Hakaret edecek olan varsa okumasin!

Ama ben sevgilisi degilim sıkıntı orada

Ama olmak isterdin değil mi?
Yuva yikmak olarak da gormuyorum bunu, adam zaten ortada bir yuva birakmamis, ne o yuvaya, ne karisina zerre saygi duymamis, şimdi her seyden habersiz olan o kadinin ne suçu var? Bilse bu adamla evli kalir mi?
Belki kalir o ayri,
Ne olursa olsun bir kadinin bunu bilmeye hakki var.

Evlilikleri berbat belki aile baskisiyla evlenmistir adam.kesin kesin
Evet hep hikayeleri bu,ailem buldu ben istemedim,bana uygun görmüşler vs..
Kinamiyorum ama sormak istiyorum ailen nerede?
Çünkü böyle adamlar nerede kimsesiz sevgiye ihtiyacı olan ,ailesiyle problemli ,zayıf kişilikli kadınları bulup bı ton ilgi gösterip yapışırlar..
Ailen yaşıyorsa ailenle arkadaslarinla vakit geçir,yoksa bir psikolog bul terapiye git.. kendine gel..
Adamla ilişki yasamadiysan kendine olan saygını kaybetmemissin demektir,gerisini psikologla toplarsin..

insanlar çok sevdikleri eşleri tarafından aldatılıp boşanıyolar da ertesi gün ayağa kalkıp yollarına devam ediyolar. sizinki nasıl büyük bi aşk da bu kadar yıkıldınız? ben böyle arabesk duygulara inanmıyorum yahu adam evli olmasa da bu iş olmayabilirdi. amma abartmışsınız. kimsenin bu kadar güçsüz olmaya hakkı yok bence. ilerde ölüm girse hayatınıza demek ki hiç dayanamayacaksınız. gerçekçi olun biraz.

Bazı şeyleri açık açık anlatmadığınız için şöyle düşünüyorum sanırım karşılıklı hoşlanma tarzı birşeyler oldu onun yoğun ilgisinden etkilendiniz,kapıldınız ona ama bu süreçte evli olduğunu öğrenip başlamadan bitirdiniz.Ama evli olduğunu öğreninceye kadar ona aşık olmuştunuz zaten.Birlikte vakit geçirdiniz sanırım.Çünkü şöyle bir cümleniz var ''hicbir kadin evden ugurladigi esinin baska kadina gidip onunla huzur buluyorum demesini istemem dedim vs vs.''
Yani yanınızda huzur bulduğunu söyleyecek kadar bir aradaydınız yani.İllede birlikte olmak gerekmiyor huzur bulabilmek için.Bazen oturup konuşmakta huzur verir.Birlikte vakit geçirmiş olduğunuzu kastediyorum..

Eski konunuzda bahsi geçen ,evli ve çapkın olan ,onu red etmenize rağmen defalarca sizle olmak isteyen kabul etmeyince de hakaret eden kişimi bu kişi

valla aramızda bir ilişki yok demesen acaba hamilemisin derdim ama ilişkimiz yok diyorsun. ne diyeyim adamın evli olduğunu öğrenince kendini geri çekmekle iyi yapmışsın. kalanı onun sorumsuzluğu. zamanla geçer boşver gitsin. zaten adamda karakter yokmuş ki evli olduğunu saklayıp seninle yakınlaşmış.

burdaki kadınların bu kadar saldırgan olmasını anlamıyorum yahu.

şu ihtimal çok mu zayıf?

biri ile tanışırsınız. flört edersiniz. aşık olursunuz. adam evli çıkar ve hemen terkedersiniz. konu sahibi de böyle oldu diyor, bize de onun beyanına inanmak düşer. evli olduğunu bile bile ayartmış değil. burda kendisini döven kocalarını seven kadınlar varken bu kadının evli birine aşık olması mı anormal?

Hakaret etmeyelim sırtını sıvazlayalım olur mu!

Ya hu ne yasandi da adamin bunu bilmeye hakki olacak onu anlamadim.yasanan bisiy yok.

Offffff...
Polemikten ban yemekten gına geldi, o yüzden yazmıyorum...

Ben anlamadım ya,siz evli olduğunu öğrendikten sonra hemen ayrılmadınız mı zaten ?
Buradaki kadınlar niye bu kadar sert yorumlar yazmışlar ki o zaman ? Yani kimin evli kimin olmadığını gösteren bir teknoloji mi çıktı yoksa ? Adam kandırmıştır belki,kadın da sevmiştir mantığına göre yok demiştir öğrendikten sonra ama üzülüyordur bu da çok uzak bir senaryo değil aslında,kandıran bir sürü erkek var.

Doğru olanı yapmışsın, önüne bakmalısın, bir ömür üzüleceğine şimdi üzülürsün. Ama sabır, geçecek, herşey geçiyor bu da geçecek. Dua et Allah kalbine ferahlık versin ve unuttursun o adamı. Adamla bişey yaşayıp hem bu dünyanı hem öbür dünyanı mahvetme, yuva yıkanın yuvası olmaz. Doğru karar vermişsin, taviz verme devam et. Hiçbir aşk sonsuz değil elbet unutacaksın

Anlatamiyorum anlatsam bu yazdiklarinizdan pisman olacaginiza eminim.ben magdurum diyorum.kimseyi ayartmadim.yuva yikmadim.

Aferin iyi yapmışsın teklifini kabul etmemekle... ama neden ozaman bu hale geldin onu anlamadim.. yoksa onceden sende onamı âşıktın...hastalığın alakalı ilede psikiyatrist e gidip antidepresan kullansan belki hafifler acıların.. Ama bana pek inandirici gelmedi yazdıkların... sakladigin biseyler var gibi

bak kardeş burası bir sürü evli kadının dolu olduğu bir platform öncelikle ve türk kadınının bir değeri var haliyle bunu kendi içinde sakla anlatılcak ve bir destek görebileceğin bir yer değil burası inanılmaz beyin yakan yorumlar alırsın benden demesi daha beter olursun benden sana küçük bir tavsiye benimde çok derdim var bende onlarla boğuşuyorum ama burda yazan kötü durumda olan herkese yardım etmek istiyorum . Uzak dur ! Bitirdiğin yerde kalsın ve asla geri dönme öyle bir beddua alırsın ki diğer kadından feleğin şaşar . Çünkü onun namusu , nikahlısı helali o kadın . Asla yuva yıkanın yuvası olmaz uzak kal emin ol geçiyor neler geçiyor . Bak seningibi bir arkadaşım vardı ve adamın evladı öldü bu olaylardan sonra boşandı ama kızla birlikte olamadı kız o süreçte adamdan koptu ve daha güzel bir ilişkiye başlayıp evlendi . Emin ol aldığın ah yanına kar kalmaz . sana tek tavsiyem istersen depresyona gir git ilaç al ne pahasına olursa olsun bitir . Olmuyor çünkü biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…