Hakaret etmek

Sanırım hayatında duymadığı bütün süslü(!) cümleleri duyurur anında sepet havası çekerdim.

Evet eskiden çok fazla arkadaşım vardı ve çok neşeli biriydim çok güzel giyniridm falan ama onunla görüşmeye başladıktan sonra makyaj yasak kısa giyinmek yasak renkli giyinmek yasak arkadaş yasak ablama bile gidemiyorum ben akşamları izin alıyorum bazen surat yapıyor huzursuz husuxırsuz oturuyorum

Önce sen düzgün konuşmayi öğren , canımı sıkma derdim, eşim bile bu şekilde konuşmaz bana ,kaldiramam ben böyle laflari

Benim anlamadığım ya bana çok anormal geliyor birine salak gerizekalı demek Allahım diyorum ben mi abartıyorum yoksa normalde deniyor mu
Ne demek salak gerizekalı? Hadisizin önde gideni. Sen böyle ağlak olursan üzgünüm ama ilerde daha kötü şeyler duyacaksın.

O halde eski hayatınıza geri dönün. Bir anda dönemezsiniz ama yavaş ve net adımlarla yapabilirsiniz. İlk etapta ayrılamıyorsanız bari şu yaptıklarınızı bırakmaya başlayın. Zaten siz de sağlıklı düşünmeye başladığınız ilk anda bu kişiyi şutlayacaksınız. Size psikolojik şiddetin alasını yapıyor. Bunun farkında mısınız mesela?

2 ya da 3 seansta sihirli değnek değmez. Böyle bir şey yok. Yarım bile bırakmamışsınız.
Ya yeniden mi başlasam ben daha önce de söyledim babasız büyüdüm diyebilirim yaşarken de öldükten sonra da babam hiç olmadı benim aslında ben o sebeple gittim ve gittim babam gibi birini buldum

Benim anlamadığım ya bana çok anormal geliyor birine salak gerizekalı demek Allahım diyorum ben mi abartıyorum yoksa normalde deniyor mu
Adam sizin iradenize sınır koymuş, izinsiz bir şey yapamayacak duruma gelmişsiniz. Özgürlüğünüze ket vuruyor. Zaten baştan saygısızmış. Bunca saygısızlığı yapan birinin gerizekalı demesi kadar normal bir şey yok. Saygısızlık sadece hakaret-argo kelimeler sarf etmek değildir, sizin sınırlarınızı ihlal etmek, sizin özgürlüğünüzü kısıtlamak da saygısızlıktır.

Farkındayım maalesef biliyorum . Yanımdan biri geçince sıçrıyorum ben koluma değecek görecek kızacak diye o olmasa da yanımda sıçrıyorum yürürken

Eskiden hep ağlardım ve daha da işer giderdi bu sefer diyorum ki ağlamıcm farklı bir şey denicem
Farklı bir şey dene ve karşısında güçlü psikolojisi olan bir kadın olarak dur. Kıçına tekmeyi koyup uçuşunu izle.

Eski konuya da sayfalarca yazmistik. Bu kabus gibi adami alip bas taci yaptiniz. Daha cok kisitlama, hakaret, siddet goreceksiniz. İnsanin kendine yaptigi kotulugu dusmani bile yapmiyor.

Bu herif ömrünüzü mahveder. Gerizekalı lafı maruz kaldığınız en hafif durum heralde

Farkındayım maalesef biliyorum . Yanımdan biri geçince sıçrıyorum ben koluma değecek görecek kızacak diye o olmasa da yanımda sıçrıyorum yürürken
O zaman kendi hayatınıza odaklanmaya başlayın. Bu süreçte ablanız, aileniz yanınızda olacaksa onlarla durumu paylaşın destek isteyin. Bir şeylerin farkındaysanız buradan dönmesi de mümkün..

Ya Allah aşkına söyleyin ben ne yapıyım
Farklı bir şey dene ve karşısında güçlü psikolojisi olan bir kadın olarak dur. Kıçına tekmeyi koyup uçuşunu izle.
Onun sevgisine ısrar etmicem birincisi ve buradakileri dinleyip bir psikoloğa gidicem çünkü iyi değilim gerçekten . Kafayı yemek üzereyim sadece bunun yüzünden değil herşey sebep .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…