Hakaret küfür siddet egilimi bitmesi gereken ama bitemeyen 2.evlilik

Eviniz var kiranız var eşinizi parayla size eziyet etsin diye mi tuttunuz baş tekmeyi ablacığım allah aşkına oğlunuz demedi mi yani anne paramızla rezil oluyoruz diye yapmayın ablacığım lütfen

Durumunuza çok üzüldüm çok Zor gerçekten mutlu bir ömür geçirmek varken böyle adamla kalan ömrü zehir etmek... Oglunuzla yaşayabilirsiniz belki daha mutlu olusunuZ onada yazık

Ergenlik döneminde bir çocuk şuan sorun çıkarmıyor gibi görünüyor ama eşiniz olacak adam gözünün önünde side şiddet uygulamaya başlarsa bu iş çok tehlikeli noktalara gelebilir. Zaten eviniz var kiraya ida verecekmişsiniz anlaşıp yollarınızı ayırmanız en güzeli. Henüz başınıza daha kötü şeyler gelmeden hırs yapıp başınıza bela olmadan sakin sakin boşayın gitsin bence

Madem maddi gücünüz var, neden ergenlik dönemindeki oğlunuzu üvey baba yüzünden odalara kapanarak yaşamak zorunda bırakıyorsunuz.
Kusura bakmayın ama böyle annelere çok kızıyorum. Oğlum bırakın üvey babayi, öz babası yüzünden sorun çıkmasın diye odaya kapansa, kapı dışarı ederim eşimi.
Çocuklar annelere Allah' ın emanetidir.
Evladınız için hangisi iyi olacaksa onu yapın.

Size iki ihtimal vereyim belki gözünüz açılır.

Oğlunuzun yanında size şiddet uygulasa yapmaz değil yapabilir o çocuk genç, deli anına denk geldi karşı çıktı diyelim
Biri mezara, biri hapse.
Artık hangisi hangisinde olur orası belli olmaz.

Ne cesaret sizde ki. Ne cesaret.

Eviniz var kiranız var eşinizi parayla size eziyet etsin diye mi tuttunuz baş tekmeyi ablacığım allah aşkına oğlunuz demedi mi yani anne paramızla rezil oluyoruz diye yapmayın ablacığım lütfen
Ah kardesim bunlar neki evdeki her turlu gida koyden ailemden geliyo.Ailem cok duskundur bizlere elleriyle hazirlar yedirir .sadece bize degil koyden topladigim mahsuller kayinvalidem gorumcem hepsine goturur esim ama ne yazikki su soz dogruymus.Bir insan sevilince degismiyosa baska hic bi sekilde duzelmezmis.Nasip iste napalim o kadar cok pesimden kostuki zamanında simdide seviyorum diyo oylesine ama ben hissetmiyorumki
Kesinlikle haklisin bende bunu istiyorum Allahim insallah alnimizin akiyla kurtulabilmeyi nasip etsin insallah.benim gibi olan kadinlarimizada ornek olsunnn
Bende sizin gibi düşünüyorum oglum bu adama baba demis idare et demis bugune kadar o yuzden bu zamana geldik ama demekki yasocagimiz varmis bazen nasibin onune gecilemiyor .Saglik olsun zararin neresinden donersen kârdir demisler.Guzel temennileriniz icin tesekkur ederim

Eşiniz anlamıyor değil ki gayet iyi anlıyor.
Ama oh ne güzel kira vermiyor kadının taşınma malı mülkü var, istediği gibi hakarette ediyor. Kadın yıllarca susmuş.
Sizin üzerinizden psikolojisini rahatlatmış resmen.
Çocuğunuz desem o da yavrum sığıntı gibi kendi annasinin evinde odasından çıkmadan yaşamış.

Gitmezse mahkeme kararıyla gönderin. Bu yapışkandan bir an önce kurtulun.

Son düzenleme:
Aynen oyle iste kendi eliyle kendini bitirdi insallah tez zamanda kurtuluruz tesekkur ederimm

Aynen oyle iste kendi eliyle kendini bitirdi insallah tez zamanda kurtuluruz tesekkur ederimm
Sırtına kadına dayamış adamlar biraz zor gider.
Sizde artık herşeyin değiştiğini gösterin.
Yanlız oğlunuza içim cız etmedi değil.
Oğlunuz için inşallah Allah bu adamdan sizi bir an önce kurtarsın.

