- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.901
- 158
Rahatsızlığınızı kesin bir dille belirtirseniz devamı gelmez inşallahAynen devamının olmasından korkuyorum bende. Bu asla katlanabilecegim bir şey değil. Zaten oğlumun yanında demesi beni en çok üzen
O hakaretcikkk biz be hakaretler duyduk burada madem bişi yokmuş gibi davranmıs sizde üzerine gidip huzurunuzu kaçırmayın siz de az değilsiniz hani alt tarafı bi yemek yapacaksıníz kapi çarpma bağırma vs eşiniz de bi nevi hakli[/QUOT mesele yemek yapma değildi. Hastaydım zaten ve üstüne yorgunluk. Ona rağmen ne yapayım diye sordum,bekle dedi. Kapiyida bilerek carpmadim,istemsiz oldu o biraz malesef
Kesinlikle çocuk konusunda haklısınız,ama kapıyı bilerek çarpmasın,oğlum onu anlamadı bile,biraz sertçe kapandı o kadar,ama mutfağa gelip oğlumun yanında o bagirdiOğlumun yanında hakaret etmesin diyorsanız sizde oğlunuzun yanında kapı çarpıp sinirli davranmayın ki olay tekrar etmesin.Ikinizde çocuk açısından yanlış yapmışsınız.Cocuk olmasaydı cevabım daha farklı olurdu siz haklısınız derdim ama ikinizde hatalisiniz.
Maalesef bana kızdığı konuya kendi dikkat etmedi,etmediği gibi kendine yakışmayacak şekilde hakaret ettikonus madem ogluna sesini uükseltmene kızıyor . kendisi cok gzüel örenek oluyor oglunun gözü önünde anneye hakaret ediyor.
Ins,teşekkür ederimRahatsızlığınızı kesin bir dille belirtirseniz devamı gelmez inşallah
+1Biz karinlar konusmadan onun duygularimizi anlamasini bekliyoruz.
Siz neden aksam esinizle bu konuyu konusmuyorsunuz? Kapiyi carpmanizin hata oldugu soyleyin. Ozur dileyin.. O da muhakak soylediklerinden ozur diliyecekti
Canım yanlış anlama ama kapıyı sert kapatmakla biraz sinirleri ile oynamışsın gibi geldi. Yüz bulmuş.
Erkek bu bir halt olsa da sinirlensem diye bekliyorlar. Keşke hiç muhattap olmadan kapıyı bile çarpmadan işini halletseydin. Oğlunuzun yanında gerizekalı gibi bir laf etmesi çok yanlış ve bence de şiddet ilk hakaretle başlar. Saygı biter gittikçe. Sen sakinliğini korumaya çalış fevri hareketlerde bulunma. Bu laflarından hiç hoşlanmadığın ve saygıyı kaybetmek istemediğini söyle.
Haklısınız kapıyı sert kapatmam onu sinirlendirdi,ama 2 defa sormama rağmen hallederiz bekle diyip,sonrada kalk çocuğa bir şeyler hazırla demesi beni kızdırdı. Yapmamam gereken bir şey yapmış olsamda karşılığı hakaret olmamalıydı. Dediğiniz gibi yapacağım,zaten dünden beri hiç konuşmadım hatta sakinleşince özür dilerim diye düşünmüştüm ama ne bileyim kafam karisikCanım yanlış anlama ama kapıyı sert kapatmakla biraz sinirleri ile oynamışsın gibi geldi. Yüz bulmuş.
Erkek bu bir halt olsa da sinirlensem diye bekliyorlar. Keşke hiç muhattap olmadan kapıyı bile çarpmadan işini halletseydin. Oğlunuzun yanında gerizekalı gibi bir laf etmesi çok yanlış ve bence de şiddet ilk hakaretle başlar. Saygı biter gittikçe. Sen sakinliğini korumaya çalış fevri hareketlerde bulunma. Bu laflarından hiç hoşlanmadığın ve saygıyı kaybetmek istemediğini söyle.
