- 22 Temmuz 2015
- 832
- 268
- 103
- Konu Sahibi gibigibi88
-
Normal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak
Bu adamla evlenirsen ne sevilir ne saygı duyulursun. Dayağını yersin bol bol. Seven insan elinin üstünde tutuyor. Aklını başına al. Arkana bakmadan terketNormal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak
Üff adam resmen sizi manipüle ediyor. Elle tutulur bi yanı yok. kuduz köpek gibi davranan kendisi açın gözünüzü lütfenAslında ayrılmaya çalıştım ama aynı işyerindeyiz. Kendini acındırıyor küs olsak da yine herşeyimle ilgilenmeye çalışıyor ve birşekilde yanımda oluyor derken hop barışmışız. Kavgalıyken en zoruma gıden şey hayatındaki herkes sana tasmalı köpek gibi davranmış ben insan gibi davranıyorum seviyorum ondan bana böyle yapıyorsun. Eğer bana yalan söylüyorsan hayatındaki herkes gebersin tek başına kal. Ki benım bir oğlum var bu cümle çok kırıcı. tuhaf bir sarmalın içindeyim kavgaya başlarken sanki sinir krizine giriyor.
Bir de evlilik geçirdiniz o rağmen bu kadar süper tercihler yapıyorsunuz. BravoKendimden uzaklaştırmak için eski eşimle görüşmeye başladım. Bu sefer bu ilk başlarda kabullendi sonrasında okadar çok psikolojik olarak üstüme geldiki ona eski eşimle artık benımle olmadıgını gostermek ıcın görüşüyorum . zaten ıkınızle bırden görüşemem deyıp kestırıp attım. Yok ben beklıyorum dıyor resmen kabullendi. ama 1 yıldır devamlı sen karaktersizsin namussuzsun iğrençsin o adamla görüşüyorsun hoşuna gidiyor herhalde ya biz anlaşamıyoruz hem onunla hem senınle olmuyor desemde kafasında mutlu bir ilişki çizmiş kafasındakı şeyi yaşıyor. ben oğlum eski eşim arada bir dışarı çıkıyoruz görüşüyorum dedıgım bu 3 haftada bır avm ye gidiyoruz. 3 haftada bir içindeki herşeyi kusuyor duymadığım hakaret kalmıyor ayrılalım diyorum olmuyor böyle . siniri geçiyor yine seni çok seviyorum bu adam olmasa biz evlenmiştik herşey o adam yüzünden diyor.
evet aynen öyle salaklık bakiBir de evlilik geçirdiniz o rağmen bu kadar süper tercihler yapıyorsunuz. Bravo
Adam resmen psikopat ama siz bilirsiniz tabi belki size fiziksel zarar verince ayrılmayı düşünürsünüzKendimden uzaklaştırmak için eski eşimle görüşmeye başladım. Bu sefer bu ilk başlarda kabullendi sonrasında okadar çok psikolojik olarak üstüme geldiki ona eski eşimle artık benımle olmadıgını gostermek ıcın görüşüyorum . zaten ıkınızle bırden görüşemem deyıp kestırıp attım. Yok ben beklıyorum dıyor resmen kabullendi. ama 1 yıldır devamlı sen karaktersizsin namussuzsun iğrençsin o adamla görüşüyorsun hoşuna gidiyor herhalde ya biz anlaşamıyoruz hem onunla hem senınle olmuyor desemde kafasında mutlu bir ilişki çizmiş kafasındakı şeyi yaşıyor. ben oğlum eski eşim arada bir dışarı çıkıyoruz görüşüyorum dedıgım bu 3 haftada bır avm ye gidiyoruz. 3 haftada bir içindeki herşeyi kusuyor duymadığım hakaret kalmıyor ayrılalım diyorum olmuyor böyle . siniri geçiyor yine seni çok seviyorum bu adam olmasa biz evlenmiştik herşey o adam yüzünden diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?