- Konu Sahibi mutluasu1980
9 senelik alışkanlıklarından vazgecmez siz ne olir düzelir diye düşünmeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah kardesim bunlar neki evdeki her turlu gida koyden ailemden geliyo.Ailem cok duskundur bizlere elleriyle hazirlar yedirir .sadece bize degil koyden topladigim mahsuller kayinvalidem gorumcem hepsine goturur esim ama ne yazikki su soz dogruymus.Bir insan sevilince degismiyosa baska hic bi sekilde duzelmezmis.Nasip iste napalim o kadar cok pesimden kostuki zamanında simdide seviyorum diyo oylesine ama ben hissetmiyorumkiEviniz var kiranız var eşinizi parayla size eziyet etsin diye mi tuttunuz baş tekmeyi ablacığım allah aşkınaoğlunuz demedi mi yani anne paramızla rezil oluyoruz diye yapmayın ablacığım lütfen
![]()
Kesinlikle haklisin bende bunu istiyorum Allahim insallah alnimizin akiyla kurtulabilmeyi nasip etsin insallah.benim gibi olan kadinlarimizada ornek olsunnnErgenlik döneminde bir çocuk şuan sorun çıkarmıyor gibi görünüyor ama eşiniz olacak adam gözünün önünde side şiddet uygulamaya başlarsa bu iş çok tehlikeli noktalara gelebilir. Zaten eviniz var kiraya ida verecekmişsiniz anlaşıp yollarınızı ayırmanız en güzeli. Henüz başınıza daha kötü şeyler gelmeden hırs yapıp başınıza bela olmadan sakin sakin boşayın gitsin bence
Bende sizin gibi düşünüyorum oglum bu adama baba demis idare et demis bugune kadar o yuzden bu zamana geldik ama demekki yasocagimiz varmis bazen nasibin onune gecilemiyor .Saglik olsun zararin neresinden donersen kârdir demisler.Guzel temennileriniz icin tesekkur ederimMadem maddi gücünüz var, neden ergenlik dönemindeki oğlunuzu üvey baba yüzünden odalara kapanarak yaşamak zorunda bırakıyorsunuz.
Kusura bakmayın ama böyle annelere çok kızıyorum. Oğlum bırakın üvey babayi, öz babası yüzünden sorun çıkmasın diye odaya kapansa, kapı dışarı ederim eşimi.
Çocuklar annelere Allah' ın emanetidir.
Evladınız için hangisi iyi olacaksa onu yapın.
Aynen oyle iste kendi eliyle kendini bitirdi insallah tez zamanda kurtuluruz tesekkur ederimmEşiniz anlamıyor değil ki gayet iyi anlıyor.
Ama oh ne güzel kira vermiyor kadının taşınma malı mülkü var, istediği gibi hakarette ediyor. Kadın yıllarca susmuş.
Sizin üzerinizden psikolojisini rahatlatmış resmen.
Çocuğunuz desem o da yavrum sığıntı gibi kendi annasinin evinde odasından çıkmadan yaşamış.
Gitmezse mahkeme kararıyla gönderin. Bu yapışkandan bir an önce kurtulun.
Sırtına kadına dayamış adamlar biraz zor gider.Aynen oyle iste kendi eliyle kendini bitirdi insallah tez zamanda kurtuluruz tesekkur ederimm
Allah yardımcın olsun canım benimMerhabalar hanimlar.Hep takip ederim bugun de bana kismetmis yazmak.21 yasinda gorucu usulu yaptigim evliligim 7 yil surdu.17 yasinda bir oglum var.Siddet ama cok siddet yuzunden ayrildim.Sonra ah sonra su an evli oldugum kişiyle 2011de evlendim.Ayaklarim yere basmiyordu oglumla cok iyi anlasiyolardi.Artik hic uzulmek yok derdim o zamanlar meger ne safmisim.Esim evcimen sevgi dolu iyi kalpli biriydi.Asabiyeti disinda hersey normaldi.Ama bu 9 sene icerisinde yaptigi iyilikleri soyledigi kufurlerle yaptigi tavirlariyla bitirdi.Hep oglum kucuk gormesin bu ortami diye alttan aldim aslinda korkuyodum cunku sacma sapan seylere sinirlenip uzerime yurur hakaret ve kufrederdi.Yillar boyle gecti.Bu karantina doneminde evdeyiz yine abuk subuk seylerden sanane kafan almiyomu nankorsun degismek zorundasin bir suru sey.Oglum memlekette oldugu icin bende karsilik verdim ve vurdu ellerime .Morardi 3 gun konusmadik ayrilmak istiyorum artik.Ama esim konusmak istedi.Ve evet 9 sene sonra esimin icinden gayet sakin konusabilen bi adam cikti.zira ben hep konusmak istedigimde ters teperdi.Evet ben kararimi verdim ama vicdanim karisik .Agir depresyon ve ruhsal cokuntu teahisi koydu psikologum.Ayri yasaman lazim diyo doktor ama esim 4 gun gitti yine geri geldi .su sure zarfinda hic bisey yapmiyo gunlerce haftalarca konustuk sadece bu.Guya doktora gidicekti oyle diyodu ama arastirmiyo bile gerci ben bisey istemiyorum yani gucum yok artik en cokta kendime kiziyorum oglumunda yasadigi sorunlar var esimle ama yavrum benim idareci oldugu icin odasindan cikmaz hic
Size ait evde oturan kira derdi cekmeyen buna ragmen size eziyet eden bir ES bozması. Bence bu adam sizin yanınızda ezik hissetmiş kendini ve ezikliğinin acısını sizi aşağılayarak gidermeye çalışıyor. Sizinle evlenmesinin ve su anda evli kalmasının da maddi manevi avantajları var tabi. Eminim siz o adamın hizmetini de eksik etmiyorsunuzdur. Cok özür dileyerek yiyip içip kişnemiş bir adam musvettesi goruyorum. Eminim maddi manevi hep siz verici oldunuz bu adamın eksiklerini kapattınız. O da ezildikçe ezdi sizi. Bundan sonra karsınıza biri cıkarsa bu kadar verici olmayın lutfen kendi evinizde oturmayın oo adamla kiraya verin ve kiranızı da eşinize vermeyin kendinizi onceleyin. Allah sizin de oglunuzun da karsısına iyileri cıkarır mutlu olursunuz umarımAynen ooyle neyazikki.2.evliligim diye cok uzuldum idare ettim oysa oglum bile anne idare et sadece asabiyeti var deyip odasina kapniyodu.Allah yardimcimiz olsun.Vicdan duygusu bende cok fazla ama ona degil ogluma uzulmem gerekiyo biliyorum.
