- 11 Ekim 2017
- 236
- 260
- 33
- 40
- Konu Sahibi cikolatalikahve
-
İyi baba çocuğunun annesine hakaret ve küfür etmez
Canım, sen söylenenlere bakma.Gozlerim doldu cevabinizi gorunce. Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin. Cunku bu konu benim cok onemli.
Tabi ki yeterli bi sebep. Böyle nereye kadar gider? Kendinize saygınız kalmayacak böyle devam ettikçe. Siz de huzurlu bi aile istersiniz. Hem kızınızı eşinizle gorusturmuyor degilsiniz ki kötü bi anne olasiniz.
Ilerde o çocuk da bu hakaretleri anlayacak ve böyle bir ortamda büyümesine izin verdiğiniz için önce size küsecek.
Mutsuzsaniz her sebep bosanma sebebidir.
Bir tercih yapmaniz gerekiyor.
Kiziniz icin omur boyu hakaret ve kufure boyun egip mutsuz bir kadin mi olmayi sececeksiniz yoksa kizinizi babasiyla mi buyuteceksiniz?
Tercih sizin
Canım, sen söylenenlere bakma.
Aslında benim çok hoşuma gitti kendine saygılı oluşun.
Keşke herkes senin gibi olabilse[/QUOTE
Tesekkurler.
Yaşı yettiği zaman anlatırsınız. Huzursuz bir ortamda büyümeni istemiyordum diye güzelce. Bence size hak verir. Kız çocuğu hem emin olun empati yapmayı bilecektirAslinda bir korkumda kizimin beni anlamayip anne neden babami biraktin diyecek olmasi. Cok seviyor babasini
Sen mutsuz olursan cocugunu mutlu edebilecek misin?Artik insanlar kafami karistirmaya basladi. Evet belki kizim icin barisabilirim kendimi zorlayabilirim onun icin ama suda varki hep mutsuz olucam. Kizim icin mutsuz mu olmaliydim acaba?
fazlasıyla yetrli boşanmak için kızının annesine saygısı yok siz mahkeme açana kadar neredeymiş aklı
şimdi ufak ve çoğu şeyi anlamaktan uzak.Artik insanlar kafami karistirmaya basladi. Evet belki kizim icin barisabilirim kendimi zorlayabilirim onun icin ama suda varki hep mutsuz olucam. Kizim icin mutsuz mu olmaliydim acaba?
Kızını çok düşünen adam 7 yıl boyunca hakaret etmez.
Nafaka isteminde bulunduysanız boşanmak istememe sebebi budur.
Kızınızla size duygusal baskı yapıyor.
Kanmayın.
kendisi adam olamamış.Aslinda aklinin basina geldigi soylenemez. Hala hakaret ediyor. Sadece sunu diyor benden kizimiz icin bosanmamalisin. Babasi olmadan simarik seni dinlemeyen bir birey olabilir.
kesinlikle eşinize dönmeyin ,hala hakaret etmek ne demek...Aslinda aklinin basina geldigi soylenemez. Hala hakaret ediyor. Sadece sunu diyor benden kizimiz icin bosanmamalisin. Babasi olmadan simarik seni dinlemeyen bir birey olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?