- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Sağlıkta tek düşük puanla atanan, yani sizin alginizla,hemşirelik onda da dünya çapında ciddi ihtiyaç olduğu için ve inan hemsireligin ÖSS puanı ogretmenliklerden yüksek,hani diyorsunuz ya mulakatsiz düşük puan, ÖSS de çoğu öğretmenlikten daha yüksek, 2 yıllık bölümlerde hiç düşük puanla atanmıyor emin ol...hanımefendi okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz? görece kelimesinin anlamını mı bilmiyorsunuz?
görece düşük puanla, hele 2 yıllık okunarak filan atanıp rahat olunan iş yok -bildiğim yok yani. yazdığım da bu.
sağlıkçıların işi de zor bunu hepimiz biliyoruz.
siz kendiniz diyorsunuz başka yere atanabilmek için 95 almam lazım diye...alın atanın madem yani...
e o yüzden görece en düşük puanlarla da sağlıkçılar atanıyor, mülakatı filan da yok
yani hem ataması kolay olsun, 2 senelik okuyup memur olayım hem işim rahat olsun denecek bir bölüm (normal insan evladı için, torpilliler için demiyorum) düşünüyorum benim aklıma gelmiyor...
varsa bilen?
Anlayamadım, sadece tıp muhendislik benzeri 'yüksek' bölümlere nail olmuş insanlar mı saygıyı hak ediyor? Ünv sınavından bu puanları alamayanlara istediğimiz gibi hakaret edebiliyor muyuz??
Artık devlet hastanelerine adım atamıyoruz.
SGK anlaşmalı özel hastaneler devlet hastanesi gibi olmuş. İnsanlar tamamlayıcı sigorta yapıp oralara gidiyor anladığım kadarıyla. Ama 5 dk tahammül edilecek gibi değil.
Oğlumla covid olduğunda o tip bir zincir hastanenin bir şubesine gittim inanamadım. Bir daha yolun düşmez inşallah dedim.
Bir kere asla zamanında muayene olunamıyor. Doktor alelacele muayene ediyor. Dışarıda bekleyen yığınla insan var hepsini gün içinde eritmek zorunda. Oğlum 5 aylık 41 derece ateşle kucağımda ben sesimi yükseltene kadar kimse bizimle ilgilenmedi. Kalabalığın arasında 30 dk bekledim.
Zamanında muayene olamayan kalabalık kayıt masasındaki görevlilere yürüyor.
Tamamen yönetimsel bir sıkıntı var. E halkımız da kaba.
Ben hasta olarak dayanamadım ortamdaki negatif enerjiye.
Size kolaylıklar diliyorum.
e o yüzden görece en düşük puanlarla da sağlıkçılar atanıyor, mülakatı filan da yok
yani hem ataması kolay olsun, 2 senelik okuyup memur olayım hem işim rahat olsun denecek bir bölüm (normal insan evladı için, torpilliler için demiyorum) düşünüyorum benim aklıma gelmiyor...
varsa bilen?
kimse anlayamadı inanın. Zaten kolaylıkla düşük (!) puanla atanıyoruz, boş oturuyoruz. Maaşımız onların vergileriyle ödeniyor. Bu zihniyet yüzünden bu hale geliyoruz.
Özelde 1 saat bekledim KBB doktorunu artık bayılacaktım. Devlet mi özel mi belli değil artık saçma sapan oldu herşey.
Apacaip bir kafa, insan insandır kardeşim herkes eşit derecede saygıyı hak ediyor. Sonra da Türkiye neden böyle, neden acaba sokakta insana saygı yok ki , saygı cebindeki paraya, üstündeki kıyafete, altındaki arabaya var . İnsanlara saygıyı eşit değıtmayalım gibi bir şeyi açıktan diyen birini ilk kez burda görüyorum şaşkınım
Aslında susmasaydınız keşke, hastaları mutlu etmek sizin göreviniz değil. Kişiye yaptığının suç olduğunu söyleyip hastane polisini çağırsaydınız keşke. Kimse sesini çıkarmadığı için zaten bu insanlar üste çıkıyor.
Özelde 1 saat bekledim KBB doktorunu artık bayılacaktım. Devlet mi özel mi belli değil artık saçma sapan oldu herşey.
İnanın ben de. Ama en azından düzgün saygılı birilerinin olduğunu görmek okumak iyi hissettirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?