Hakaret edecek olan varsa okumasin!

Vay Arkadaş ya ben de bunu anlamıyorum!! hakaret beklemiyorsun da alkış mı bekliyorsun ??! Ya da seni avutmamızı mı !!!

Ya anlatamiyorum..yaptigi seylerden dolayi.ben hep redderken bi baktim kotu olmusum.

-seviyorum
-olmaz evlisin.

-seviyorum
-karına çocuğuna dön.

-seviyorum
-olmaz, nayır yapamayız.

-tamam haklısın.
-

Tam olarak bu mu?
Hiç bir şey yaşamadan sadece red ede ede mi yataklara düşecek kıvama geldin.

Kesin bunlar karisiyla ayrı yataklarda yatiyodur. Hatta çok yakında bosanacaklardir demi ? Ay kiyamam canım ya. Ağlama ağlama. Sana evli adam mi kalmadı ? Biri gider biri gelir,bosver.
Evlilikleri berbat belki aile baskisiyla evlenmistir adam.kesin kesin

Anladığım kadarıyla ilgiye boğmuş, sürekli red edilmiş,evli olduğunu öğrenince de yıkılmışsın. Peki evli olduğunu nasıl nerden öğrendin?

Adamla iliski yasamadimmmmmm!!!flort etmedimmmmm!!!ya sabir yasasam bi sey yasadim derim.olayi anlatamiyorum ama ben magdurum bu olayda

İnş bu evliliginizde çok mutlu olursunuz..
Böylelerininde Allah bin belasını versin bile isteye yuva yıkanların

Sadece pişmanlık duyuyordur...
Hani asla karşılaşmak istemediğiniz durumlar,
Aklınıza bile gelse kötü olursunuz hani...
Neticede, şahsın evli olduğunu sonradan ogrendiyse
Afallamis olamaz mı?
Ben bekar olsam başıma böyle bir olay gelse,
O karakter yoksunundan daha kotu olurdum mesela...

adam sizi kandırmadıysa bekarım diyerek evli bi adama bu kadar kapılmanızı tabi ki eleştiririz.

duygularınızı seveyim bişeycik olmaz.

İnan önceden eşine dönenler için çok sevinirdim şimdi 1000 katı üzülüyorum , madem öyle aşklarının peşine düşüp defolup gitsinler , bu .oku yiyolar ne .ok yemeye eşlerine geri dönüyorlar utanmadan
Hayır yapacaksın madem , boşan rahat rahat pisliğinde boğul niye gizli gizli bu halti yiyorlar .
Ben bu adamlar hep karisini terkedip sevgilisiyle olsun istiyorum, boylece herkes layigini bulmus olur, tam olarak mutlu son :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…