meraba kızlar nasılsınız Nursatı ne yaptın ultrasyon tarihi 26 dı Uzun zaman oldu umarım herşey yolundadır Esila doğum iyice yaklaştı Karar verdinmi hastaneye, Alyodora sen nasılsın hala hastanedemisin , umudum06 sen ne yaptın tedaviye başladınmı görüşmek üzere kızlar merakta bırakmayın kendinize iyi bakın
dimcim uzun süredir yazan yoktu bizim forma...alyadora hastaneden sürekli kontrol şartıyla çıkmış. daha doğrusu dr iki hafta izin vermiş. ben de dediğin gibi sonlardayım artık. sanırım akayda yapacağım doğumu.sezeryan olacak. ama hala yatmaya devam ediyorum. sancılarım ben anlamasamda başlamış. 37. haftamıza girecez hayırlısıyla. nursatı da evde dinlenmede kalp sesini duymuş çok şükür inş. bu sefer herşey güzel gider onun için.
doğuma girerken zaten hep aklımdasınız isimlerinizi bilmesemde nicklerinizle sizlere dua edecem. rabbim isteyen herkese anneliği taddırır inş.
sen beklemedesin şimdilik demi canım?umdumdan da haber yok
sinoscum doğru diyorsun bu başlık şimdilik hareketsiz..bazı arkadaşlar benim gibi bebeklerini bekliyor bazıları ise malesef tedavilerini ve umutlarını ileri ki tarihlere attılar...canım negatif sonucuna üzüldüm..inş.bebişin seni daha fazla bekletmeden gelir.
umudum canım benim inş. bebişin beklemediğin bi zamanda yani en kısa zamanda sana sürpriz yapıp gelir...tedaviye falan gerek kalmadan...bizde burdan sevincine ortak oluruz..
esilacım sen de bizlere dua et hamilelerin duası kabul olur İnşaallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını.
umudum İnşaallah biz de hakan hocamla sonuca ulaşır mutlu oluruz.
canlarım ben doğum yaptım. oğlum çok şükür sağlıklı. 4 gün oldu. benim ağrılarım devam ediyor. sizler için de dua ettim. inş. sizde bize bana böyle güzel haberler verirsiniz. darısı başınıza.öpüyorum
arkadaşlar merhaba ben aralık ayında ilk tüp bebek denememi hakan hocayla yaptım,maalesef negatif sonuçlandı ama ben merkezden ve hocamdan çok memnunum,yeniden nisan'da deniycem İnşaallah.
siteye yeni üye oldum sayılır ve baktım da bu başlıkta hareket yok.
şu an hakan hocada tedaviye devam eden arkadaş yok mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?