Hakaret etmek

Valla eşim bana gerizekalı demişti bende ona daha bugün sen benim zekama şükret üstüne 2 rekat şükür namazı kıl dedim

Valla eşim bana gerizekalı demişti bende ona daha bugün sen benim zekama şükret üstüne 2 rekat şükür namazı kıl dedim
Benim ablam da sizin gibi eşi bir şey deyince daha fazlasını diyor lafı ağzına tıkıyor eşinin gıkı çıkmıyor

Benim ablam da sizin gibi eşi bir şey deyince daha fazlasını diyor lafı ağzına tıkıyor eşinin gıkı çıkmıyor
Ama sonuç olarak şunu söyleyim ; biz sevgiliykende bu tür söylemleri olurdu.evlenince daha beter oluyorlar.keske o noktada biraksaymisim.lafi ağzına tiksan ne ki saygı bitiyor saçma sapan bir hal alıyor her şey .. sonrada buraya gelip acaba Bosansam mi konulari açılıyor

Ya yeniden mi başlasam ben daha önce de söyledim babasız büyüdüm diyebilirim yaşarken de öldükten sonra da babam hiç olmadı benim aslında ben o sebeple gittim ve gittim babam gibi birini buldum
Yeniden başlayın. Bırakmayın. Herkes gül gibi bir hayat yaşamıyor, herkes babadan yana şanslı değil ama herkes de gidip babası gibi birini bulmuyor.

Adam manyak ruh hastasi, seni sevmiyor, kotu davraniyor bunlara ragmen ayrilamiyorsun. Peki mesela alsa seni evire cevire dovse, agzini yuzunu patlatsa ayrilir misin?
Seviyorum dediği an yüzünü yıkar devam eder.

Bu arada benim konuşmamda ki sebep ona yardım edecek birini buldum ve anlattığım esnada diyor
Abi nerden buluyorsunuz bu adamları deliricem.
Konuştuğunuz konunun HİÇ önemi yok burada.
Size "gerizekalı" diyen bir adamla ilişkinizi sürdürürseniz, buna layık olduğunuzu kabullenmiş olursunuz.

Ah canım ah kaç yaşındasın bilmiyorum ama okadar büyük bir hata ile birliktesin ki şuan bunu belki 30lu yaşlarına gelince anlayacaksın. Ağlama krizi tansiyon düşmesi onsuz nefes alamıyorum vs bunlar şuan birlikte olduğun şahıstan daha az tehlikeli şeyler inan bana.. yanındaki kadına hakaret eden küfürlü konuşan hiç bir adamdan hiçbir kadına hayır geldiğini görmedim ben bu yaşıma kadar. anlattıklarının tamamını okumadım çünkü adamı haklı gösterecek sebepler sunuyorsun sadece. başlarda birkaç yoruma verdiğin cevabı ve açtığın postu okudum ve bu kadarı bile şahsın karakterini anlamama yetti
sevgilinin bu hakaretli konuşmalarını haklı kılacak sebepler göstererek kendini teselli etmeye çalışma canım yol yakınken ayrılmaya bak ilerde çok pişman olursun

Ayrıldığımda çok kötü oluyorum ağlama krizine giriyorum tansiyonum 4 e düştü geçenkinde hastaneye giderken yer ayağımdan kayıyordu onsuz nefes alamayacakmışım gibi geliyor
Bişi olmaz merak etmeyin. Tuzlu ayran için düzelir tansiyon.
Ama bu adamla devam ederseniz aldığınız her nefes burnunuzdan gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…