Kızlar ben ne zamandır girmiyodum , özledim sizleri, nasılsınız keyifleriniz iyidir umarım;
Ben kendimi toparlamaya, kafamdan bazı negatif düşünceleri atma evresindeyim ,Allah yardımcımız olsun hepimizin
Size bi sorum olcak kızlar hazır girmişken , başarısız tedavim sonucundaki reglim çok kısa ve az ve ayrıca sancılı geçti neyse sonrasında ise bu ay boyunca hep kahverengi akıntım oldu , 22. günümdeyim hala kahverengi lekem var , çok sinir bozucu heralde regl olucaz gene ne dersiniz? ne gıcık iş yaauuww
Kızlar ben yumurta takibine başladım hakan da şimdi bakalım noolcak, keşke normal yoldan olsa hepimizin be :kedi:
Kahve falımda hep nazar çıktı bu arada hee
Umudum canım ben bugün test yaptırdım beta hcg 0,10 çıktı, negatif yani, regl olmayı bekliyorum şimdi, yani böğüre böğüre ağlasam yeridir.((((((
5 yıldır bir kere hamile kalamadım fsh a bahane buluyolar bi kere 18 çıktı diye gecen ay 6.9 du , hiç mi önemi yok düşmesinin, bi de rahmim ters bundan mı anlamadım ki, çok üzgünüm kızlar ben naapcam yaaa , yumurtam da çatlamıştı tek tek kontrol oldum, 5 tüp bebek 2 aşılama ben ne yapayım artık yaa, üstelik nasıl rahat bi ay geçirdim yok abicim olmuyo yaa
Sigara içki içinde yüzen, hamilelik boyunca sigara içen alakası tipler doğurdu ben elim böğrümde kaldım yaaa
vereliniortakvereliniortakMerhaba kader arkadaşlarım, saatlerce okudum sizin yazdıklarınızı, inşallah hayırlısı ile bebeklerinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza, bende 2 tüp bebek yaptırdım zaten başka şansımızda yok ikiside tutunmadı bile, bakalım kısmet üçüncü için çıkacaz yola, yalnız değiliz. vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?