Hakaret! Arkası gelmez mi bunun?

Teşekkür ederim,estağfurullah zaten fikirlerinizi almak için konu açtım. O yüzden elbette fikrinizi saygım var. Misafirlik konusu elimde olmadan,birazda mecburi katıldığım bir yerdi. Sabahtan ogrendim o yüzden yemek kaldı. Zaten mesele o değil. Her zaman yemek olacak diye bir kaidemiz yokken bana bu şekilde cikismasi kötü oldu.

Birde çocuğun ağladığını gördüğü halde kılını kipirdatmadan kalk ona hazırla demesine sinirlendirdi o an

Aynen ya yemek yapamayacak durumdayken yinede sormam hataydı. Ins konuşunca hatasını anlar ve bir daha oğlum böyle bir şeye şahit olmaz.

Niye ne yapayım diye eşinize soruyorsunuz yemeği siz yapacaksanız ne istiyorsanız onu yapın
Zaten yorgunsanız yapın bi makarna tamam.
Aslında yemek yapmayacaktim,önceden haberi vardı ve bir şeyler ayarlarız diye söyleyip icraat olmayınca böyle oldu iste

Kırıldığınızı tekrarlanırsa yopranacağınızı söyleyin. İnatlaşmayın haklısınız fakat uygunsa dillendirebilirsiniz

Sen de bu hakaretlerin üzerine daha sabah işe kalkıp yolcu mu ettin

Kırıldığınızı tekrarlanırsa yopranacağınızı söyleyin. İnatlaşmayın haklısınız fakat uygunsa dillendirebilirsiniz
Inatlaşmak değilde hatasını anlasın istiyorum. Çocuğumu bu şekilde bir ortamda büyütmek istemem çünkü,ayrıca saygı biterse herşey biter diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi dile getiririm,bakalım artik

Teşekkür ederim,aynen normalmiş gibi devam etsin istemiyorum
Rica ederim herkesin sizi suçlamasına aldırmayın.elestirmej için bahane arıyorlar.
Eşiniz de anlayışsız değildir herhalde sakinleşince yaptığı hatayı dile getirince anlar ve gönlünüzü alir. Insallah bi daha yaşamazsınız kimse bunları hak etmez çünkü

Herkese merhaba arkadaşlar; dün akşam eşimle konuştum. Geldiğinde o yine bir şey olmamış gibi davrandı. Ben kendi adıma özür dilerim dedim ama ne olursa olsun senin o laflarını haketmedim ve kırıldım dedim. Üstelik oğlumuzu düşündüğün için bana kızıyorsun ama onun yanında bu şekilde konuşman daha fazla zarar verir diye belirttim. Önce istediğin özür mü diye alaycı şekilde gel gel özür dilerim dedisonrada konuştukça mahçup oldu. Bugünde birlikte dışarı çıktık işte. Alışveriş yapmambicin ısrar etti. Sözlere dökemez duygularını ama hareketleriyle kendini affettirmeye çalıştı en azından. Ins bir daha asla böyle bir durum yaşamam. Allah hiç kimseyede yaşatmasın. Hepinize çok teşekkür ederim tekrar.

Heee adamı pıçaklar hatta öldürür de
İlacın yan etkisinden midir nedir abartıp kendi lehinize anlatıyorsunuz olaylar abartmayın bu kadar gerek yok madem kullandığınız ilaç sisi sinirli yapıyor üstüne birde sakinleştirici kullanın
Bu Arada siz çocuk acıkacak madem onu doyursanıza
Bu arada eşiniz çocuğun yanında kesinlikle öyle konuşamamalı

Hallettik konuyu sagolun,mesajınızı yeni gördüm cevapsız bırakmak istemedim. Teşekkürler ilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…