- 11 Ekim 2017
- 236
- 260
- 33
- 40
- Konu Sahibi cikolatalikahve
-
Lutfen yapmayin. Boyle seylerin telafisi gercekten zor oluyor.iyi baba olduğu iyi eş olduğu anlamına gelmiyor ki şuan evlilik yolunda olduğum biri var aynı eşiniz gibi ve bende bu işi bozmayı düşünüyordum bu yazdığınızı görünce de ne kadar doğru yolda olduğumu anladım siz çok haklısınız
Kendimce ona baba eksikligi hissettirmemek adina yaptim. Ama kesinlikle haklisiniz. Tekrar gozden geciricemKızınız henüz büyükler ne söylerse doğru kabuk edebilecek yaşta. Baba ile beraber yaşamayacağız ama görüşme günlerinde babanla olabilirsin diyeceksiniz zaten. Her istediğinde babayı cagirmaniz da sıkıntı. Yavaş yavaş o da alisacaktir. Prdagoga gidiyormussunuz, ona da danışabilirsiniz.
Ya benim aklım almıyor. Adamın edebileceği küfürleri düşünüyorum.. O minik kizcagizi düşünüyorum. O masum yavrucak o sapik zihniyetli adamın kim bilir ne pis kelimelerini duydu bu güne kadar. Konu sahibi, kızına bunu yapma.Benim için 2 sebepten biri bir şiddet iki hakaret küfür asla barışma şimdi kızın anlamadığından öyle babasına aşık barışırsan sana küfür edicek kızın büyüyünce onada edicek bu tipler hiç değişmez 7 yıl çekmişsin zaten
Haklisiniz kesinlikle babasina benzeyecek. Cunku esimde ayni babasi.Benim için 2 sebepten biri bir şiddet iki hakaret küfür asla barışma şimdi kızın anlamadığından öyle babasına aşık barışırsan sana küfür edicek kızın büyüyünce onada edicek bu tipler hiç değişmez 7 yıl çekmişsin zaten
Tesekkurler her yorumunuz beni kendime daha cok getiriyorYa benim aklım almıyor. Adamın edebileceği küfürleri düşünüyorum.. O minik kizcagizi düşünüyorum. O masum yavrucak o sapik zihniyetli adamın kim bilir ne pis kelimelerini duydu bu güne kadar. Konu sahibi, kızına bunu yapma.
Evet dedi. Sonrasi daha feciydi. Biz kavga etmeye basladik bundan dolayi. O da hickiriklara bogularak aglamaya basladi.cocuk sana gerizekalimisin dedi ..bunun ilerisini dusunemiyorum kac git o adamin yanindan
Hiç kafan karışmasın.En doğrusunu yapıyorsun.Bak sana ayna olabilecek bir örnek vereyim.
Eşimin abisi ve karısı sürekli küfürleşir.Ben ilk şahit olduğumda şoka girmiştim.Oğulları var.Hiç aldırmazlar.Yanında ana avrat dümdüz.O derece.Kimsede ses etmez.
Tabi benim çene durmuyor böyle şeylerde.Elimde değil.Uyardım bunları.En azından dedim çocuğun önünde yapmayın.Gidin dört duvar odanızda napıyosanız yapın.Dinlediler mi,hayır.Sonuç ne biliyormusun.Çocuk şu an 12 yaşında.Annesine bir küfürler ediyor,benim lügatımda yok o kelimeler.Eşim dellendi en son.Sizin eseriniz dedi.Doğruda.Çocuk bir tek benim yanımdayken tek bir kötü söz etmez.Bilir sevmediğimi.Ben bunu verebildiysem ana babası da verebilirdi.Yapmadılar,önüne geçemiyorlar şimdi.Gördüğünü yaptı çocuk.Yazık olmadı mı,oldu.
Senin kızın küfüre alışmayacaktı belki ama bunu kendince normal görecekti.İlerde kendi kocası aynısını yapsa,annemde yaşadı sustu ben de susayım diyecekti belki.Kadına böyle davranılmasının normal olduğunu düşünecekti ve belki bu tüm hayatını etkileyecekti.
Velhasıl kelam,evladını bunlardan uzak tutarak en doğrusunu yapıyorsun.İyi bir baba da kızı için bunu düşünmeliydi.Hiç üzülme.Hiç ardına bakma.