Oğlumuza inanılmaz üzüldüm...anne oğul kaçın kurtulunMerhabalar hanimlar.Hep takip ederim bugun de bana kismetmis yazmak.21 yasinda gorucu usulu yaptigim evliligim 7 yil surdu.17 yasinda bir oglum var.Siddet ama cok siddet yuzunden ayrildim.Sonra ah sonra su an evli oldugum kişiyle 2011de evlendim.Ayaklarim yere basmiyordu oglumla cok iyi anlasiyolardi.Artik hic uzulmek yok derdim o zamanlar meger ne safmisim.Esim evcimen sevgi dolu iyi kalpli biriydi.Asabiyeti disinda hersey normaldi.Ama bu 9 sene icerisinde yaptigi iyilikleri soyledigi kufurlerle yaptigi tavirlariyla bitirdi.Hep oglum kucuk gormesin bu ortami diye alttan aldim aslinda korkuyodum cunku sacma sapan seylere sinirlenip uzerime yurur hakaret ve kufrederdi.Yillar boyle gecti.Bu karantina doneminde evdeyiz yine abuk subuk seylerden sanane kafan almiyomu nankorsun degismek zorundasin bir suru sey.Oglum memlekette oldugu icin bende karsilik verdim ve vurdu ellerime .Morardi 3 gun konusmadik ayrilmak istiyorum artik.Ama esim konusmak istedi.Ve evet 9 sene sonra esimin icinden gayet sakin konusabilen bi adam cikti.zira ben hep konusmak istedigimde ters teperdi.Evet ben kararimi verdim ama vicdanim karisik .Agir depresyon ve ruhsal cokuntu teahisi koydu psikologum.Ayri yasaman lazim diyo doktor ama esim 4 gun gitti yine geri geldi .su sure zarfinda hic bisey yapmiyo gunlerce haftalarca konustuk sadece bu.Guya doktora gidicekti oyle diyodu ama arastirmiyo bile gerci ben bisey istemiyorum yani gucum yok artik en cokta kendime kiziyorum oglumunda yasadigi sorunlar var esimle ama yavrum benim idareci oldugu icin odasindan cikmaz hic
Biraz once kiyafetlerini topladi bazilarini.Bi kotu hissettim kararim kesin hatta gun sayiyorum 15 hazirana.Ama bu ruhsal durumum ne zaman gecicek ne zaman normale donucem nolurr biseyler deyin hele bu huzunlu kardesinizeÇocugunuza çok çok üzüldüm. 17 yaşındaymış maşşallah Allah saglık versin. İlk eşinizden boşanmıssınız yaşadınız yani bunu ben de boşandım ölmedik diil mi hiçbirimiz. Yani sizin eşinize hiç am hiç ihtiyacınız yok. Ne artısı oluyo size veya artıları bu üzerinize yürümenin, hakaretin yanında solda sıfır kalmıo mu. Eviniz varmış ne kadar şanslısınız çok şükür oğlunuz alırsınız kolunuzu kabadınızın altına mis gibi yaşarsınız, iş bulamazsanız bile inanın evden iş yapıp iyi kazanan o kadar kadın varki. Nolur bolca dua edin. Psikoloğumın bana dediğini demiş sizinki de. İnanın ben evden yani aynı yaşamaktan vazgecince kendim geldim. Her kadın güçlüdür gam varsa Allah ta var. Allah yardımcınız olsun.
Ben evden ayrılmadan önce 2 3 kez benim eş te valizini toplayıp gitmişti. Onca yaşanılan eziyete ragmen daire kapısının arkasına oturup ağlamıştım. Bi keresinde Bi hafta tişörtüne sarılıp uyumuştum. Balayında birlikte aldığımız magnete bakıp ağlamıştım. Ama evden boşanıcam diyip ayrıldıgımd gözümde bir damla yaş akmadı. Şöyle düşün lütfen ev arkadasın olsaydı şu an eşyalarını toplayıp giden üzülmez miydin, inanki üzülürsün. Ben bekar evimden arkadaslarım dan ayrılırken dee ağlamıştım. Bekar evime geri dönesim gelmişti. Ama gecicek inanki gecicek, sadece biraz sabır ve güç.Biraz once kiyafetlerini topladi bazilarini.Bi kotu hissettim kararim kesin hatta gun sayiyorum 15 hazirana.Ama bu ruhsal durumum ne zaman gecicek ne zaman normale donucem nolurr biseyler deyin hele bu huzunlu kardesinize![]()