Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

birde birşey sorucam benim kontrollerimi hep batu bey yapıyor ama transfere hakan hocamı girecek onu bilmiyorum sizin nasıl olmuştu yardımcı olurmusunuz

Transferde ikiside uzman. Hakan Hoca o gün Klinikteyse genelde ilk transferlere giriyor.
ılk Transfer Hakan Hoca Batu Hoca ve Rümeysa Hanım girmişti :))) baya kalabalıktı yani

Kızlar selam, transfer sonrası başarısız olduğunuz ay çok sancılı bir regl dönemi geçiren var mı aranızda, pazartesiye randevum ama önce size bir sormak istedim

Kızlar selam, transfer sonrası başarısız olduğunuz ay çok sancılı bir regl dönemi geçiren var mı aranızda, pazartesiye randevum ama önce size bir sormak istedim

evet sancili ve bol kanamali ayrica parca parca pihtilarda geliyor düsükten sonraki de cok uzun süren kanama ve parcalar:çok üzgünüm:

slm kızlar çok uzun zaman oldu giremedim nete.30 haftalıkken izne çıktım ağrılarım çok oldu annemlerde kaldım 2 ay sürekli yattım erken doğmasınlar diye bebişlerim. ama 34:+5 de gelmeye kara verdiler apar topar sezaryane girdim.allaha şükür herşey iyi gitti.şimdi 21 günlük oldular çok minikler yeni 2700 gr oldular.esila allah senin bebeğinide analı babalı büyütsün.tedavisi devam eden arkadaşlar lütfen umudunuzu yitirmeyin allah o kadar büyükki yerki isteyin...

canim darisi bize allah anali babali büyütsün saglikla insallah

ben hiç böyle birşey yaşamadım herzamangi normal bir regl dönemi geçirmiştim.ama tabi herkesin bünyesi farklı

Jakie; bebeklerine sağlıklı bir ömür dilerim.

vent; tramsferden sonra rahim kalınlaştırıcı progestron ve östrojen ilaçları verildiği için rahim normalinden fazla kalınlaşıyor. adetin ağrılı olması birazda bundan.

jakie allah analı babalı büyütsün kuzucuklarını öp benim için allah bizede nasip eder inşallah

Jakie gözün aydın :))

Kızlar, çok sıkıntılı geçiyo walla bu sefer, normalde bu kadar ağrım olmaz , ayrıca baş ağrısı falan da eklendi, ne özstrojen almışız yaaa, çok tehlikeli biliyosunuz ostrojen

kizlar iki gündür hevese geldim bizim topik hareketlenince sogan kürü ve ilaclara basladim baska ne yapsamki yazin birde yine bu kadinlar külübünde görüp denemistim cörek otu tarcin bal var ona dami baslasam ya da baska birseyler bilen bulan varmi ...ben bu cocugu yapcam baska yolu yok

umudum canım çörek otu tarçın bal nedir??
ıyi yaptım dimi topiği kurcalayarak :)))
Çok moralsizim depresyondayım ben yaa , korkuyorum çok olmıycak çocuğum diye 6 deneme hep 0 yaa (( niye tutunmuyo allahım yarabbim?

hayir cocugun olacak cok iyi yaptin bence ben hep bizim topigi okuyup kizlarin haberlerini alinca sevinip kötü haberlerinde üzülüyordum ama böyle bilg paylasim pek olmuyordu neyse cörek otu bal ve tarcini karistirip bir tatli kasigi yeniyordu burdan okuyup uyguladim asil yaziyi bulup sana tekrar yazayim burdaki baska topiklere de bak ates ölcme yöntemi falanda uzun uzun anlatiliyor bizde bildiklerimizi birbirimize anlatalim sevgiler kendine iyi bak lütfen umutsuzlanma:icecream::1hug:zemuszemus

umudum'cum canım, o ateş ölçme falan hikaye; bende clear blue nun lh ölçme testi var 300-400 milyon arası bişiye aldım göya çatlattığı günü söylüyo, hep ölçüyodum, sonra hocaya bi gittim; o yumurta diil kist dedi, yani ona da boşa para vermişim , yetmemişti çünkü verdiğim paralar :)) bi de stickleri var 100 milyon ayrıca onları da alıyosun 20 tane var içinde bir aylık kullanım için prediktör gibi mantığı idarla bakıyosun

Yani sanıyomusun denemediğim şey kaldı, bütün paramızı verdik çıktık bu işe anlıycağın canım

bi kere görseydim dediğim ondan bi kere olsun hamile kalamadım ya ona üsülüyorum beta hcg 10 bile görmedim ben(

ben ates ölcmeyi günlük derece ile demistim o aleti okudum almayi düsünmedim bile ama bak en önemli sey moral diyor herkes birde tam unuttulari olmaz dedikleri anda kalanlar var ben aklimii cok takiyorum ve hep olumsuzu düsünüyorum sende aynisin

arkadaşlar bu incir kürüne istediğimiz zaman başlayabiliyormuyuz bilginiz varmı ben deneyip batu bey şaşırtacağım inşallah kaliteli ve üçten fazla yumurta çıkararak:))

canım ibrahim saraçoğlunun sitesinde bu şekilde yazıyor hamile kalmaya yardımcı oluyormuş alternatif tıp topiklerinde de bu konu ile ilgili yazılar var ben yapmayı düşünüyorum ama ne zaman başlamak gerekiyor adetin ilk günümü onu bilemiyorum araştırıyorum bulunca yazarım.

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,
2x21U+7A
U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…