- 7 Aralık 2019
- 2.552
- 2.447
- 133
- Konu Sahibi Gelmisbulundumki
-
Kanıtı varsa nasıl yapacaksavciliga suc duyurusu yapilir ama sanmam yapacagini olaki yapti savci cagirinca ifadede inkar yolunu kullanacan
yazismalari ek olarak sunsa bile ben yazmadim deyince olay bitiyo cb hakaret degil ya。Kanıtı varsa nasıl yapacak
Yalan mı? Zor durumda değiller mi? Ne oldu ekonomi bakanı mı kesildiniz? Merak ettim aylık geliriniz ne? Ülke olarak berbat haldeyiz! 1 senedir işsizim! Banada hakaret et??? Evet zor durumdayız zor durumu geç berbat durumdayız. Umarım dava açılır hakkında. O hükümet seni kurtarır merak etme bir şey olmaz. Ne bu ya ne hükümetinize bir eleştiri yapma hakkımız yok mu! Doğru Silivri soğukBi kaç twitinde esnaf olarak zor durumdayız falan yazmış bakanlara bi twitinde de yine başkasına avukatlarıma vekaler verdim sana 5 dava açacağım yazmış o yüzden sallıyor gibi geldi inşallah öyledir
kendinin yazmadığını da ispat etmek zorunda değil mi? hesap onun sonuçta. o yazmadıysa kim yazdı dicek?yazismalari ek olarak sunsa bile ben yazmadim deyince olay bitiyo cb hakaret degil ya。
yalnız ben hükümeti eleştirdim diye bana hdpli dedi ona çok sinirlendimYalan mı? Zor durumda değiller mi? Ne oldu ekonomi bakanı mı kesildiniz? Merak ettim aylık geliriniz ne? Ülke olarak berbat haldeyiz! 1 senedir işsizim! Banada hakaret et??? Evet zor durumdayız zor durumu geç berbat durumdayız. Umarım dava açılır hakkında. O hükümet seni kurtarır merak etme bir şey olmaz. Ne bu ya ne hükümetinize bir eleştiri yapma hakkımız yok mu! Doğru Silivri soğuk
Bi arkadaşım birine büyük küfürler etti polisler çağırmış ifade almış. Karşı tarafa kağıt gitmiş ama uğraşmamış o yüzden takipsizlikten kapandı savcı bile işin içine gitmedi büyük ihtimal öyle olur ama umarım olmaz hanımefendi esnaf kötü durumdayız deyince saldırmış! Haketmişyazılı saydirdiysanız delil var. ugrasir mı bilmem ama savciliga delille gidebilir. davaya donusmez zannetmiyorum en fazla savci cağırır özur dilettirir. Bir tanidigima savcı cağirıp ozur diletmisti.
Sizi korkutmak icinde soylemis olabilirm uğrasmayada bilir ama bu size ders olsun. sosyal medyayi doğru kullanın gaza gelip kimseye laf saymayın bundan sonra.
