- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Yaa sabırrAma ben sevgilisi degilim sıkıntı orada
Ama ben sevgilisi degilim sıkıntı orada
Evet hep hikayeleri bu,ailem buldu ben istemedim,bana uygun görmüşler vs..Evlilikleri berbat belki aile baskisiyla evlenmistir adam.kesin kesin
valla aramızda bir ilişki yok demesen acaba hamilemisin derdim ama ilişkimiz yok diyorsun. ne diyeyim adamın evli olduğunu öğrenince kendini geri çekmekle iyi yapmışsın. kalanı onun sorumsuzluğu. zamanla geçer boşver gitsin. zaten adamda karakter yokmuş ki evli olduğunu saklayıp seninle yakınlaşmış.Sevdigim adam evli.Çok seviyorum her seyden çok..bazi şeylere engel olunamiyor malesef.Onu çok seviyorum bu gerçek.o da beni cok sevdigini soyledi.
Yapamam dedim.baalamdan bitti.evlisin dedim esin senin icin cocugun icin didinirken bunu yapman dogru degil dedim.sorumluluklarin var evladin var dedim.dedim de dedim.hicbir kadin evden ugurladigi esinin baska kadina gidip onunla huzur buluyorum demesini istemem dedim vs vs..ve adami da ikna ettim.haklisin dedi..gitti.
Ama benim bir haftadir icimdeki huzursuzluk,bas donmelerim,bir lokma yemek yiyememem..hasta olacagim..cok kotuyum cokk..kolumu kaldiracak halim yok.basim surekli agriyor.ise gidiyorum kendimi veremiyorum.bir haftadir agliyorum her aklima geldigimde.biri ölmüs gibi..
Simdi bunlari baskasi yazsa abartma salma kendini deli misin derim.elimde degil....fizyolojik olarak bedenim tepki veriyor aklim degil.biraz halim olsa disari cikar kafami dagitirim.bunyem izin vermiyor.ise gidemedim iki gun once.
Surekli bir aglama hali mide bulantisi..iki lokma yesem midem alt ust..ben ne yapabilirim ki..doktora bile gidecek dermani bulamiyorum kendimde reamen coktum ben..duzen de degistirdim ayni yerde ilcede kalirsak dayanamam diye.onun da etkisi stresi sanirim.ben toparlayamiyorum toplayamiyorum..
HANIMLAR SANIRIM EVLI ADAM KISMINI OKUYUNCA DIREK YAGDIRIYORSUNUZ..YALNIZ KONUYU TAM ANLATAMASAM DA BEN MAGDURUM.NELER YASANDIGINI ANLATAMIYORUM CUNKU OKUYAN BIRI BILIR BU DURUMDA.BEN EVLI ADAMLA GORUSMEDIM..BIR PAYLASIMIM OLMADI.HERHANGI BIR SEY YASANMADI..EVLI OLDUGUNU OGRENDIGIM ANDA BASLAMADAN BITTI.SONRASINDA BANA GELDI ACILDI OLMAZ DEDIM.HATTA DUYGULARIM YOGUN DIYE YAKIN OTURUYORDUK TASINDIM.RICA EDIYORUM ZATEN MAGDURUM BI DE SIZ YANLIS YAPMADIGIM HALDE USTUME GELMEYIN..
Ya hu ne yasandi da adamin bunu bilmeye hakki olacak onu anlamadim.yasanan bisiy yok.Ama olmak isterdin değil mi?
Yuva yikmak olarak da gormuyorum bunu, adam zaten ortada bir yuva birakmamis, ne o yuvaya, ne karisina zerre saygi duymamis, şimdi her seyden habersiz olan o kadinin ne suçu var? Bilse bu adamla evli kalir mi?
Belki kalir o ayri,
Ne olursa olsun bir kadinin bunu bilmeye hakki var.
