Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

akayla ilgili güzel şeyler duyuyorum umarım kolay bir dogum olur çok az kalmış Koç yada Boğa burcu olacak gibi ogluşun Nursatı ya çok sevindim tam bir mucize yaşıyor Alyadora da umarım daha iyi olurda hastaneye tekrar yatmak zorunda kalmaz ben beklemedeyim hayırlısı , kendine çok dikkat et esila görüşmek üzere

dimcim ben herseyi biraktim yaza kaldim artik hem maddi hemde zaman sorunmuz yüzünden ama kendiliginden birseyler olursa bakalim insallah yoksa bekliycezeyvahedigeldismile

ben hep burda sizi okuyorum canim ama tedavi yaza kaldi bakalim insallah

arkadaşlar merhaba ben aralık ayında ilk tüp bebek denememi hakan hocayla yaptım,maalesef negatif sonuçlandı ama ben merkezden ve hocamdan çok memnunum,yeniden nisan'da deniycem İnşaallah.
siteye yeni üye oldum sayılır ve baktım da bu başlıkta hareket yok.
şu an hakan hocada tedaviye devam eden arkadaş yok mu hiç?

sinoscum doğru diyorsun bu başlık şimdilik hareketsiz..bazı arkadaşlar benim gibi bebeklerini bekliyor bazıları ise malesef tedavilerini ve umutlarını ileri ki tarihlere attılar...canım negatif sonucuna üzüldüm..inş.bebişin seni daha fazla bekletmeden gelir.
umudum canım benim inş. bebişin beklemediğin bi zamanda yani en kısa zamanda sana sürpriz yapıp gelir...tedaviye falan gerek kalmadan...bizde burdan sevincine ortak oluruz..

esilacim insallah bu mucizeyei elbet paylasicam sizlerle yeni tedaviye baslayan ve tedavileri süren arkadaslara kolayliklar dilerim dogru yer ve dogru doktordasiniz sevgiler hepinize :)):CüvCüv:

esilacım sen de bizlere dua et hamilelerin duası kabul olur İnşaallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını.
umudum İnşaallah biz de hakan hocamla sonuca ulaşır mutlu oluruz.

esilacım sen de bizlere dua et hamilelerin duası kabul olur İnşaallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını.
umudum İnşaallah biz de hakan hocamla sonuca ulaşır mutlu oluruz.

insallah canim gelismelerden haberdar et bizi ben ilaclari da biraktim kan takibini de hersey dondurulmus durumda bende allah yardimcim olsun isim mucizeye kaldi

canlarım ben doğum yaptım. oğlum çok şükür sağlıklı. 4 gün oldu. benim ağrılarım devam ediyor. sizler için de dua ettim. inş. sizde bize bana böyle güzel haberler verirsiniz. darısı başınıza.öpüyorum

çok sevindim esila Allah analı babalı büyütsün kendine çok iyi bak bebeğini benim için öp

canimmmmmmmmm gözün aydin allah anali babali büyütsün

esila ben de seni tebrik ediyorum arkadaşım,Rabbim hepimize nasip etsin.
hakan hoca bana histereskopi uyguladı geçtiğimiz hafta,poliplerim varmış temizlendi çok şükür..
bakalım bundan sonrasına önümüzdeki ay hocayla karar vericez.
hakan hocamı ve merkezimi çok seviyorum,çok memnunum arkadaşlar, İnşaallah hayırlı sonuçlar alırız.

ben varım arkadaşım
hakan hoca değilde batu beyin hastasıyım tüm tetkiklerim yapıldı
adetin 2.günü nisanın 7 si gibi falan ordayım inşallah

Merhaba kızlar

Dün işe tekrar başladım. Kendimi toparlamak zor oldu biraz. 9. haftada bu bebeğide kaybettik malesef. gelişim ve kalp durması. patolojiye gitti. Hoca 3 ay ara verdi. Benimde toparlanmam lazım biraz. Op da kanamam çok olmuş. Hoca kan testleri istedi biraz toparlanınca onları yaptıracağız eşimle

durumlar bu
herkes iyidir umarım...
sevgiler

meraba Nursatı
bende aynı şeyleri yaşadıgım için ne hissettigini anlayabiliyorum benim bebeğimi oçak ayında almışlardı Patoloji sonucu temiz çıktı Banada Hakan Hoca üç ay dedi Benim hala adetlerim düzelmedi Gerçi ben kürtajdan sonra dogum kontrol hapını kullanmadım Aklında bulunsun lütfen onu ihmal etme şuan bende yumurtalık kisti oluştu düzensiz adetten dolayı onunla mücadele ediyorum Çok geçmiş olsun demekten başka bişi gelmiyor elimden kendine iyi bak

Sağol Dim cim,
Tedavi esnasında bende sürekli temizlettim kistleri. Benim parçam oldular artık. ılk adetten sonra düzen sağlanacakmı benimde merak ediyorum. Adet olacak kan kalmadı gerçi bende ama bilmiyorumkismile boş çuval gibi hissediyorum. ınanılmaz güçsüzüm. Çabuk yoruluyorum.

Kafam çok karışık ya. Tekrar karar verirsem Eylül-Ekim ancak

umarım sende adet düzensizliği olmaz benim hayatımda hiç böyle bir şey olmamıştı Bende kürtajda çok kan kaybettim Bayada agrım oldu Ama sonrası dahada felaket oldu üç aydır İlaçla adet görüyorum İlaçlar vücudumu bavula çevirdi Balon gibi şişim ve ağır depresyon yapıyor Onun için doğum kontrol hapına dikkat et bu ilk ay ayaklarını sıcak tut ben hiç dikkat etmedim Benin yaşadıklarımı yaşama , bende Mayıs da tekrar deneyecektim ama hala depresyondayım kendimi toparlamadan düşünemiyorum Kendine iyi bak hepsi bizim için bir sınav çok geçmiş olsun

canlarim cok üzüldüm ikinizede kiyamam dim nursati ne olur saglam durun insallah esila gibi bebisi kucagimiza alacagiz bened bu aciyi gecen yaz yasadim tekrar inanin cok korkuyorum belki hic bile basliyamam allah yüzümüze bakip kendiliginden versin tedaviden sonra cok daha zor kayip yasamak simdi trt 1 de timur hocayi izliyorum onun kliniginde hayal kirikligi yasamistim gecen sene ocakta anlatirken ne kolay onlara allah yardimcimiz olsun sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…