- 11 Aralık 2018
- 42.593
- 264.625
- 598
- Konu Sahibi Gelmisbulundumki
-
Takipsizlik kararı soruşturma aşamasında verilir. Sizin davanızda yeterli delil yokmuş ki takipsizlik verilmiş. Her dava kendi içinde farklı şekilde yorumlanır. Orda öyle olmuştu burda da böyle olur gibi bir şey söz konusu değil.degil。 takip edin konuyu bakin savci takipsizlik yazip yollayacak。 benim kapima not birakan adami binanin kamera kaydi ile verdim de ben birakmadim deyip takipsizlik aldi somut delil oldugu halde
orda oyle burdaa da oyle olur demedimki orneklendirme yaptimsadece ayrica ne zmn ne olur biliyorum ya 13 yillik is hayatimda ogrendim ben tesekkur ederim bilgilendirmenizeTakipsizlik kararı soruşturma aşamasında verilir. Sizin davanızda yeterli delil yokmuş ki takipsizlik verilmiş. Her dava kendi içinde farklı şekilde yorumlanır. Orda öyle olmuştu burda da böyle olur gibi bir şey söz konusu değil.
Burdaki uslubunuza bakınca o kişi umarım dava açıp hakkını savunur diye diliyorumTwitterda biriyle tartıştım gaza gelip saydırdım dava açacagım sana dedi kolpa mı atıyordur doğru mudur
Bu dava süreci nasıl ilerliyor bilen var mı of ailem öğrenince ağzıma eder napcam ya
Açmaz bence :) ama sen yinede ağzından çıkanlara dikkat etTwitterda biriyle tartıştım gaza gelip saydırdım dava açacagım sana dedi kolpa mı atıyordur doğru mudur
Bu dava süreci nasıl ilerliyor bilen var mı of ailem öğrenince ağzıma eder napcam ya
İlk kez duydum kolpa atmak şeyini. Şeyini diyorum deyim desem diyemedim deİnşallah açar da siz de klavye delikanlılığından vazgeçersiniz . Söz uçar ama yazı kalır her zaman.
Toplum olarak her zaman her yerde birbirimize karşı saygılı olmayı öğrenmeliyiz . Kolpa atmak ne demek yaTehdit etmek , şantaj vs gibi kelimeler aklınıza gelmedi mi ?
Oturun azıcık sözlük okuyun lütfen.
Avukata falan gerek yok şikayet edince bilişim suçları polisleri gelip pc den tüm delilleri alırlar. Dava açılır tüm mahkeme masraflarını da kaybeden taraf öder. Ceza alır fazla ağır hakaretler varsa. O cezada ertelenir 5 yıl suç işlememe şartı ile. Para cezası da ayrıca verilebilirBiri diyor kufur ettim, digeri akil veriyor “yalan soyle, inkar et”. Masallah vallahi gozlerim yasardi ne kadar da erdemli hareketler bunlar.
Umarim dava acilir. Bir musibet bin nasihatten evlaymis.
İlk kez duydum kolpa atmak şeyini. Şeyini diyorum deyim desem diyemedim de
Mesajların hepsini okumadım , gerçekten internette yazılan şeyleri silince , inkar edince veya yapmadım deyince haaa tamam o zaman denileceğini düşünen insanlar var mı hala ?Biri diyor kufur ettim, digeri akil veriyor “yalan soyle, inkar et”. Masallah vallahi gozlerim yasardi ne kadar da erdemli hareketler bunlar.
Umarim dava acilir. Bir musibet bin nasihatten evlaymis.
Bu nasıl birşey ben yazmadım diyip bitmesiyazismalari ek olarak sunsa bile ben yazmadim deyince olay bitiyo cb hakaret degil ya。
ay onlarla hiç uğraşılmaz deli misiniz laftan anlamaz onlar. bir de bu işi para kaynağı haline getirmişler bazıları. a desen avukata veriyor. kazanç kapısı yapmışlar.Siyasi bir tartışmada bana hdpli falan dedi malum parti trolüydü ben de delirdim saydım ağzıma geleni
Aynen öyle .Oh iyi olmuş boyle boyle öğreneceksiniz saygılı olmayı
Valla insanlar delirmiş bazen oyle yorumlar okuyorum ki bunlarla aynı havayı soluyorum diyorum kk da bile dolu bunlardan ama bibi hep suçlu hep o ban yerAynen öyle .
Keşke herkese Mesnevi okutulsa . Mevleviliğin temelinde herkese , her şeye saygı duymak var . Öyle ki bizim için çok önemsiz olan ayrıntılar bile saygısızlık olarak düşünülürmüş . Mesela cart diye kağıt yırtıyoruz ya biz , işte o bile insanın sert karakterli olmasına sebep olurmuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?