Hakaret etmek

30 yaşında hayatın tecrubelerini tatmış bir kadınsın. Şu hadsize haddini bildirip kendine gelmiyorsan benim diyecek bir şeyim kalmadı. O hakaret ediyor sen ağlıyorsun hiç adil değil.

Hiç kimse benimle böyle konuşamaz. Asla tekrar görüşmem kim olursa olsun.

O zaman kendi hayatınıza odaklanmaya başlayın. Bu süreçte ablanız, aileniz yanınızda olacaksa onlarla durumu paylaşın destek isteyin. Bir şeylerin farkındaysanız buradan dönmesi de mümkün..
Bana dua edin ya eskiden hep namaz kılardım ama güzel de giyinirdim evim arabam çok güzel bir işim vardı çok mutluydum bu gireli hayatıma hiç namaz kılmadım . Kendimi dünyanın en pis insanı gibi hissediyorum galeriye bakıyorum her gün selfi çeken ben son üç yıldır toplasan dört beş fotoğrafım var bu kadar

30 yaşında hayatın tecrubelerini tatmış bir kadınsın. Şu hadsize haddini bildirip kendine gelmiyorsan benim diyecek bir şeyim kalmadı. O hakaret ediyor sen ağlıyorsun hiç adil değil.
Eski ben olsam bir bana bunu anlatsa anında bırak derdim ki benim çevremin bana önerdiği kişiler görüş bak şu var bu var dediği kişiler bunun yanında her anlamda çok üstte ama ben buna takıldım

Eski ben olsam bir bana bunu anlatsa anında bırak derdim ki benim çevremin bana önerdiği kişiler görüş bak şu var bu var dediği kişiler bunun yanında her anlamda çok üstte ama ben buna takıldım
Aynı babam gibi özellikler aynı arabanın kapısını biraz hızlı örttüm bana dedi ki bir gelsene dedi ne çarpıyorsun kapıyı dedi biraz bağırdı bu da tuhaf geldi mesela ya benim de arabam oldu hızlı çarp yavaş çarp asla demem ya kırmam kimseyi

Hiç sevilmedınız mi hayatta

Bu nasıl insan böyle
Ben sevilmedim kardeşim . Benim hayatımı yazsa biri kırmızı odayı geçer emin ol . Bizim evde yangın çıktı babamla aynı yerdeyiz beni bıraktı kaçtı kimse gelmedi bile kendim çıktım ben . Babam sinirlenince bıçak çekerdi bize silahı saklardık bir kez sarılmadı bana bir kez öpmedi bir kez aferin demedi . Hep azarladı hep küfretti hep dayak attı altıma çok yaptım Brn nasıl bir his hala bilirim

Ya Allah aşkına söyleyin ben ne yapıyım
İmkanınız varsa mutlaka uzman desteği alın. Birden bu hale gelmediğiniz için birden de toparlamamanız çok normal ama işte pes etmemelisiniz. İlk ağlama krizinde ben bu ayrılığı kaldıramıyorum bu acıyı kaldıramıyorum deyip tekrar dönmek yerine bunun sadece belli bir süre devam edeceği ama sonrasında tamamen kurtulacağınızı kendinize hatırlatın hep, bu kişiden uzak durun. Bu zaman zarfında da eskiden yaptığınız şimdi yapmadığınız şeyleri yapmaya başlayın. Şu an her şey zor gibi gelebilir size ama bakın diğer yoruma yazmışsınız güzel bir işiniz, arabanız, çevreniz varmış. Demekki hep böyle değildiniz, yine eskisi gibi olabilirsiniz. Eski hayat129 neler yapıyorsa siz de bu süreçte bir yerden başlayın onları yapmaya. Zamanla yine o neşesi yerinde olan, parıldayan, sağlıklı düşünen kadın geri gelecektir.

Sanırım bu babamla ilgili bir eş nasıl olur bilmiyorum beni kimse sevmez bir daha diye korkuyorum çok . Baba ne demek eş ne demek ben bu kavramları bilmiyorum

Bu adam iş çıkışı sizi aç bırakıyor küfür edip hakaret ediyor arabasına bile sizden daha çok değer veriyor ne yapmasını bekliyorsunuz dövünce sevgisi daha mı artacak diye düşünüyorsunuz?

Önceki yazdıklarınızı ekliyorum tekrar okuyun
Ya işten çıkıyoruz açız avm ye gidiyoruz diyorum ki hadi birşeyler yiyelim ben ısmarlayım yok diyor o da ısmarlamıyor bir çay bile içmeden geri kalkıyoruz . Bu bana tuhaf geliyor çünkü üç yıldır böyle aileleri tanıştırmadan önce ben ısmarlayım dediğim de hep kabul ederdi ben ısmarlardım yerdi o hiç ısmarlamazdın ylda toplasan üç defa ısmarlamıştır ben ise yüz belki bilemiyorum . Bu da bana tuhaf geliyor .
Ya sanki bana değer vermiyormuş gibi geliyor
Beni sevmiyormuş gibi
Bana güzel şeyler hiç söylemez
Geçen sene ayrılınca aldığı pahalı olan hediyeleri geri istedi
Yolladım her neyse benden ayrıldı sonra üç hafta sonra ger döndü bana
Çok sinirlenince küfür ediyor

Kendimi ezdirmemem lazım benden korkması neler yapacağımı görmesi lazım
Sizden korkmasına gerek yok. Enerjinizi bu kişiye boş yere sarf etmeyin. Aynada gördüğünüz kişi için çabalayın, amiyane tabirle elinizdeki mal bu. Değişmez bu kişi. Bunu boşverip kendinize odaklanırsanız o zaman hayatınız değişir.

Sanırım bu babamla ilgili bir eş nasıl olur bilmiyorum beni kimse sevmez bir daha diye korkuyorum çok . Baba ne demek eş ne demek ben bu kavramları bilmiyorum
Çok üzüldüm yaşadıklarınıza
Lütfen destek alın
Bu adam sizi sevmiyor
Neden kimse sevmesın böyle düşünüp bu kişiylr hayatınızı mahvetmeyin

Siz sağlıklı düşünmeye başladığınız da sizin seven değer veren insanlar çıkacak karşınıza

Mahkeme olayi siddet darp gibi birsey mi?
Yok bir alacağı var onun için dava açacak onu konuşurken bana diyor ki burada konuşma hep dinlenildiğini düşünüyor

Yok bir alacağı var onun için dava açacak onu konuşurken bana diyor ki burada konuşma hep dinlenildiğini düşünüyor
Adam manyak ruh hastasi, seni sevmiyor, kotu davraniyor bunlara ragmen ayrilamiyorsun. Peki mesela alsa seni evire cevire dovse, agzini yuzunu patlatsa ayrilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…