Hakaret ve küfür eden eş

Kızını,evladını çok seven adam, onu dünyaya getiren kadına da saygı duymalı,sevgiyi felan geçtim bir evliliği yürütmekte en önemli kilit saygı.Sizin kendinize olan saygınızı bile elinden alır psikolojik şiddetle.Kızınız ilerde sizi daha iyi anlayacaktır ki siz mutlu ve huzurlu olmalısınız ki mutlu kendine güveni ve saygısı olan bir birey yetiştirebilesiniz

Yaşı yettiği zaman anlatırsınız. Huzursuz bir ortamda büyümeni istemiyordum diye güzelce. Bence size hak verir. Kız çocuğu hem emin olun empati yapmayı bilecektir

Tesekkurler. Umarim oyle olur. Cunku kendi adima barismami gerektirecek bir durumum yok. Yaparsam sadece kizim icin yapicam. Gun geldiginde umarim beni anlar. Bir gun babasi bana gerizekali dedi. Kizimda dondu sen gerizekalisin anne dedi. Gercekten babasina benzemesini istemiyorm

bu sekilde devamli yapilan hakaret hele de aileye yapilan hakaret bosanma icin sebepgir bence. illa size de olmasina gerek yok bi insanin agzinin bozuk olmasi da bosanma icin sebeptir bence

Insan boyle bir adamla yasarken ozguvenini kaybeder.

iyi baba olduğu iyi eş olduğu anlamına gelmiyor ki şuan evlilik yolunda olduğum biri var aynı eşiniz gibi ve bende bu işi bozmayı düşünüyordum bu yazdığınızı görünce de ne kadar doğru yolda olduğumu anladım siz çok haklısınız

Aslinda aklinin basina geldigi soylenemez. Hala hakaret ediyor. Sadece sunu diyor benden kizimiz icin bosanmamalisin. Babasi olmadan simarik seni dinlemeyen bir birey olabilir.
Keske kozı için cenesini tutmayı bilseymiş.kesinlikle bosanmalısınız.cocugunuz o hakaretleri küfürleri anlamaya basladıgı yasa geldiğinde onda telafi olmaz yaralar acarsınız

Hakaret ve küfür bosanma sebebi ama sana bosan diyemem. O adam eninde sonunda düzeliyor ama senin omrunden 20-30 sene gitmis olur. Sana sunu soruyorum o evde kocanla yasamak senin icin cekilmez katlanilamaz bir sey mi? Eger seni cok mutsuz edecek bir seyse barışmayi dusunme. Ama katlanabilirim dayanabilirim evladim icin duymazliktan gelirim yutarim diger seyler de benim mutlu olmama yeter diyorsan barismayi düşün derim.

Tesekkur ederim. Aslinda yola cok israrli ve kararli basladim. Ama kizimin baba diye aglamalari onu gordugunde bacaklarini bile opmesi beni benden aliyor

12 sene önce aynı bu sorun yüzünden ayrıldım. Küfürlü hep küfürlü konuşma
soğudum buzz gibi oldum. Ne ana ne baba ne sülale koymazdı..
Çocuğum 5 yaşındaydı. boşadım. Şimdi krallar gibi hayatım var.
Çocuğumda çok sağlıklı terbiyeli büyüdü. Maşallah inci gibi yetiştirdim..
Bırakın şöyle adamları doğal ortamlarına.... yaşasın gitsinler...

kızınızı babası dolduruyordur babamı özlüyorum beraber olun diye boşanma davasını açtığınızda eşinizle bir aha konuşmadınız mı?

Konusuyoruz pedegogla gorusuyorz nadir hep beraber disari cikiyoruz. Bilmiyorum belki oyle olabilir ama kosarak geliyo kizim hemen ortaya gecip ikimizin elinide tutuyo. Sanki ogretilmis gibi degil. Veya bir yere gidecekler anne lutfen sende gel diye oracikta aglamaya basliyo

Küfür hakaret varsa sevgi saygı yoktur muhabbet yoktur anlayış yoktur paylaşım yoktur kısacası böyle bi evlilik yoktur olmayan evlilik te çocuk büyütme ne derece mantıklı ben kararınıza saygı duydum kendinize saygınız oldu için kızınız gerekli zamanlar da babasıyla bol bol görüşür halkınızda hayırlısı

Tesekkurler inani

Tesekkurler inanilmaz mutlu oldum cevabiniza. Saglikla sihhatle nice yillar gorun insallah evladinizla.

Tesekkurler evlilikte saygi nasil birsey ben hic yasamadim bilmiyorum

Aslinda aklinin basina geldigi soylenemez. Hala hakaret ediyor. Sadece sunu diyor benden kizimiz icin bosanmamalisin. Babasi olmadan simarik seni dinlemeyen bir birey olabilir.
Anneye saygı göstermeyen, 4 yaşında bir kız çocuğunun duymaması gereken küfürleri duyan bir çocuk büyüyünce zaten kendi dediği gibi bir birey olacak. Boşanıp denemeye değer bence.

Kesinlikle katiliyorum size. Bende artik asagi cekilmeye baslamistim. Umarim kizim beni anlar.

Kesinlikle katiliyorum size. Bende artik asagi cekilmeye baslamistim. Umarim kizim beni anlar.
Kızınız henüz büyükler ne söylerse doğru kabuk edebilecek yaşta. Baba ile beraber yaşamayacağız ama görüşme günlerinde babanla olabilirsin diyeceksiniz zaten. Her istediğinde babayı cagirmaniz da sıkıntı. Yavaş yavaş o da alisacaktir. Prdagoga gidiyormussunuz, ona da danışabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…