canlarım çoktandır giremedim bebişin uykusu çok az..biraz karamsar gördüm sizleri. ben allahın izniyle hepinizin anne olacağına eminim. ama daha zamanı var. ben de hiç anne olamayacak gibi hissediyordum ama çok şükür rabbim verdi. hep dualarıdasınız.
günaydinlar nerelerdesiniz anneler günü sonrasi depresyonumdan yeni ciktim ama sizlerde yoksunuz ortalikta ...
ahh ne güzel..Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi..bendede troid problem var,ilk kez geçen ay gittim hakan hocaya..bende ona çok güveniyorum..umarım herşey yolunda gider..
Bana da mart ayında histereskopi yaptı, yani rahmime 2 çizgi şeklinde lazerle yarık açtı, bu çok fazla denenmiş bir yöntem değilmiş, embriyoların rahime rahatça tutunabilmeleri için , 3. ve 5.gün transfer yapıldı.yumurta toplama işleminden hemen sonra ilaç takviyesine başlanmıştı ve hala ilaçlar devam ediyor 12.haftaya kadar. hakan hocanın ekibinin tamamının çok özel olduğunu düşünüyorum. ben hakan hocayı sadece transferlerde gördüm ta ki bu cumartesiye kadar,
Allah sabırlar versin herkese,
sevgiler
histereskopi yapılırken acı hissettiniz mi?? ben bundan çok korkuyorum..10 gün sonra banada yapılacak,çok tedirginim..
merhaba zeynep,ben de hakan hocanın hastasıyım bana da mart ayında histereskopi yaptı.korkmana gerek yok canım zaten genel anesteziyle yapıyorlar hiçbişey hissetmiyosun fakat uyandığında biraz ağrı oluyo,ağrı kesici iğne yapıyorlar,sonrasında da kanama oluyo biraz,birkaç gün sürüyor.antibiyotik kullanıyorsun 5 gün kadar.
selam sinos teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..içim rahatladı..sen şimdi ne aşamadasın peki??
merhaba arkadaşlar,
geçen sene 15+3 hft iken gebeliğim sonlandırıldı ve 1 senedir tekrardan uğraşıyorum. 1 sene sonunda bir aşılama yaptırdım. tutmadı. 2.aşılama konusunda kararsızım. direk tüp bebeğe mi geçsem diyorum. dr 6 ay bekle aşılama tavsiye etmiyorum şansı az diye demişti. ama ben istedim. olmadı.
şimdi ankarada merkez araştırıyorum yıllık iznimde neyaptıracaksam yaptırayım diye. bana HŞ klinik ve aşamalar hakkında bilgi verirmisiniz.
Diiim Umudum kızlar ses verin :))
2 ay oldu balon oldum. Dayanamadım ve farlutala başladım. Yapacak birşey yok
Tedavi aşamasında olan yeni arkadaşlara umut sabır ve kolaylık diliyorum...
canim ya kaybin acisini artirmaktan baska neye yararki cinsiyetini ögrenmek allah saglam sagliklisina hepimizi dileyen herkesi kavusturur insallah :1hug:meraba kızlar Nursatı dikkat et fartual dan sonra ben adet düzeligi ve kist oluşumu oldu Ocak dan bu tarafa hala toparlayamadım. Bir daha kürtaj olmayacam büyük söylemeyim ama düşük yapmak bundan kolaydı bir ayda toparlamıştım .Birde bebeğin kromozom sonuçları bize temiz denilmişti Bebek erkekse ançak bundan emin olunabilinirmiş kız bebeklerde anneyle karışabiliyormuş Son sıralar bütün genetikçileri dolaştımda Bebeğinin cinsiyetini ögren arkadaşım benimki kızmış , umarım bu yaşadıklarımızı kimse yaşamadan bebeklerinize en kısa zamanda kavuşursunuz arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?