- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
- Konu Sahibi Gelmisbulundumki
-
sokratesin savunmasi 1, bu savunma 2 cidden andjsksjskshjssh ay cok guldum gece geceAma hakaret etmeden önce hesaplara bakıyorum başkasına etmiş mi o da millete hep küfrermişti
Zaten daha kimseye bi şey demem de
Avukatsız da hakaret davası açabilir. Bu durumda tek gider mahkeme masrafları olur onu da hakaret eden taraftan talep edebilir dava sonunda.Avukat masrafı cezadan daha pahalıdır hiçbir şey olmaz korkma en fazla uzlaşmaya gidilir. Sen onu engelle bir daha da böyle kavgalardan özellikle hakaret içerikli uzak dur.
Valla öyle yapıyorum ağır bi şey yazsam tınlamaz bu daediyormuş diyesokratesin savunmasi 1, bu savunma 2 cidden andjsksjskshjssh ay cok guldum gece gece
demek daha once insanlara kufur eden hesaplari itinayla secip sen de onlara kufur ediyosun ha ahjaahjaahsjsh
bu senin dediğin savcılık aşamasında uzlaşma oluyor. eğer karşı taraf özrü kabul etmezse savcı soruşturma açmak zorunda alenen hakaret varsa. işlenmiş suça savcı kafasına göre karar veremez. ona da itiraz hakkı var.
umarım hakkınız da dava açılır ve hakaretten ceza alırsınız. sadece sizin için değil sanal ortamda küfür veya hakaret eden herkes için temennim bu.
Neden? Siz sosyal medya koruyucusu, küfürbazların korkulu rüyası, adalet savaşcısı mısınız?Ama hakaret etmeden önce hesaplara bakıyorum başkasına etmiş mi o da millete hep küfrermişti
Zaten daha kimseye bi şey demem de
Ne dediğine göre ve karşıdakinin bundan nasıl etkilendiğine göre değişir. Eğer gerçekten ağır şeyler söylemişsen ve onu rencide ettiysen muhtemelen peşini bırakmayacak. Bu arada karşılıklı olduysa yani o da sana hakaretvâri bir üslup kullandıysa savcılığa taşıyacağını pek zannetmiyorum. Korkutmak için söylemiş olabilir de.Twitterda biriyle tartıştım gaza gelip saydırdım dava açacagım sana dedi kolpa mı atıyordur doğru mudur
Bu dava süreci nasıl ilerliyor bilen var mı of ailem öğrenince ağzıma eder napcam ya
Aman açılsa ne olur ablam, tecavüzcüler dışarda bununla mı uğraşıcaklarTakıntılı bir insansa uğraşabilir.
Eğer uzlaşma olmazsa hakkınızda dava açılır. Keşke açılsa...
Sosyal medya diye insanlara hakaret edemeyeceğinizi anlamış olursunuz.
Yok gayette ilgileniyorlar. Bilişim suçları sandıgınızdan daha fazla aktifYa yok bir şey olmaz takipsizlik olur zaten. Şu an savcılığın çok işi gücü var böyle şeylerle ilgilenmiyorlar
Aynen 5 farklı açtığım dava ile 1 senedir kimse ilgilenmiyor gayet aktifYok gayette ilgileniyorlar. Bilişim suçları sandıgınızdan daha fazla aktif
Demekki suç teşkil etmiyor, geçenlerde burda da bir üye vardı “koca arıyorsunuz” dedim diye şikayet etcekti beni sjdkfkfk. Öyle bişeyse ilgilenmemeleri normal. Bir de 1 sene normal bir süreç pandemiden dolayı esnek calısma vs derken sarkabiliyor. İllaki sırası gelir.Aynen 5 farklı açtığım dava ile 1 senedir kimse ilgilenmiyor gayet aktif
Klavye delikanlısı bu olsa gerek davayı duyunca korkan cinstenTwitterda biriyle tartıştım gaza gelip saydırdım dava açacagım sana dedi kolpa mı atıyordur doğru mudur
Bu dava süreci nasıl ilerliyor bilen var mı of ailem öğrenince ağzıma eder napcam ya
Peki biri avukat ile dava açsa avukat bizzat ilgilense kaç ayda haber gider karşı tarafa aynı hakaret ile ilgili? Bilginiz var mıDemekki suç teşkil etmiyor, geçenlerde burda da bir üye vardı “koca arıyorsunuz” dedim diye şikayet etcekti beni sjdkfkfk. Öyle bişeyse ilgilenmemeleri normal. Bir de 1 sene normal bir süreç pandemiden dolayı esnek calısma vs derken sarkabiliyor. İllaki sırası gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?