Hakaret ve küfür eden eş

Lutfen yapmayin. Boyle seylerin telafisi gercekten zor oluyor.

Benim için 2 sebepten biri bir şiddet iki hakaret küfür asla barışma şimdi kızın anlamadığından öyle babasına aşık barışırsan sana küfür edicek kızın büyüyünce onada edicek bu tipler hiç değişmez 7 yıl çekmişsin zaten

Kendimce ona baba eksikligi hissettirmemek adina yaptim. Ama kesinlikle haklisiniz. Tekrar gozden geciricem

Ya benim aklım almıyor. Adamın edebileceği küfürleri düşünüyorum.. O minik kizcagizi düşünüyorum. O masum yavrucak o sapik zihniyetli adamın kim bilir ne pis kelimelerini duydu bu güne kadar. Konu sahibi, kızına bunu yapma.

Haklisiniz kesinlikle babasina benzeyecek. Cunku esimde ayni babasi.

Hiç kafan karışmasın.En doğrusunu yapıyorsun.Bak sana ayna olabilecek bir örnek vereyim.

Eşimin abisi ve karısı sürekli küfürleşir.Ben ilk şahit olduğumda şoka girmiştim.Oğulları var.Hiç aldırmazlar.Yanında ana avrat dümdüz.O derece.Kimsede ses etmez.

Tabi benim çene durmuyor böyle şeylerde.Elimde değil.Uyardım bunları.En azından dedim çocuğun önünde yapmayın.Gidin dört duvar odanızda napıyosanız yapın.Dinlediler mi,hayır.Sonuç ne biliyormusun.Çocuk şu an 12 yaşında.Annesine bir küfürler ediyor,benim lügatımda yok o kelimeler.Eşim dellendi en son.Sizin eseriniz dedi.Doğruda.Çocuk bir tek benim yanımdayken tek bir kötü söz etmez.Bilir sevmediğimi.Ben bunu verebildiysem ana babası da verebilirdi.Yapmadılar,önüne geçemiyorlar şimdi.Gördüğünü yaptı çocuk.Yazık olmadı mı,oldu.

Senin kızın küfüre alışmayacaktı belki ama bunu kendince normal görecekti.İlerde kendi kocası aynısını yapsa,annemde yaşadı sustu ben de susayım diyecekti belki.Kadına böyle davranılmasının normal olduğunu düşünecekti ve belki bu tüm hayatını etkileyecekti.

Velhasıl kelam,evladını bunlardan uzak tutarak en doğrusunu yapıyorsun.İyi bir baba da kızı için bunu düşünmeliydi.Hiç üzülme.Hiç ardına bakma.

Çocuklar çabuk atlatıyor.Benim kızımda babasına aşıktı.Babalığı bitmedi ki.Evlilik bitti.Hala seviyor babasını.Sadece birlikte yaşamıyor.Yaş aldıkça daha iyi anlayacak herşeyi yavrun.Dert etme.İnan anlıyorlar.

Mektubuma burda son verirken seni de kızını da öpüyorum:))Sevgiler.

Cok tesekkur ederim. Mutlu huzurlu uzun omurler gorun. Ornekte muhtesemdi.

Kesinlikle kurtulamam. Evi terk edip ilk giden de oydu zaten :) benden en ufak bir isik gorurse gelir ve bir daha aslada gitmez.

Kararınızdan geri dönmeyin. Sonuçta siz boşanmış olacaksınız kızınızın her zaman babası olacak. Ebeveynleri boşanmış tek çocuk o değil zamanla alışır. Babasını sevmesi çok güzel bir şey peki ilerde babasını size küfür ederken görürse ona olan saygısını yitirmez mi? Hem sizin hem kızınız için doğru olan kararın bu olduğunu düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Tesekkurler. Tek korkum ayriliga alisirken kizimin uzulmesi olur. Umarim bi gun beni anlar.

Tesekkurler. Tek korkum ayriliga alisirken kizimin uzulmesi olur. Umarim bi gun beni anlar.
Elbette üzülecek biraz ama gelecekte daha çok üzülmesinden iyidir bana göre. Benim babam da hakaret, küfür eden bir insan. Küçükken onu çok severdim ama anneme ettiği hakaretlere şahit olduktan sonra ondan nefret ediyorum. Lütfen bir de böyle düşünün. Kızınızın yerinde olsam mutlu olacaklarsa ayrı olmalarını tercih ederdim. Sizi anlayacaktır merak etmeyin

Tesekkur ederim. Iyi dileklere guzel seyler duymaya o kadar ihtiyacim var ki.umarim her sey kizim icin guzel ve kolay olur.

İyi bir baba olabilir ama bence beş para etmeyen koca.
İnsan karısına nasıl küfür eder sürekli.
Kararindan vazgeçme, yıllarını boş yere harcama bu adama.
Kızına iyi babalığını her zaman yapsın ona mani engel değil ayrılığınız.
Ben bu tarz evlilikler çok gördüm, davadan vazgeçen ve daha da kötü duruma gelip yılları harcanan, üzüntüden turşusu çıkmış kadınlar.
Sakın kararından vazgeçme.
Çocuklar göz açıp kapayıncaya kadar büyüyor.
Çocuk için mutsuz olduğun ortamda yaşamak sana ve bedenine eziyet ve günah.
Hayat güzel, güzel günler de seni bekliyor unutma.

İyi bir baba Kizinin anasina küfür hakaret asla etmez. Böyle bir babanin yaninda büyüyen kiz gercek sevgi saygi nedir asla öğrenemez.

Allah korusun, kizinizin kocasi ona aynisi yapsa kiziniz ne desin? Olsun babamda annemi küfür manyağı yapıyordu doğru olan bumu desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…