Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

Merhaba ventcim
kendi adıma durumum aynı :))
adet olmayı bekliyorum. Çokta umursadığımı söyleyemem. Bol bol gezip dolaşıyorum alışveriş yapıyorum. Kredi kartı borçları bittiya biraz daha yapayım dedim :))
Bu arada eşim kan test sonuçlarından sonra temmuz gibi tekrar Batu hocaya gidebiliriz dedi. Onun demesiyle olmuyor valla bu seferde ben biraz sallamayı düşünüyorum.

durum budur şekerim opuyorumnanaktan

İyi yapıyosun nursatıcım, boşver at kafandan, bakarsın kendiliğinden oluverir, artık naapcaz keyfimize bakıp gezicez yani, elden ne gelir ???kaydirigubbakcemile2

Öperim hepinizi hihoyyyt

canim hayirlisi olsun hakkinda kahve leke sorma bende bu ay cok fazlaydi adetimde gecikti gibi insallah diyorum

Umudum canım ben bugün test yaptırdım beta hcg 0,10 çıktı, negatif yani, regl olmayı bekliyorum şimdi, yani böğüre böğüre ağlasam yeridir. ((((((
5 yıldır bir kere hamile kalamadım fsh a bahane buluyolar bi kere 18 çıktı diye gecen ay 6.9 du , hiç mi önemi yok düşmesinin, bi de rahmim ters bundan mı anlamadım ki, çok üzgünüm kızlar ben naapcam yaaa , yumurtam da çatlamıştı tek tek kontrol oldum, 5 tüp bebek 2 aşılama ben ne yapayım artık yaa, üstelik nasıl rahat bi ay geçirdim yok abicim olmuyo yaa
Sigara içki içinde yüzen, hamilelik boyunca sigara içen alakası tipler doğurdu ben elim böğrümde kaldım yaaa

bi dakka ventcim sen bu ay tedavi oldunmuda baktirdin yani gebe kalma ihtimali varmiydi ben senin adetten sonra tedaviye baslicagini saniyordum nolur kensini fazla kasma bekleme unut bize söylenen hep bu zor ama unutmaya calis ben insallah gebeyim üc gün gecti gögüslerim geriliyor bakalim on gün beklicem daha önce en fazla bi hafta gecmisti hemen teste atlamak istemiyorum dua edin nolurzemuszemus

ayyy umudum inşallah hamilesindir canım yaa :)))

Benim durumum mart ayında tüp bebek yaptırdım hakan şatıroğlunda, negatif sonuçlandı, bu ay da yumurta takibinde hem yumrtam çatlamıştı hem de eşimin sonuçları iyiydi, kafam da rahattı yok anacım olmadı gene işte 5 yılım böyleee uçtu gittiiii

insallah canim insallah ama böyle sanal beklentilere kapilip bosa ciktigi olmustu bu sefer olmasin lütfen allahim yardim et...

ve aci son önce kahve lekeler sonra kahrolasi kirmizilar ve sancisi lanet olsun girmeyeyim havaya dedim yine girdim ne zaman bizim bu izdirabimiz son bulacak ya rabbi

umudum canım benim üzülmee , olur inşallah yakında kaydirigubbakcemile5

olacak birgün biraz sabır yinede test yaptırsaydın üçgün az degil belki kimyasaldı

bilmiyoumki canlarim rüyasini görmüstüm o yüzdende iyice havaya girdim belki yarin baktiririm zaten böyle beklenti olup gecikince kanamalarda bir garip oluyor parca parca sanki düser gibi hep diyorlar ya aslinda yumurta döllenip tutmayipda düsüyormus neyse artik bilmiyorum sogana devam valla ise yaricak incir de yiyorum ama kürü degil moral moral bolca morale ihtiyac var her üzüntüden sonra

Merhaba kızlar;
Umudum- Seni çok iyi anlıyorum. Ha oldu olacak derken renklenmek kötü. ınsan bildiği bütün küfürleri sayıyor :)
Bende hasta olmadım diye sayıyorum şiştim iyice..

Dim-Nasılsın?

Vent- Mesajlarında mızırdanmalarını okuyorum :))) haklısın herşekilde. Ama çözüm bizi ve bir noktadan sonra doktorları aşıyor. Bize kalan tek avuntu BEKLEMEK sabırla beklemek...... malesef...

Bugün havanın garipliğindenmi. Anneler günü geliyor o sendrommu yada hepsi diyelim kendimi iyi hissetmiyorum. Aglamak istiyorum yüksek sesle. Çok uzun süre oldu bunu yapmayalı. Depresyonamı girdim bilmiyorum. Kalbimin acıdığını hissediyorum. Başka nasıl ifade edilir onuda bilmiyorum.... Bastırdığım herşey yavaş yavaş patlak veriyor sanırım.

al bendende o kadar pozitif düsünmek icin elimden gelen herseyi yapiyorum ama nereye kadar bikmadim bikmayacagim bebisim olacak biliyorum ama neden bu kadar üze üze ve yora yora geliyor ( sadece bu insani yipratiyor

Ben iyiyim Nursatı kürtajdan beri ilk defa düzgün adet gördüm Kistim eridi geriye bir kilolarım kaldı Bebekten beri altı kilo aldım Veremedim onuda diyetisyenle toparlayacam önce kendimi düşünüyorum altı aydır resmen şiş geziyordum Su toplamamak bile güzel bir şeymiş ,birgün bizde kutlayacaz anneler gününü

vereliniortakvereliniortakMerhaba kader arkadaşlarım, saatlerce okudum sizin yazdıklarınızı, inşallah hayırlısı ile bebeklerinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza, bende 2 tüp bebek yaptırdım zaten başka şansımızda yok ikiside tutunmadı bile, bakalım kısmet üçüncü için çıkacaz yola, yalnız değiliz. vereliniortak

hosgeldin canim hayirlisi neyse o olsun sevgiler selamlar

canlarım çoktandır giremedim bebişin uykusu çok az..biraz karamsar gördüm sizleri. ben allahın izniyle hepinizin anne olacağına eminim. ama daha zamanı var. ben de hiç anne olamayacak gibi hissediyordum ama çok şükür rabbim verdi. hep dualarıdasınız.

anneligi coktan hak eden ve anne olmanin kiymetini kolay anne olanlardan daha fazla bilen biz tedavi annelerinin anneler günümüz kutlu ve mutlu olsun bir dahaki anneler gününde kucagimizin dolu olmasi ümidiyle sevgiler...

Son düzenleme:
günaydinlar nerelerdesiniz anneler günü sonrasi depresyonumdan yeni ciktim ama sizlerde yoksunuz ortalikta ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…