Sosyal medya ortamına çok güvenme herkes herkese dava açıyor güya bu ders olsun merak etme açmazyalnız ben hükümeti eleştirdim diye bana hdpli dedi ona çok sinirlendim
ya diğer dediğim de esnafız zor durumdayız yazmış başka mesajlarında ama başka birini de avukatlarım var 5 tane yazmış sallıyor bence dedim
Esnafın işinin ne olduğuna bağlı olarak sabit bir avukatı olma ihtimali yüksek. Bir bakkalın avukata ihtiyacı olmaz ama mesela beyaz eşya bayisinin mutlaka vardır bir avukatı.yalnız ben hükümeti eleştirdim diye bana hdpli dedi ona çok sinirlendim
ya diğer dediğim de esnafız zor durumdayız yazmış başka mesajlarında ama başka birini de avukatlarım var 5 tane yazmış sallıyor bence dedim
Adam öldürmüş olsa sen de onu mu öldürecektin?Ama hakaret etmeden önce hesaplara bakıyorum başkasına etmiş mi o da millete hep küfrermişti
Zaten daha kimseye bi şey demem de
Açmaz bence , ünlü biri miydi kendisi eğer ünlü ise sırf ego tatmini için bile olsa açar mesela hande Erçel kendisine bazlama surat diyen adama dava açmıştı adama para cezası verilmişti, sıradan bir vatandaş uğraşmaz bence ..Twitterda biriyle tartıştım gaza gelip saydırdım dava açacagım sana dedi kolpa mı atıyordur doğru mudur
Bu dava süreci nasıl ilerliyor bilen var mı of ailem öğrenince ağzıma eder napcam ya
Bu arada karşıma çıktı fkdkfldldld üyeliği pasif edilmiş ne güldüm konusuna ve yazdıklarına fkdkfkdkd koca bulmak demek suçmuş incinmiş fmdmfllldDemekki suç teşkil etmiyor, geçenlerde burda da bir üye vardı “koca arıyorsunuz” dedim diye şikayet etcekti beni sjdkfkfk. Öyle bişeyse ilgilenmemeleri normal. Bir de 1 sene normal bir süreç pandemiden dolayı esnek calısma vs derken sarkabiliyor. İllaki sırası gelir.
degil。 takip edin konuyu bakin savci takipsizlik yazip yollayacak。 benim kapima not birakan adami binanin kamera kaydi ile verdim de ben birakmadim deyip takipsizlik aldi somut delil oldugu haldekendinin yazmadığını da ispat etmek zorunda değil mi? hesap onun sonuçta. o yazmadıysa kim yazdı dicek?
Ünlü biri değil takibe takip yapmış 700 takipçili bir hesapAçmaz bence , ünlü biri miydi kendisi eğer ünlü ise sırf ego tatmini için bile olsa açar mesela hande Erçel kendisine bazlama surat diyen adama dava açmıştı adama para cezası verilmişti, sıradan bir vatandaş uğraşmaz bence ..
ama öyle durumda bilirkişi inceliyor kamera görüntülerini eğer o kişi olmadığına yönelik rapor hazırlarsa bilirkişi o zaman ancak takipsizlik verebilir. aynı şey bir tanıdığımın başına geldi bu bankamatik dolandırıcılığında bilirkişi o kişi değil derse ceza almıyor o kişi derse ceza alıyor.degil。 takip edin konuyu bakin savci takipsizlik yazip yollayacak。 benim kapima not birakan adami binanin kamera kaydi ile verdim de ben birakmadim deyip takipsizlik aldi somut delil oldugu halde
savci dava acarsa bilir kisiye gider binanin her acidan cekilmis surati ortada adam satilik ev bakmaya ciktim deedi olay bitti。 satilik ev bile yokama öyle durumda bilirkişi inceliyor kamera görüntülerini eğer o kişi olmadığına yönelik rapor hazırlarsa bilirkişi o zaman ancak takipsizlik verebilir. aynı şey bir tanıdığımın başına geldi bu bankamatik dolandırıcılığında bilirkişi o kişi değil derse ceza almıyor o kişi derse ceza alıyor.
Ne alakası var, biri hakkında şikayetçi olmamız için avukata ihtiyacımız yok ki. İsteyen bal gibi uğraşır.Avukat masrafı cezadan daha pahalıdır hiçbir şey olmaz korkma en fazla uzlaşmaya gidilir. Sen onu engelle bir daha da böyle kavgalardan özellikle hakaret içerikli uzak dur.
Bence telaş etmeyin hangi birine dava açacak öyle kolay mi masraflar , millet boşanırken bile masraftan kaçınıyor, bence rahatlayınÜnlü biri değil takibe takip yapmış 700 takipçili bir hesap
Of ben de bi kere böyle birini kandırmıştım mahkemeye vereceğim diye hesabını kapatıp gitnişti başıma geldi
hayır savcılık aşamasında da bilirkişiye gidiyor dosyalar. çünkü bu dediğim dosya savcılık aşamasında gitti.savci dava acarsa bilir kisiye gider binanin her acidan cekilmis surati ortada adam satilik ev bakmaya ciktim deedi olay bitti。 satilik ev bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?