Yok tam tersine önceden haberi vardı yemek olmayacaginin,karnı toktu sanirim,yoksa gelir gelmez sordum hemen hasta ve yorgun olmama rağmen ne yapayım dedim. Bekle diye kendisi söyledi.Bence karnı çok acıkmış..Yemek yok,cocuk durmuyor,sizin surat limoni..tavirlarda bı hoş.Siz tripler yaparak rahatlarken oda o an kötü söz çıkmış ağzından.Sabah gonlunuzu almis bence sizde dikkat edin tavirlariniza
Duygularıma tercüman olmuşsunuz. Şimdiye kadar bir kere bile ona böyle bir kelime etmedim. Hatta sinirlendiğinde susarim,sakinleşince konuşurum. Birimiz ateşten diğeri şu olmalı derim hep. Ne olursa olsun kırıldım ve oğlumun yanında demiş olması ayrıca üzdü beni. Daha küçük ama anladığını çok iyi biliyorumasabi biriyimdir hatta cabuk da sinirlenirim ama esime tartısma anında hic gerizekalı beyinsiz demedim bunun normal karsılancak ama sende sinirlendirmissin adamı dencek yanımı var yahu bu ne kardesinle kavga etsen bile demezsin bu lafları bana beyinsiz diyen adama ben saygı duymam bir daha oyle hicbirsey olmamıs gibide davranmam o beyinsiz kelimesini ettigine omru boyunca pisman ederim onu tartısma olur okey ama hakaret isin icine girmez ne kdr sinirlensenizde o keliemeler agızdan cıkmaz cıkmamalı
kırgınlıgınızı kesinlikle belli edin hicbirsey olmamıs gibi sindirmissiniz gibi davranmayın oda nede olsa takmadı der ama hoslanmadıgınızı belirtirseniz davranıslarına dikkat ederDuygularıma tercüman olmuşsunuz. Şimdiye kadar bir kere bile ona böyle bir kelime etmedim. Hatta sinirlendiğinde susarim,sakinleşince konuşurum. Birimiz ateşten diğeri şu olmalı derim hep. Ne olursa olsun kırıldım ve oğlumun yanında demiş olması ayrıca üzdü beni. Daha küçük ama anladığını çok iyi biliyorum
Ben her zamanki gibi konuşacağım sakince onunla,Ins bu defa kabahatini anlayıp özür diler. Teşekkür ederim sizedekırgınlıgınızı kesinlikle belli edin hicbirsey olmamıs gibi sindirmissiniz gibi davranmayın oda nede olsa takmadı der ama hoslanmadıgınızı belirtirseniz davranıslarına dikkat eder
aynen öyle saygı herseyden önemli evlilikte bence sevgiden bile önemli böyle böyle lackalasiyor iliskiler yüz göz olunuyorAma maalesef saygı işte böyle böyle hakaretciklerle aşilir diye düşünüyorum. Eğer beni kırdığını anlamazsa devamı gelir sonra diye korkuyorum.
Haklısınız kapıyı sert kapatmam onu sinirlendirdi,ama 2 defa sormama rağmen hallederiz bekle diyip,sonrada kalk çocuğa bir şeyler hazırla demesi beni kızdırdı. Yapmamam gereken bir şey yapmış olsamda karşılığı hakaret olmamalıydı. Dediğiniz gibi yapacağım,zaten dünden beri hiç konuşmadım hatta sakinleşince özür dilerim diye düşünmüştüm ama ne bileyim kafam karisik
Aslında yapmayacaktım,böyle durumlarda ya pratik bir şeyi birlikte yaparız ya da dışarıdan söyleriz. Ama işte çocuk acıkınca ve başta çok yorgun olduğumu söyleyince beyefendi bekle dedi. Ama icraat olmayınca sormak zorunda kaldım. Bilmiyorum o an sinirlenince kapıyı istemsiz sert kapattım,yoksa hayatta bilerek yapacağım bir hareket değildi. Çocuk ağladığı halde kalk ona hazırla dediSen niye kapiyi çarpıp çocuğa bağırıyorsun? Yemek yapmaya niye kucağında çocukla gidiyorsun madem babasından da duruyor?
Ayrıca madem yemek yapacaksın neden 2 defa adama ne yapayım diye soruyorsun? Kalk yap yani madem sen yapacaksın, her öğünde ille kocanın söylediği yemeği mı yapıyorsun? Öyle işler hızlı yürümez ama insan sıkılır yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?