Kızlar selam, transfer sonrası başarısız olduğunuz ay çok sancılı bir regl dönemi geçiren var mı aranızda, pazartesiye randevum ama önce size bir sormak istedim
slm kızlar çok uzun zaman oldu giremedim nete.30 haftalıkken izne çıktım ağrılarım çok oldu annemlerde kaldım 2 ay sürekli yattım erken doğmasınlar diye bebişlerim. ama 34:+5 de gelmeye kara verdiler apar topar sezaryane girdim.allaha şükür herşey iyi gitti.şimdi 21 günlük oldular çok minikler yeni 2700 gr oldular.esila allah senin bebeğinide analı babalı büyütsün.tedavisi devam eden arkadaşlar lütfen umudunuzu yitirmeyin allah o kadar büyükki yerki isteyin...
Kızlar selam, transfer sonrası başarısız olduğunuz ay çok sancılı bir regl dönemi geçiren var mı aranızda, pazartesiye randevum ama önce size bir sormak istedim
umudum canım çörek otu tarçın bal nedir??
İyi yaptım dimi topiği kurcalayarak :)))
Çok moralsizim depresyondayım ben yaa , korkuyorum çok olmıycak çocuğum diye 6 deneme hep 0 yaa(( niye tutunmuyo allahım yarabbim?
ben ates ölcmeyi günlük derece ile demistim o aleti okudum almayi düsünmedim bile ama bak en önemli sey moral diyor herkes birde tam unuttulari olmaz dedikleri anda kalanlar var ben aklimii cok takiyorum ve hep olumsuzu düsünüyorum sende aynisinumudum'cum canım, o ateş ölçme falan hikaye; bende clear blue nun lh ölçme testi var 300-400 milyon arası bişiye aldım göya çatlattığı günü söylüyo, hep ölçüyodum, sonra hocaya bi gittim; o yumurta diil kist dedi, yani ona da boşa para vermişim , yetmemişti çünkü verdiğim paralar :)) bi de stickleri var 100 milyon ayrıca onları da alıyosun 20 tane var içinde bir aylık kullanım için prediktör gibi mantığı idarla bakıyosun
Yani sanıyomusun denemediğim şey kaldı, bütün paramızı verdik çıktık bu işe anlıycağın canım
bi kere görseydim dediğim ondan bi kere olsun hamile kalamadım ya ona üsülüyorum beta hcg 10 bile görmedim ben(
arkadaşlar bu incir kürüne istediğimiz zaman başlayabiliyormuyuz bilginiz varmı ben deneyip batu bey şaşırtacağım inşallah kaliteli ve üçten fazla yumurta çıkararak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?