Hakaretler küfürler eden sevgili

gibigibi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
832
268
103
Normal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak

Adam = Prenses ?
Mazoşist olabilir misiniz? Bu durumun başka açıklaması olamaz çünkü

Bir insanın sinirliyken ki tavrı daha mühim. Marifet zaten o sinir anında da saygıyı koruyabilmek. Bırakın prenses gibi hissettirmeyi karşımızdakine insan gibi hissettirmek için bunu yapmalıyız zaten.. Ki insan sevdiğine daha bir özen göstermeli.
Ayrılamama sebebiniz ne olabilir sizce? Şuan stresli bir dönem mi geçiriyorsunuz ayrılık acısından mı korkuyorsunuz? Yoksa ilişkilerinizde genel olarak ayrılmaktan çekinen biri misiniz?

Bu adamla evlenirsen ne sevilir ne saygı duyulursun. Dayağını yersin bol bol. Seven insan elinin üstünde tutuyor. Aklını başına al. Arkana bakmadan terket

Agziniza etmeyi gorev bellemis adamlari sanki birer sevimlilik abidesi gibi tasvir etmekten vazgecin.
Bulmus sizin gibisini,Sinirini atiyor : Bagirip cagirip,sovup sayip rahat ediyor..
Cani seks istedigi zaman ise nabziniza gore serbet verip,sarip sarmaliyor (yerseniz)
Stres topu ile suni vajina arasinda bir yerlerdesiniz sevgilinizin gozunde.Kusura bakayin ama durum bu gibi gorunuyor.
Ben olsam ardima bakmadan kacarim..

Son düzenleme:
Aslında ayrılmaya çalıştım ama aynı işyerindeyiz. Kendini acındırıyor küs olsak da yine herşeyimle ilgilenmeye çalışıyor ve birşekilde yanımda oluyor derken hop barışmışız. Kavgalıyken en zoruma gıden şey hayatındaki herkes sana tasmalı köpek gibi davranmış ben insan gibi davranıyorum seviyorum ondan bana böyle yapıyorsun. Eğer bana yalan söylüyorsan hayatındaki herkes gebersin tek başına kal. Ki benım bir oğlum var bu cümle çok kırıcı. tuhaf bir sarmalın içindeyim kavgaya başlarken sanki sinir krizine giriyor.

Üff adam resmen sizi manipüle ediyor. Elle tutulur bi yanı yok. kuduz köpek gibi davranan kendisi açın gözünüzü lütfen

Kendimden uzaklaştırmak için eski eşimle görüşmeye başladım. Bu sefer bu ilk başlarda kabullendi sonrasında okadar çok psikolojik olarak üstüme geldiki ona eski eşimle artık benımle olmadıgını gostermek ıcın görüşüyorum . zaten ıkınızle bırden görüşemem deyıp kestırıp attım. Yok ben beklıyorum dıyor resmen kabullendi. ama 1 yıldır devamlı sen karaktersizsin namussuzsun iğrençsin o adamla görüşüyorsun hoşuna gidiyor herhalde ya biz anlaşamıyoruz hem onunla hem senınle olmuyor desemde kafasında mutlu bir ilişki çizmiş kafasındakı şeyi yaşıyor. ben oğlum eski eşim arada bir dışarı çıkıyoruz görüşüyorum dedıgım bu 3 haftada bır avm ye gidiyoruz. 3 haftada bir içindeki herşeyi kusuyor duymadığım hakaret kalmıyor ayrılalım diyorum olmuyor böyle . siniri geçiyor yine seni çok seviyorum bu adam olmasa biz evlenmiştik herşey o adam yüzünden diyor.

Bir de evlilik geçirdiniz o rağmen bu kadar süper tercihler yapıyorsunuz. Bravo

Adam resmen psikopat ama siz bilirsiniz tabi belki size fiziksel zarar verince ayrılmayı düşünürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…