umudum preseed denedinmi ben soğan kürü birde beş ögün sağlıklı olarak beslenirsem iki defa kendiliginden hamile kalabildim şu adetlerim düzelse yeniden deneyeceğim ama bir türlü vücudum normale dönemedi İnşallah seninkide kendiliginden gelir
Arkadaşlar ben de sitede yeniyim, nursatı, dim sizleri baştan sona okudum ve inanın çok hüzünlendim. Ben de mart ayında tedaviye başladım hakan hoca da benim burda 4. tüp bebek deneyimim oldu. beta hcg 0 çıktı. ilki recai pabuççu klinikte, ikincisi ve üçüncüsü timur gürganda sonuncu da burda oldu. Artık 4 gündür yaşama sevinci dahi hissetmiyorum, 30 yaşında başladığım bu yolda 35 yaşıma geldim, 2 tane de başta recai de aşılama yaptırmıştım, totalde 6 deneme oldu, canım çıktı ve nedense bu sefer tüm umutlarım bitti, batu dhea diye bişiyden bahsediyo bilmem ne hiç güvenim inancım vs kalmadı , naapsam bilemiyorum , hayatımda bir kere bile hamile kalamadım , siz en azından kaldınız ben onu bile yaşayamadım((((((((((
Dim'cim , evet canım sınavdan geçiyoruz hem de ne sınav 5 senedir denemedikleri şey kalmadı , bakılmayan hiç bir nokta ama bir kere bile hamile kalamdım, beta hcg sıfır haricinde bişiy göremedim, neye dayanauyım da inananayım, bence bunun yaşla ilgisi yok 30 yaşımda olmayan nasıl şimdi olucak, düşük bile olsa yaşamak tatmak isterdim, çok acı çektiğim günlerdeyim, dayanma gücüm yok ama artık obsesyon oldu bebek meselesi sanki ölümüne istiyoruz yani, neden bir kere bile hamile kalamadım , böyle bildiğiniz insanlar var mı peki, üstelik blastokist transfer ettiler 1 taneydi ama olsun((
Umudum, bence sen düşük yaptıysan mutlaka ve mutlaka bebeğin olacaktır, düşük yapıp da bebeği olmayan kimseyi duymadım ben , bence benden şansın çoookkk daha yüksek , bunun yaşla hiç ilgisi yok , Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
sen neler yaptin bana tam olarak anlatirmisin bugün adetimin ikinci günü bu ayda bosa cikti isin kötüsü ben iki aydir herseyi biraktim yumurtlama takibimi bile iliski icin belki yeniden baslasm ama tüp bebege girmek istemiyorum o kadar emek o kadar para ve o kadarda eziyet beni yildiriyor neyse dimcim sen bana anlatirmisin belki basliyabilirim preseedi bilmiyorum ne oldugunu sogan kürünü de hakan hocaya gecen yil baslamadan yapmistim
canim ben agustos ayindan ocaka ayinin sonuna kadar dhea ve selenyum kullandim hakan hoca verdi inan yumurtlama fsh ve e2 seviyemi süper artirdi her ay kan tahlili ile takip ettik bizim niyetimiz ocakta yine denemekti ama esimin yurt disinda olmasi ve benim yanina gelmem yüzünden kaldi yaza diyoruz belki ama iki aydir ilaclarimi biraktim takibi de biraktim en son aralikta hakan hoca süper durumdasin hemen tedaviye baslamamiz lazim dedi ve malesef anlattigim sebep yüzünden kaldik ben dhea kullan derim yüzde sivilce ve biraz killanma yapiyorKızlar ne kadar tatlısınız, hepinize tek tek teşekkür ediyorum, inanın iki aydır baştan sona sizin hikayelerinizi okuyup hem sevinip hem çokk üzülüyorum sonuçlara, insan burda ne güzel dostluklar edinebiliyormuş, Allah razı olsun, inşallah hepimizin yüzü güler, çok zor her şey, benim de iki taraflı gibi, düşünün ki en başında kendi kendinize bile olabilir dedikleri yoldan nerelere geldim, fshım 19 çıkıyordu, geçen ay 6.9 çıkınca çok sevinmiştim ama daha önce bülent berker diye bi doktor var o içime sinmemişti yaptırmamıştım ona , o dedi ki o dönem, zaman zaman hep tüp bebeği denemek zorundasınız çok yıkılmıştım ve çok soğumuştum o zaman beni umutlandırmıyo diye(işte insan umutsuz yapamıyo ya) her seferinde umutlanmaktan başka bi seçeneğimiz yok, başka türlü yaşanmıyor ki, o demişti ki fsh bir kere yüksek çıkması yumurta rezervi hakkında bize kesin bilgi verir , sonradan düşmesini önemsemeyiz
Bu arada DHEA ile ilgili yabancı yazıları da okudum , kalp krizi ve uzun vadede kanser riski yapıyormuş
Siz neler biliyorsunuz bu konuda, batuyla konuşmaya gidicem ayın 12 sinde ondan bahsetti bana
Bir de bir sorun daha var 5 sene önce rahim filmi çektirdiğimde tüplerim açıktı , bir daha çekirmeyi önermeme gerek var mı bilmiyorum, yeni yeni düşünceler işte;
Allah hiç birimizin umudunu kaybettirmesin inşallah, yaşama sevincimizi almasın, şu an çok acı çekiyorum , Allah hiç birimize çektirmesin inşallah
vent benim bildigim kadarıylada fsh oldukça önemli arkadaşımın sonucu 20 küsur çıkmıştı doktor bu deger düşmezse sana rapor çıkartamam demişti Doğum kontrol hapıyla degeri düşürmüşlerdi Şuan bir test var Amh diye bişi o yumurtalık rezervini gösteriyormuş Bende yaptıracam merak ediyotum Dhea bana dokundu çok çarpıntı yaptı bende bıraktım Benim gibi tirod problemin varsa iyi gelmeyebilir Ama bana her ilaç dokunuyor oda ayrı bir mesele hsg konusunda bende düşünüyorum ne varsa denemek lazım gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?