Hoca bana Klinikteki Psikolog Dolunay Hn. görüş dedi ama ben "depresyonda değilim sadece istediğiniz kan testlerinin sonuçlarından korkuyorum" dedim oda ısrarcı olmadı.
Gürganda Rüvide Hanımla bir görüşme yapmıştım. Çok gereksizdi kendi adıma. Zaten ben kendi kendime soru cevap yapabiliyorum.
Benim bu konuda tek tavsiyem. Hep aynı konuyu açıyorsun deyip akıl vermeyen, sadece önyargısız sizi dinleyen arkadaşlarınızla daha sık görüşün...
Dimcim, dolunay hanımın tavsiyeleri neler hatırlıyor musun, bizle paylaşsana, kızlar ne diyosunuz ben ne yapıyım bu durumda hiç durmadan devam mı ediyim, bir kere bile beta hcg sonucu alamadım, diyorum ya hamile bile kalamadım, düşük yapmak bile bi şans gibi gelio bana, acınızı çok iyi anlıyorum ama ne tavsiye edersiniz? Evet ben eşekten düşen biriyle konuşmak zorundaymışım hakkaten
Allah'ım sen yardımcı ol bize noolur
Dimcim, dolunay hanımın tavsiyeleri neler hatırlıyor musun, bizle paylaşsana, kızlar ne diyosunuz ben ne yapıyım bu durumda hiç durmadan devam mı ediyim, bir kere bile beta hcg sonucu alamadım, diyorum ya hamile bile kalamadım, düşük yapmak bile bi şans gibi gelio bana, acınızı çok iyi anlıyorum ama ne tavsiye edersiniz? Evet ben eşekten düşen biriyle konuşmak zorundaymışım hakkaten
Allah'ım sen yardımcı ol bize noolur
canim yazan dim degil benim
Kızlar şimdi hş kliniği aradım ve fatoş hemşireyle konuştum, hiç öyle başarısız tedavi sonrası kendiliğinden yumurta takibiyle gebe kalan birine rastlamamışlar. Ben sadece 2 embryo üretebildim, biri 5 hücreydi yani kötü kalite , diğeri ise blastokist aşamasındaydı, 3. ve 5. gün koydular sonuç=0 ,
Çok kötümser konuşuyo benim hakkımda,
zaten sadece 1 tanesi döllendiğinde de tepkisi aynıydı ve dediği çıktı,( sonradan diğeri döllenmişti )
Şimdi açık açık söyleyen bi tip olduğu için iyce içim bulandı , bu ay yumurta takibiyle denemek istiyordum, umudumu kırdı, olmaz genelde diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?