Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

Amh testini ilk kez duyuyorum ben ; fsh testini yaptırdım bi çok kez , hep 18 civarı 19 falan çıkıyodu, nerde yaptırılıyor bu test kan testimi, idrar mı ?

:Yaa ben de hiçç inanmıyorum yaşla alakalı olduğuna 40 üstü bissürü insan tanıyorum hem normal yolla hem de tüp bebekle hamile kalıp çocuğunu doğuran , ben 30 yaşımdan 35 yaşıma kadar bir kere bile hamile kalamadım ne normal yolla ne aşılamayla ne de tüp bebekle , hcg testlerine küstüm resmen
Şimdi bi de amh testi yapıp gerçekle yüzleşmek nasıl olur acaba

:a015:Nursatıcım sen hiç tüp bebek yaptırmadın mı canım, okuduğum kadarıyla sanki hep aşılama yapıldı diye hatırlıyorum, yalnışsam düzelt,
bu arada eğer karşılaşırsak yüz yüze de konuşuruz bi tanem, allah sabırlar versin sana da bana da,
ben batuyu seviyorum positif bi insan genel olarak, o da naapsın moral vermeye çalışıyo , bizi bizden başka kimse anlamaz bunu unutma , ben senden çoookk umutluyum bu arada bence olucak senin her şekilde , bi kere hamile kalıp da sonunu getirmeyen hiç görmedim hayatımda,ben kendim için çok korkuyorum ömrüm boyunca bir kere rahmine tutunmadı bu beni çok korkutuyo(((((a015:

başkent hastanesi yapıyormuş Belki Batu yla konuşsan ordada yaptırabilirsin Bilmiyorumde bende bir aydır yapıtracam galiba bende hazır degilim gerçekle yüzleşmeye ya kötü bişi çıkarsa diye düşünmeden edemiyorum

Ventcim benim hikaye uzun
22 haftalık düşük
Gürganda ilaçsız tüp bebek kend oluşan yumurtalarla (negatif)
Doğal kimyasal gebelik (düşük)
2009 HŞ de aşılama (ikiz gebelik 9. hafta kalp durması)
2009 HŞ de aşılama (negatif)
2010 HŞ Tüp bebek 3 embriyo 1 tanesi 10 hücreli 2 tanesi 8 hücreli (pozitif 9. hafta kalp durması)

Dim'cim teşekkür ederim canım, şimdi AMH testini öğrendim telefonla düzen laboratuarında 106 milyon; denge de daha pahalıydı, bayındırda yapmıyorlarmış

AMH....106 milyon
FSH .....48 milyon
Inhibin B...106 milyon, her üçünü birden yaptırmayı tavsiye ediyolar; cesaret edebilirsem yaptırcam; başarısız tüp bebek ardından bugün 6. gün, acaba gelecek ay yaptırsam mı daha iyi sonuç alırım , hormon etkisindeyiz ya bilemedim, zaten ne paralar verdik yaa inanamıyorum , bi de sonuç alabilseydik bari; neyse...

Nursatı cım benim de hikayem çok karışık bitanem;

2005 recai pabuççuoğlu 2 aşılama negatif
2005 recai....................1 micro negatif

2008 timur gürgan........1 micro negatif

2009 timur gürgan.........1 micro negatif

2010 hakan şatıroğlu......1 micro negatif

Kapı kapı geziyorum anlıycağın ordan oraya negatif oldukça yer değiştiriyorum, hepsine tabi çok umutla gitmiştim canım

Naapsak bilmiyorum ki? ben senden çok umutluyum benden çok daha fazla şansın var, eminim olacağına
Kendim için çok umutsuzum, bir kere olsun hamile kalsaydım, karnımda hissetseydim keşke,
Bu arada şu psikiyatra gittin mi sen klinikteki, nasıl önerir misin? gerçi bize iyi gelicek şey sadece bir bebek haberi o kadar , yoksa bize ne dimi??:umursamaz:

Hoca bana Klinikteki Psikolog Dolunay Hn. görüş dedi ama ben "depresyonda değilim sadece istediğiniz kan testlerinin sonuçlarından korkuyorum" dedim oda ısrarcı olmadı.
Gürganda Rüvide Hanımla bir görüşme yapmıştım. Çok gereksizdi kendi adıma. Zaten ben kendi kendime soru cevap yapabiliyorum.

Benim bu konuda tek tavsiyem. Hep aynı konuyu açıyorsun deyip akıl vermeyen, sadece önyargısız sizi dinleyen arkadaşlarınızla daha sık görüşün...

canim dolunay hanim benim gebeligimin gerceklestigi zamanki görüsmemde cok ise yaramisti hala tavsiyeleri aklima geldikce uyguluyorum senin bir yil icinde ücüncü gebeligin insallah dördüncüsü olacak sizlerle bugün yazistiktan sonra kalktim ilaclarimi ictim iki aydir elimi sürmüyordum kendiliginden olacak dim in dedigi gibi kahve :1hug::1hug:ve kolayi biraktim zaten önceden sogan kürünede basliycam bugün kararlar günü süpersinz kizlar tanimasakda moral ve umut oluyoruz gercek hayattaki sahte dostlar degil esekten düsen esekten düsenin halinden anlar

rica ederim vent bir test daha var diyorlar demekki oda inhibinB miş onun adını ögrenememiştim sayedende ögrenmiş oldum bende gelecek ay yaptıracam hayırlısı , umudum inşallah kendiliginden gelir biz çabalayalımda

