Hakaret ve küfür eden eş

cikolatalikahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
236
260
33
40
Herkese merhabalar. Ben bu isin icinden cikamiyorum. Nolur fikirlerinizle bana yardimci olun.

Ben bundan 7 yil once cok severek bir evlilik yaptim. Evlendigimiz gunden beri esim bana hep hakaret ederek ve Kufur ederek konustu. Tabi yaninda aileme de sovmuslugu vardir. Hep onu uyardim lutfen benimle boyle konusma bosanmamiza sebep olacaksin diye ama beni hic takmadi hakaretlerine devam etti.

Tabi bir sureden sonra ben artik ondan sogumaya basladim. Ve gittim bosanma davamizi actim. Aklimda tek bisey vardi bana surekli hakaret eden biriyle bir omur geciremem.

Geleyim asil olaya 4 yasina girecek kizim var. Babasina asik. Hafta sonlari birlikteler. Oradan cok mutlu ayrilarak eve geliyor. Ve bazen babami ozledim diye agliyor. Oyle oldugu gunler ya goruntulu ariyorum yada babasini cocugu gormesi icin cagiriyorm.

gecen hafta ilk mahkememiz oldu. Esim mahkemede cocugumuzun kucuk oldugunu ve bosanmak istemedigini soylemis. Simdi benimle anlasamayan es dogru durust iki kelam edemedigim es kizi icin bosanmak istemedigini soylemis.

Bende durum boyle olunca rahatsizlik duyorum. O iyi baba kizini dusunuyor acaba ben kotu bir anne miyim. Kizimi dusunmuyor muyum diyorum. Hakeretten kufurden saygisizliktan bosanilmayacagini soyleyenler var. Basim her gun agriyarak kalkiyorum.
nolur soyleyin hakaret ve kufur bosanmak icin yeterli sebep mi ?

Tabi ki yeterli bi sebep. Böyle nereye kadar gider? Kendinize saygınız kalmayacak böyle devam ettikçe. Siz de huzurlu bi aile istersiniz. Hem kızınızı eşinizle gorusturmuyor degilsiniz ki kötü bi anne olasiniz.

Ilerde o çocuk da bu hakaretleri anlayacak ve böyle bir ortamda büyümesine izin verdiğiniz için önce size küsecek.

Aslinda bir korkumda kizimin beni anlamayip anne neden babami biraktin diyecek olmasi. Cok seviyor babasini

Mutsuzsaniz her sebep bosanma sebebidir.
Bir tercih yapmaniz gerekiyor.
Kiziniz icin omur boyu hakaret ve kufure boyun egip mutsuz bir kadin mi olmayi sececeksiniz yoksa kizinizi babasiyla mi buyuteceksiniz?
Tercih sizin

Artik insanlar kafami karistirmaya basladi. Evet belki kizim icin barisabilirim kendimi zorlayabilirim onun icin ama suda varki hep mutsuz olucam. Kizim icin mutsuz mu olmaliydim acaba?

Kesinlikle yeterli bir sebeptir. Siz mutlu olmazsanız çocuğunuza nasıl mutlu aile tablosu çizebilirsiniz ki? Açıkçası ben çoğcupum için boşanmıyorum çocuğum için katlanıyorum diyenleri anlamıyorum. Önce siz özgüvenli mutlu olunki, mutlu bireyler yetiştirebilin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Artik insanlar kafami karistirmaya basladi. Evet belki kizim icin barisabilirim kendimi zorlayabilirim onun icin ama suda varki hep mutsuz olucam. Kizim icin mutsuz mu olmaliydim acaba?
şimdi ufak ve çoğu şeyi anlamaktan uzak.
ancak büyüdükçe ve babasıyla zıt düştüğünde, kocan ona da küfür ve hakaret edecek. belki bu yüzden kızının yeni yeni oturan kişiliği, karakteri küfre alışacak, normalleştirecek ya da kendisine olan güveni, saygısı zedelenecek.

kocan değişmez. yaşadıklarını kızına yaşatma.

kızınızı babası dolduruyordur babamı özlüyorum beraber olun diye boşanma davasını açtığınızda eşinizle bir aha konuşmadınız mı?

Aslinda aklinin basina geldigi soylenemez. Hala hakaret ediyor. Sadece sunu diyor benden kizimiz icin bosanmamalisin. Babasi olmadan simarik seni dinlemeyen bir birey olabilir.
kendisi adam olamamış.
kızına faydası olmaz, zararı olur.

zaten kızını sevse, sana küfretmez ona iyi ve örnek baba olmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…