Çocuklar çabuk atlatıyor.Benim kızımda babasına aşıktı.Babalığı bitmedi ki.Evlilik bitti.Hala seviyor babasını.Sadece birlikte yaşamıyor.Yaş aldıkça daha iyi anlayacak herşeyi yavrun.Dert etme.İnan anlıyorlar.
Mektubuma burda son verirken seni de kızını da öpüyorum:))Sevgiler.
aklıma işk gelen şu oldu, iyiki haftada bir görüşüyor kızıyla yoksa onada küfürlü konuşabilirdi.
Yeterli ve hakkı kadar görüştürüyorun zaten, vicdan azabı duyma bence.
Ve ne yazıkki bir kere geri adım atarsan, sanırım kurtulamazsın.
Kararınızdan geri dönmeyin. Sonuçta siz boşanmış olacaksınız kızınızın her zaman babası olacak. Ebeveynleri boşanmış tek çocuk o değil zamanla alışır. Babasını sevmesi çok güzel bir şey peki ilerde babasını size küfür ederken görürse ona olan saygısını yitirmez mi? Hem sizin hem kızınız için doğru olan kararın bu olduğunu düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Elbette üzülecek biraz ama gelecekte daha çok üzülmesinden iyidir bana göre. Benim babam da hakaret, küfür eden bir insan. Küçükken onu çok severdim ama anneme ettiği hakaretlere şahit olduktan sonra ondan nefret ediyorum. Lütfen bir de böyle düşünün. Kızınızın yerinde olsam mutlu olacaklarsa ayrı olmalarını tercih ederdim. Sizi anlayacaktır merak etmeyinTesekkurler. Tek korkum ayriliga alisirken kizimin uzulmesi olur. Umarim bi gun beni anlar.
Elbette üzülecek biraz ama gelecekte daha çok üzülmesinden iyidir bana göre. Benim babam da hakaret, küfür eden bir insan. Küçükken onu çok severdim ama anneme ettiği hakaretlere şahit olduktan sonra ondan nefret ediyorum. Lütfen bir de böyle düşünün. Kızınızın yerinde olsam mutlu olacaklarsa ayrı olmalarını tercih ederdim. Sizi anlayacaktır merak etmeyin
İyi bir baba olabilir ama bence beş para etmeyen koca.Herkese merhabalar. Ben bu isin icinden cikamiyorum. Nolur fikirlerinizle bana yardimci olun.
Ben bundan 7 yil once cok severek bir evlilik yaptim. Evlendigimiz gunden beri esim bana hep hakaret ederek ve Kufur ederek konustu. Tabi yaninda aileme de sovmuslugu vardir. Hep onu uyardim lutfen benimle boyle konusma bosanmamiza sebep olacaksin diye ama beni hic takmadi hakaretlerine devam etti.
Tabi bir sureden sonra ben artik ondan sogumaya basladim. Ve gittim bosanma davamizi actim. Aklimda tek bisey vardi bana surekli hakaret eden biriyle bir omur geciremem.
Geleyim asil olaya 4 yasina girecek kizim var. Babasina asik. Hafta sonlari birlikteler. Oradan cok mutlu ayrilarak eve geliyor. Ve bazen babami ozledim diye agliyor. Oyle oldugu gunler ya goruntulu ariyorum yada babasini cocugu gormesi icin cagiriyorm.
gecen hafta ilk mahkememiz oldu. Esim mahkemede cocugumuzun kucuk oldugunu ve bosanmak istemedigini soylemis. Simdi benimle anlasamayan es dogru durust iki kelam edemedigim es kizi icin bosanmak istemedigini soylemis.
Bende durum boyle olunca rahatsizlik duyorum. O iyi baba kizini dusunuyor acaba ben kotu bir anne miyim. Kizimi dusunmuyor muyum diyorum. Hakeretten kufurden saygisizliktan bosanilmayacagini soyleyenler var. Basim her gun agriyarak kalkiyorum.
nolur soyleyin hakaret ve kufur bosanmak icin yeterli sebep mi ?
Evlendigimiz gunden beri esim bana hep hakaret ederek ve Kufur ederek konustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?