Dimcim, dolunay hanımın tavsiyeleri neler hatırlıyor musun, bizle paylaşsana, kızlar ne diyosunuz ben ne yapıyım bu durumda hiç durmadan devam mı ediyim, bir kere bile beta hcg sonucu alamadım, diyorum ya hamile bile kalamadım, düşük yapmak bile bi şans gibi gelio bana, acınızı çok iyi anlıyorum ama ne tavsiye edersiniz? Evet ben eşekten düşen biriyle konuşmak zorundaymışım hakkaten

Allah'ım sen yardımcı ol bize noolur

canim yazan dim degil benim

hep pozitif düsün olumsuzlugu hic aklina getirme diyordu bebegimin benimle oldguna biliyor ve inaniyorum diyip sürekli pozitif düsünceler gönder karnina ben olumlu düsündügünm sürece yolunda gitti düsük baslamadan önce durmadan bebegimin düsecegini düsünüyordum camasirima bakip duruyordum leke görecegim diye onun hep pozitiflik sözünü tutsam ve rahat olsam bebegim benimle kalirdi diyorum hep birde bilincaltimiz olumsuzluk ekini algilamaz mesela cok yemek yemeyecegim dersen beynin yiyecegim anlar kötü birseyi yapmayacagim dersen yapacagim algilar o yüzden olmamasini istemedigin seyleri düsünme ve olumsuz insanlarla konusma aklina negatif gelmesin diyordu baskada birsürü seyler aslinda söylenenleri yapsak haytatta da mutlu oluruz o cok iyi bir psikolog ama hala ayni seyi öyleyecegim canim olup kaybetmek daha zor allah yavrusunu dogurmus büyütmüsken kaybedenlere yardimci olsun iki aylik embriyo kaybetmek bile aci o herhalde ölüm olur neyse olumsuz düsünmeyelim vent cim insallah olacak bebejklerimizbak sizi okurken ben tekrar ilaclarima döndüm belki haziran gebesi bile olurum o zamana kadar kendiliginden olmazsa gelip kendimi hakan hocanin sevecen tedavisine birakabilirim hic belli olmazkaydirigubbakcemile5

Kızlar şimdi hş kliniği aradım ve fatoş hemşireyle konuştum, hiç öyle başarısız tedavi sonrası kendiliğinden yumurta takibiyle gebe kalan birine rastlamamışlar. Ben sadece 2 embryo üretebildim, biri 5 hücreydi yani kötü kalite , diğeri ise blastokist aşamasındaydı, 3. ve 5. gün koydular sonuç=0 ,
Çok kötümser konuşuyo benim hakkımda,
zaten sadece 1 tanesi döllendiğinde de tepkisi aynıydı ve dediği çıktı,( sonradan diğeri döllenmişti )
Şimdi açık açık söyleyen bi tip olduğu için iyce içim bulandı , bu ay yumurta takibiyle denemek istiyordum, umudumu kırdı, olmaz genelde diyo

hayatta hicbirsey olmaz degil sen mucizeni yaratabilirsin önce kendine inan olumsuzluklara birakma lütfen:1hug:

Kızlar 13 gün oldu ama halen sol göğsüm akıyor. Taze birşey yediğimde birkaç dakika sonra ıslaklık hissediyorum. Hormonlarda kafayı yedi bebek var zannediyor sanırım. Prolaktin tavan yaptıysa adet felan olamam ben yaa öff

vent gürgan klinikte 2 tüp bebeği denememde başarısız oldum Ama ondan sonrakı ay 12-16 gün arasını takip ettim ve hamile kalabildim Aygül Hanım bana tedavilerden sonra kendiliginden hamile kalma olayının artıgını söylemişti ve olduda Fatoş hemşire biraz fazla kötümser çok tatlı ama olmaz diye bişi yok , Nursatı ben üç aydır adet göremiyorum ilaçla görüyorum acaba bendedemi prolaktin yüksek bu ay test yaptırıyım

Batu Hocada bana dedi 3 ay gebelik istemiyorum diye. Demekki yüksek bir ihtimal tedavi sonrası gebelik...

Dim bende kendimi hazırlıyorum, şişmeye başlarım yakında. Hoca 45 sürer ilk adet dedi ama hiç sanmıyorum walla. Glukofajın yardımı olursa belki

vent cim Fatoş hemşire öyle dedi diye canını sıkma. her ay farklı değer çıkarıyor testler.

benim tablet ovülasyon ilacıyla 20 yakın yumurta olurken. Tüp bebekde 4.500 ünitede 12 yumurta zor oldu.

off kızlar kafam o kadar karışıkki batu bey adetin ikinci günü burda ol dedi ama pazar gününe geldi ve bu ay çok hazırlamıştım kendimi 3 aydır dhea ve trental kullanıyorum şehir dışında olduğum için biraz zor olacak sanırım daha önce antalyada negatif mikro denemem oldu çok korkuyorum yumurta rezervim çok azmış adetin üçüncü günü kontrole gittim sadece 3 yumurta vardı günde 3tane dhea içiyorum ona rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…