Kaç seans yaptınız?Ya psikoloğa gittim bana hiçbirşey demedi anlattım anlattım bu kadar seans bitti
Evet eskiden çok fazla arkadaşım vardı ve çok neşeli biriydim çok güzel giyniridm falan ama onunla görüşmeye başladıktan sonra makyaj yasak kısa giyinmek yasak renkli giyinmek yasak arkadaş yasak ablama bile gidemiyorum ben akşamları izin alıyorum bazen surat yapıyor huzursuz husuxırsuz oturuyorumAyrılırsanız bu ağlama krizleri, tansiyon düşmeleri sürekli olmayacak bir süre sonra geçecek. Fakat bu adamdan ayrılmazsanız birlikte olduğunuz sürece psikolojik şiddet hatta belki daha fazlası zamanla artacak ve geriye dönüp baktığınızda birçok hastalığınız, pişmanlığınız olacak belki de. Siz kısa süreli açı çekmektense giderek artan dozda sürekli acı çekmeyi tercih ediyorsunuz, farkında mısınız?
Birden ayrılamıyorsanız terapi almaya başlayın imkanınız varsa. Bu süre zarfında onu yavaş yavaş hayatınızın merkezinden uzaklaştırın, kendinize odaklanın. Muhtemelen sosyal çevrenizi de kısıtlayan biri, zaten ayrılıkta bu kadar etkilenmenizin bir sebebi de bu olabilir.
2 ya da 3 tü geçen sene gittimKaç seans yaptınız?
Önce sen düzgün konuşmayi öğren , canımı sıkma derdim, eşim bile bu şekilde konuşmaz bana ,kaldiramam ben böyle laflariMesela sevgilinizle birşey konuşuyorsunuz sevgiliniz size diyor ki gerizekalı salak bu konuyu telefonda konuşma diyor
Not : bu konu da onun bir mahkemesiyle ilgili dinlenildiğini düşünüyor bu arada mahkeme de bir alacak meselesi
Tepkiniz ne olur
Benim anlamadığım ya bana çok anormal geliyor birine salak gerizekalı demek Allahım diyorum ben mi abartıyorum yoksa normalde deniyor muSanırım hayatında duymadığı bütün süslü(!) cümleleri duyurur anında sepet havası çekerdim.
2 ya da 3 seansta sihirli değnek değmez. Böyle bir şey yok. Yarım bile bırakmamışsınız.2 ya da 3 tü geçen sene gittim
Kendi ablası bir değişik mesela ona söylese kocası döver adamı o derece . Ama bana istediğini yapıyorÖnce sen düzgün konuşmayi öğren , canımı sıkma derdim, eşim bile bu şekilde konuşmaz bana ,kaldiramam ben böyle laflari
Ne demek salak gerizekalı? Hadisizin önde gideni. Sen böyle ağlak olursan üzgünüm ama ilerde daha kötü şeyler duyacaksın.Benim anlamadığım ya bana çok anormal geliyor birine salak gerizekalı demek Allahım diyorum ben mi abartıyorum yoksa normalde deniyor mu
O halde eski hayatınıza geri dönün. Bir anda dönemezsiniz ama yavaş ve net adımlarla yapabilirsiniz. İlk etapta ayrılamıyorsanız bari şu yaptıklarınızı bırakmaya başlayın. Zaten siz de sağlıklı düşünmeye başladığınız ilk anda bu kişiyi şutlayacaksınız. Size psikolojik şiddetin alasını yapıyor. Bunun farkında mısınız mesela?Evet eskiden çok fazla arkadaşım vardı ve çok neşeli biriydim çok güzel giyniridm falan ama onunla görüşmeye başladıktan sonra makyaj yasak kısa giyinmek yasak renkli giyinmek yasak arkadaş yasak ablama bile gidemiyorum ben akşamları izin alıyorum bazen surat yapıyor huzursuz husuxırsuz oturuyorum
Ya yeniden mi başlasam ben daha önce de söyledim babasız büyüdüm diyebilirim yaşarken de öldükten sonra da babam hiç olmadı benim aslında ben o sebeple gittim ve gittim babam gibi birini buldum2 ya da 3 seansta sihirli değnek değmez. Böyle bir şey yok. Yarım bile bırakmamışsınız.
Eskiden hep ağlardım ve daha da işer giderdi bu sefer diyorum ki ağlamıcm farklı bir şey denicemNe demek salak gerizekalı? Hadisizin önde gideni. Sen böyle ağlak olursan üzgünüm ama ilerde daha kötü şeyler duyacaksın.
