- 30 Mayıs 2015
- 1.074
- 3.224
- 333
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Canım merak etme tek değilsin evli erkeğe aşık olan. Tanınmazsın yani :)O kismini anlatamiyorum.anlatirsam okuyan biri tanir beni
Ya anlatamiyorum..yaptigi seylerden dolayi.ben hep redderken bi baktim kotu olmusum.
Aşkının peşinden git, sevdiğin adama sahip çık.
Karisi bir pislikten kurtulmus olur.
Evlilikleri berbat belki aile baskisiyla evlenmistir adam.kesin kesinKesin bunlar karisiyla ayrı yataklarda yatiyodur. Hatta çok yakında bosanacaklardir demi ? Ay kiyamam canım ya. Ağlama ağlama. Sana evli adam mi kalmadı ? Biri gider biri gelir,bosver.
Kim taniycak burda ismin yok cismin yokO kismini anlatamiyorum.anlatirsam okuyan biri tanir beni
Bir de herkesin gözü önünde mi peşinden koştu utanmadan? Çok karaktersizmiş.O kismini anlatamiyorum.anlatirsam okuyan biri tanir beni
İnş bu evliliginizde çok mutlu olursunuz..Ben kendi yaşadığımı anlatayım karşı taraftaki bayan dilinden olsun..
Evliydim beni çok seven bir eş ve hamileydim. Eşimle kurduğumuz bir iş iyi bir hayat vs vs. İnsan bir serefsizle evli olduğunu bilemiyor ki en en suçlu eşim tabiki. Bulmuş bir kadını hikayeler uydurmus. Kadın da onu sevdiğine inanıyor çünkü işine öyle geliyor.
Öğrendim boşandık. Şimdi ikinci eşimle evliyim kızımız var. Ama benim Psikolojim hala kötü. Eşimle çok huzurlu mutlu olunca birsey olacak yine diye olay çıkarıyorum. Zerre güvenim yok erkeklere. Bazen ağlayarak uyaniyirum. Kalbim hala paramparça ve o dönem hamileydim Bebeğimi de kaybetmiştim üzüntüden.
Konu Sahibi iyi oku bunları. Senin baş agrilarindan daha büyük travma yaşıyor karşındaki kadın. İnsan olun ya böyle şerefsiz erkeklere prim vermeyin. Evli adamı da sevme kardeşim sevme!
Ortak arkadasimizdanAnladığım kadarıyla ilgiye boğmuş, sürekli red edilmiş,evli olduğunu öğrenince de yıkılmışsın. Peki evli olduğunu nasıl nerden öğrendin?
Amin bile isteye yuva yikanin belasini versin ben yaparsam benimde versinİnş bu evliliginizde çok mutlu olursunuz..
Böylelerininde Allah bin belasını versin bile isteye yuva yıkanların
+100
Aynen öyle , bu olmadıysa bi başkasıyla mutlaka aldatır bu adam müsvettesi .
Ama ben sevgilisi degilim sıkıntı oradaBen bu adamlar hep karisini terkedip sevgilisiyle olsun istiyorum, boylece herkes layigini bulmus olur, tam olarak mutlu son :)
Anladım.. konuyu düzelt madem ve parça parça kısa kısa anlatırsan çok beddua yersin.Ortak arkadasimizdan
Ben bu adamlar hep karisini terkedip sevgilisiyle olsun istiyorum, boylece herkes layigini bulmus olur, tam olarak mutlu son :)
Esine don cocuguna dön derken neyiydiniz acaba.Ama ben sevgilisi degilim sıkıntı orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?