Allah yardımcın olsun canım benim

Aynen ooyle neyazikki.2.evliligim diye cok uzuldum idare ettim oysa oglum bile anne idare et sadece asabiyeti var deyip odasina kapniyodu.Allah yardimcimiz olsun.Vicdan duygusu bende cok fazla ama ona degil ogluma uzulmem gerekiyo biliyorum.
Size ait evde oturan kira derdi cekmeyen buna ragmen size eziyet eden bir ES bozması. Bence bu adam sizin yanınızda ezik hissetmiş kendini ve ezikliğinin acısını sizi aşağılayarak gidermeye çalışıyor. Sizinle evlenmesinin ve su anda evli kalmasının da maddi manevi avantajları var tabi. Eminim siz o adamın hizmetini de eksik etmiyorsunuzdur. Cok özür dileyerek yiyip içip kişnemiş bir adam musvettesi goruyorum. Eminim maddi manevi hep siz verici oldunuz bu adamın eksiklerini kapattınız. O da ezildikçe ezdi sizi. Bundan sonra karsınıza biri cıkarsa bu kadar verici olmayın lutfen kendi evinizde oturmayın oo adamla kiraya verin ve kiranızı da eşinize vermeyin kendinizi onceleyin. Allah sizin de oglunuzun da karsısına iyileri cıkarır mutlu olursunuz umarım

Evinizin ve kira gelirinizin olmasına çok sevindim.

bence anne oğul çok güzel çıkarsınız siz bu durumdan. El alem ne der düşüncesine hiç girmeyin. Siz güçlü durduktan sonra hiç kimse bir şey diyemez. Siz de anlatırsınız gerektiğinde durumunuzu.

Çok yakın bir arkadaşım da yeni 2. Eşinden boşandı. Çocuğu da var. Bir ömür boyu kendini ve çocuğunu mutsuzluğa hapsetmemeyi tercih etti. Kimse de ayıplamadı, çünkü sonuna kadar haklıydı.

Bu evliliği uzatacak olursanız, hadi sizi geçtik, oğlunuzun kişiliğinde onarılamayacak hasarlara sebep olabilirsiniz. Bunu gözden kaçırıyorsunuz. Oğlunuz olgunluktan değil, yapacak bir şey bulamadığı için odaya kapanıyor. Ama emin olun içinde elli tane fırtına kopuyordur.

bir evlilikte 40 yaşında bir kadın dövülüyorsa, orada bir evlilik yoktur.

Zaten siz de boşanma kararı vermişsiniz aslında. Burada doğru karar verdiğinizi duymak istiyorsunuz. Bence doğru karar vermişsiniz. Hiç geciktirmeyin. Allah yardımcınız olsun, oğlunuzla yolunuz açık olsun inşallah.

Oğlumuza inanılmaz üzüldüm...anne oğul kaçın kurtulun

Biraz once kiyafetlerini topladi bazilarini.Bi kotu hissettim kararim kesin hatta gun sayiyorum 15 hazirana.Ama bu ruhsal durumum ne zaman gecicek ne zaman normale donucem nolurr biseyler deyin hele bu huzunlu kardesinize

Biraz once kiyafetlerini topladi bazilarini.Bi kotu hissettim kararim kesin hatta gun sayiyorum 15 hazirana.Ama bu ruhsal durumum ne zaman gecicek ne zaman normale donucem nolurr biseyler deyin hele bu huzunlu kardesinize
Ben evden ayrılmadan önce 2 3 kez benim eş te valizini toplayıp gitmişti. Onca yaşanılan eziyete ragmen daire kapısının arkasına oturup ağlamıştım. Bi keresinde Bi hafta tişörtüne sarılıp uyumuştum. Balayında birlikte aldığımız magnete bakıp ağlamıştım. Ama evden boşanıcam diyip ayrıldıgımd gözümde bir damla yaş akmadı. Şöyle düşün lütfen ev arkadasın olsaydı şu an eşyalarını toplayıp giden üzülmez miydin, inanki üzülürsün. Ben bekar evimden arkadaslarım dan ayrılırken dee ağlamıştım. Bekar evime geri dönesim gelmişti. Ama gecicek inanki gecicek, sadece biraz sabır ve güç.

Çok çok dua et sadece dua et, hayırlısını iste. Boşanmak hiç kolay değil ama bazen olması gerekiyor, olmuo olduramıyoruz, karsı taraf ugrasmıyo bile. Bence en önemlisi ben elimden gelen herseyi yaptım, şunu da deneseydim dememek. Sen eğer kurtarmak için herseyi yaptıysan vicdanın rahatsa daha kolay geçicek. Dua edicem senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…