Adam sizin iradenize sınır koymuş, izinsiz bir şey yapamayacak duruma gelmişsiniz. Özgürlüğünüze ket vuruyor. Zaten baştan saygısızmış. Bunca saygısızlığı yapan birinin gerizekalı demesi kadar normal bir şey yok. Saygısızlık sadece hakaret-argo kelimeler sarf etmek değildir, sizin sınırlarınızı ihlal etmek, sizin özgürlüğünüzü kısıtlamak da saygısızlıktır.Benim anlamadığım ya bana çok anormal geliyor birine salak gerizekalı demek Allahım diyorum ben mi abartıyorum yoksa normalde deniyor mu
Farkındayım maalesef biliyorum . Yanımdan biri geçince sıçrıyorum ben koluma değecek görecek kızacak diye o olmasa da yanımda sıçrıyorum yürürkenO halde eski hayatınıza geri dönün. Bir anda dönemezsiniz ama yavaş ve net adımlarla yapabilirsiniz. İlk etapta ayrılamıyorsanız bari şu yaptıklarınızı bırakmaya başlayın. Zaten siz de sağlıklı düşünmeye başladığınız ilk anda bu kişiyi şutlayacaksınız. Size psikolojik şiddetin alasını yapıyor. Bunun farkında mısınız mesela?
Farklı bir şey dene ve karşısında güçlü psikolojisi olan bir kadın olarak dur. Kıçına tekmeyi koyup uçuşunu izle.Eskiden hep ağlardım ve daha da işer giderdi bu sefer diyorum ki ağlamıcm farklı bir şey denicem
Eski konuya da sayfalarca yazmistik. Bu kabus gibi adami alip bas taci yaptiniz. Daha cok kisitlama, hakaret, siddet goreceksiniz. İnsanin kendine yaptigi kotulugu dusmani bile yapmiyor.Evet eskiden çok fazla arkadaşım vardı ve çok neşeli biriydim çok güzel giyniridm falan ama onunla görüşmeye başladıktan sonra makyaj yasak kısa giyinmek yasak renkli giyinmek yasak arkadaş yasak ablama bile gidemiyorum ben akşamları izin alıyorum bazen surat yapıyor huzursuz husuxırsuz oturuyorum
Bu herif ömrünüzü mahveder. Gerizekalı lafı maruz kaldığınız en hafif durum heraldeBana diyor ki az önce arabamı sattım arkadaşıma ve onunla bir yere gidecektik bana diyor ki o arabaya bir daha binmeyeceksin diyorum neden öne oturmayacaksın hatta hatta binmeyeceksin
Sebebi de kendince şu o araba bendeyken benim başka bir erkek ark vardı hayatımda bana sordu o erk ark bindimi arabana dedi ben de evet dedim sonra bir kaç ay sonra sattım ihtiyaçtan arabayı yakın bir kız arkadaşıma . O sattığın arabaya binmeyeceksin dedi ben de mantığı ne bunun dedim siktirme arabanı diyor
O zaman kendi hayatınıza odaklanmaya başlayın. Bu süreçte ablanız, aileniz yanınızda olacaksa onlarla durumu paylaşın destek isteyin. Bir şeylerin farkındaysanız buradan dönmesi de mümkün..Farkındayım maalesef biliyorum . Yanımdan biri geçince sıçrıyorum ben koluma değecek görecek kızacak diye o olmasa da yanımda sıçrıyorum yürürken
Ya Allah aşkına söyleyin ben ne yapıyımAdam sizin iradenize sınır koymuş, izinsiz bir şey yapamayacak duruma gelmişsiniz. Özgürlüğünüze ket vuruyor. Zaten baştan saygısızmış. Bunca saygısızlığı yapan birinin gerizekalı demesi kadar normal bir şey yok. Saygısızlık sadece hakaret-argo kelimeler sarf etmek değildir, sizin sınırlarınızı ihlal etmek, sizin özgürlüğünüzü kısıtlamak da saygısızlıktır.
Onun sevgisine ısrar etmicem birincisi ve buradakileri dinleyip bir psikoloğa gidicem çünkü iyi değilim gerçekten . Kafayı yemek üzereyim sadece bunun yüzünden değil herşey sebep .Farklı bir şey dene ve karşısında güçlü psikolojisi olan bir kadın olarak dur. Kıçına tekmeyi koyup uçuşunu izle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?