Haklısınız,ama ilk defa böyle oldu. O yüzden şaşkınımSiz de eşiniz de sakin ve saygılı olmayı deneyin
eşiniz öncelikle size bir daha asla bu şekilde yakıştırmalar yapmasın hele ki çocuğunuz yanında aslaHaklısınız,ama ilk defa böyle oldu. O yüzden şaşkınım
eşiniz öncelikle size bir daha asla bu şekilde yakıştırmalar yapmasın hele ki çocuğunuz yanında asla
siz de kapı baca gümletmeyin şov yapmayın sözün özü
kocanız da siz de bu tip hareketler yapmazsanız hem siz hem de çocuğunuz huzurlu olursunuz[/QU bakın ilk defa böyle yaşadık diyorum,4 yıllık evliyiz ,tartismalarimiz elbette oluyor ama asla saygı sınırını aşmamıstik,düne kadar..kapiyida öyle şov yapar gibi çarpmasın,istemsizce hızlı kapattım. Ayrıca eşim bir daha böyle demesin diye şu an nasıl davranmakiyim diye fikir istiyorum
O hakaretcikkk biz be hakaretler duyduk burada madem bişi yokmuş gibi davranmıs sizde üzerine gidip huzurunuzu kaçırmayın olur öyle
Ama maalesef saygı işte böyle böyle hakaretciklerle aşilir diye düşünüyorum. Eğer beni kırdığını anlamazsa devamı gelir sonra diye korkuyorum.O hakaretcikkk biz be hakaretler duyduk burada madem bişi yokmuş gibi davranmıs sizde üzerine gidip huzurunuzu kaçırmayın olur öyle
Estağfurullah,bende işte böyle fikirler bekliyorum. Konuşmayı düşünüyordum ama sizlerde danisip öyle yapayim diye düşündüm. Malum kk'da hayat kurtaran tüyolar vartamam anladım ilk defa olmuş ama bir daha olmasın eşiniz size hakaret etmesin siz de eşinize gereksiz naz yapmayın diyorum kötü bir şey demiyorum ki ben de
bir daha olmaması için de eşinizle konuşabilirsiniz "bir daha bana sakın hakaret etme ben de hareketlerime dikkat edeceğim" diyebilirsiniz
Umarım öyle olur. Ben özür dilemekten asla kacinmam,hatam varsa elbette ederim. Ins eşimde hatasını anlarBiz karinlar konusmadan onun duygularimizi anlamasini bekliyoruz.
Siz neden aksam esinizle bu konuyu konusmuyorsunuz? Kapiyi carpmanizin hata oldugu soyleyin. Ozur dileyin.. O da muhakak soylediklerinden ozur diliyecekti
mutlaka konuşun, inşallah devamı gelmez ve huzurunuz bozulmazEstağfurullah,bende işte böyle fikirler bekliyorum. Konuşmayı düşünüyordum ama sizlerde danisip öyle yapayim diye düşündüm. Malum kk'da hayat kurtaran tüyolar var
Aynen devamının olmasından korkuyorum bende. Bu asla katlanabilecegim bir şey değil. Zaten oğlumun yanında demesi beni en çok üzenSakin bir zamanda yapılan hakareti hazmetmediğinizi, bir daha asla hakaret etmesini istemediğinizi kesin bir dille ifade edin, çocuğun yanında özellikle dikkat edin. Rahatsızlığınızı söylemezsenin pek yakında yeni hakaretler de gelir
Ins. Teşekkür ederim,vakit ayırdığınız icinmutlaka konuşun, inşallah devamı gelmez ve huzurunuz bozulmaz
Umarım öyle olur. Ben özür dilemekten asla kacinmam,hatam varsa elbette ederim. Ins eşimde hatasını anlar
teşekkür ederim,size de güzel günler dilerimInsallah. Sizde o ara onun kizdiginizi anliyabildiginiz soyleyin ama kullandigi sozlerine kirildiginizida belli edin.
Bos yere kavga etmeyin. Guzel gunler
konus madem ogluna sesini uükseltmene kızıyor . kendisi cok gzüel örenek oluyor oglunun gözü önünde anneye hakaret ediyor.Haklısınız,ama ilk defa böyle oldu. O yüzden şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?