.bu rahim kasılmalarını nasıl ayırt edeceğim bilmiyorum.sabah akşam magnezyum içiyorum.herkes iyidir inşallah
Merhaba,
görüşleriniz için çok teşekkür ederim. 44 yaşındayım ve fsh değerim 15. Onun dışındaki değerlerde pek sorun yok. Fakülte hastanesi güven verdi biraz. Orada Doç.Cem bey (soyismini çıkaramadım) takip edicek oraya karar verirsek. Bir de Hakan Şatıroğlu'nun herkesten histeroskopi istediği yazılmış. Benim HSG filmim o kadar zor oldu ki çeken doktor da ben de çok korktuk. Benzer birşey yaptırmaktan çok korkıyorum. Çok zor bir karar bu. Hastanede yaptırırsam reglin 2.günü hemen başlıycak tedavi. Yeni bir tahlile gerek kalmadan. Bu arada hastane fiyatı 5.000 TL
maşallah canım çok şükürki oğluşunda prensesinde iyiymiş, kaç haftalık oldun canım ikizlerde koca bir göbiş oluyor galiba ben şimdiden büyüttüm:) çatlak olmasın diye kullandığın bir krem varmı ben her gittiğimde unutuyorum doktota sormayı :kedi:
magnezyumla kasılmaların kesilir inşallah gerçekten çok iyi geliyor.. inşallah vaktinde gelir tüm bebişler :Saruboceq:
meraba kızlar herkesin güzel haberlerini alıp mutlu oluyorum Benim tarafta olaylar biraz kötü gidiyor Betahcg yüksek olmasına ragmen geçen hafta altıncı haftasıydı kalp atışlarını duyamadık Hakan Hoca olabilir bir hfta sonra bakalım dedi ama ben iyice uçtum kaçıncı haftada kalp atışlarını duydunuz yolk kesesi net gözüküyormuydu ne kadar şansızım grubun yüz karasıyım
canım sanada allah hayırlı uğurlu etsin bol bol dinlen ilk 3 ay çok önemli.ben 22+4 oldum çok yaramazlar içinde kıpır kıpır oynama başlayınca inanamıyorsun. sabrın sonu selamet sayemizde nüfus artışında patlama yaşanacak zemuszemus. ikiz taşıması çok zor tek gebelikden ağrıları 2 kat fazla oluyor. batu bey 35. haftada alırız dedi. çok erken gibi geliyor bana.onlar ne kadar kalırsa tbi bide ben ne kadar dayanabilirsem o kadar kalsınlar istiyorum seninkiler ne kadar oldu iki kızdı değimi.banada başda 2 erkek dediler sonra biri kız çıktı hadi hayırlısı
meraba kızlar herkesin güzel haberlerini alıp mutlu oluyorum Benim tarafta olaylar biraz kötü gidiyor Betahcg yüksek olmasına ragmen geçen hafta altıncı haftasıydı kalp atışlarını duyamadık Hakan Hoca olabilir bir hfta sonra bakalım dedi ama ben iyice uçtum kaçıncı haftada kalp atışlarını duydunuz yolk kesesi net gözüküyormuydu ne kadar şansızım grubun yüz karasıyım
sagolun esila, alyadora dün kontrolum vardı Bebek bir hafta geride gidiyor Emriyo büyüyor ama kalp atışı hala duyulamadı Ne ölü ne canlı Hakan Hoca haftaya pazartesiye tekrar bakalım dedi Galiba kürtaj olacam kocaman ama kalbi atmıyor garip ruh halindeyim bir sene içinde yaşadıgım üçüncü olay bir neden bulunabilse rahatlacam oda yok
sagolun esila, alyadora dün kontrolum vardı Bebek bir hafta geride gidiyor Emriyo büyüyor ama kalp atışı hala duyulamadı Ne ölü ne canlı Hakan Hoca haftaya pazartesiye tekrar bakalım dedi Galiba kürtaj olacam kocaman ama kalbi atmıyor garip ruh halindeyim bir sene içinde yaşadıgım üçüncü olay bir neden bulunabilse rahatlacam oda yok
sagol esila kan degerlim yüksekti birden böyle olması çok üzdü ama verende Allah alanda elimden hiç bir şey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?