Doğru olanı yapmışsın, önüne bakmalısın, bir ömür üzüleceğine şimdi üzülürsün. Ama sabır, geçecek, herşey geçiyor bu da geçecek. Dua et Allah kalbine ferahlık versin ve unuttursun o adamı. Adamla bişey yaşayıp hem bu dünyanı hem öbür dünyanı mahvetme, yuva yıkanın yuvası olmaz. Doğru karar vermişsin, taviz verme devam et. Hiçbir aşk sonsuz değil elbet unutacaksınSevdigim adam evli.Çok seviyorum her seyden çok..bazi şeylere engel olunamiyor malesef.Onu çok seviyorum bu gerçek.o da beni cok sevdigini soyledi.
Yapamam dedim.baalamdan bitti.evlisin dedim esin senin icin cocugun icin didinirken bunu yapman dogru degil dedim.sorumluluklarin var evladin var dedim.dedim de dedim.hicbir kadin evden ugurladigi esinin baska kadina gidip onunla huzur buluyorum demesini istemem dedim vs vs..ve adami da ikna ettim.haklisin dedi..gitti.
Ama benim bir haftadir icimdeki huzursuzluk,bas donmelerim,bir lokma yemek yiyememem..hasta olacagim..cok kotuyum cokk..kolumu kaldiracak halim yok.basim surekli agriyor.ise gidiyorum kendimi veremiyorum.bir haftadir agliyorum her aklima geldigimde.biri ölmüs gibi..
Simdi bunlari baskasi yazsa abartma salma kendini deli misin derim.elimde degil....fizyolojik olarak bedenim tepki veriyor aklim degil.biraz halim olsa disari cikar kafami dagitirim.bunyem izin vermiyor.ise gidemedim iki gun once.
Surekli bir aglama hali mide bulantisi..iki lokma yesem midem alt ust..ben ne yapabilirim ki..doktora bile gidecek dermani bulamiyorum kendimde reamen coktum ben..duzen de degistirdim ayni yerde ilcede kalirsak dayanamam diye.onun da etkisi stresi sanirim.ben toparlayamiyorum toplayamiyorum..
HANIMLAR SANIRIM EVLI ADAM KISMINI OKUYUNCA DIREK YAGDIRIYORSUNUZ..YALNIZ KONUYU TAM ANLATAMASAM DA BEN MAGDURUM.NELER YASANDIGINI ANLATAMIYORUM CUNKU OKUYAN BIRI BILIR BU DURUMDA.BEN EVLI ADAMLA GORUSMEDIM..BIR PAYLASIMIM OLMADI.HERHANGI BIR SEY YASANMADI..EVLI OLDUGUNU OGRENDIGIM ANDA BASLAMADAN BITTI.SONRASINDA BANA GELDI ACILDI OLMAZ DEDIM.HATTA DUYGULARIM YOGUN DIYE YAKIN OTURUYORDUK TASINDIM.RICA EDIYORUM ZATEN MAGDURUM BI DE SIZ YANLIS YAPMADIGIM HALDE USTUME GELMEYIN..
Yok ilk defa boyle bur konu actimben sanki bu konuyu hatırlıyorum..
başka üyeliğiniz var mı sizin?
Aferin iyi yapmışsın teklifini kabul etmemekle... ama neden ozaman bu hale geldin onu anlamadim.. yoksa onceden sende onamı âşıktın...hastalığın alakalı ilede psikiyatrist e gidip antidepresan kullansan belki hafifler acıların.. Ama bana pek inandirici gelmedi yazdıkların... sakladigin biseyler var gibiSevdigim adam evli.Çok seviyorum her seyden çok..bazi şeylere engel olunamiyor malesef.Onu çok seviyorum bu gerçek.o da beni cok sevdigini soyledi.
Simdi bunlari baskasi yazsa abartma salma kendini deli misin derim.elimde degil....fizyolojik olarak bedenim tepki veriyor
Anlatamiyorum anlatsam bu yazdiklarinizdan pisman olacaginiza eminim.ben magdurum diyorum.kimseyi ayartmadim.yuva yikmadim.
Sevdigim adam evli.Çok seviyorum her seyden çok..bazi şeylere engel olunamiyor malesef.Onu çok seviyorum bu gerçek.o da beni cok sevdigini soyledi.
Simdi bunlari baskasi yazsa abartma salma kendini deli misin derim.elimde degil....fizyolojik olarak bedenim tepki veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?