Hakaretler küfürler eden sevgili

Zaten 7/24 kufur etseydi sanirim coktan ayrilirdiniz. Kendisi hic evlenmemis ise belki sizin bosanmis oldugunuzu kabullenemiyordur. Her halukarda psikolojik sagligi, cok dengeli gozukmuyor anlatiminizdan.

Evlenirseniz düzelir canım

aynı iş yerinde olduğunuz için ayrıldığınızda yaşayacağınız gerginliği düşünerek ayrılmaktan vazgeçtiğinizi düşünüyorum, bu adamın sizi prenses gibi hissettirmediğini düşünüyorum öyle olsa hakaret etmezdi

Allah akıl fikir ihsan etsin.....

Aman ayrılmayın sakın. Siz gönüllüsünüz nasıl olsa bir masumun canı yanmasın.

Siz ona muhtaçmışsınız gibi sizi manipüle etmeye çalışıyor. O olmadan da siz değerlisiniz, en önemlisi bir insansınız. Böyle adam(!)lardan lütfen uzak durun. Bütün hayat enerjinizi emer, ki büyük ihtimalle hayatınızda size değer verenin bir tek kendisi olduğunu o kadar bilinçaltınıza işlemiş ki bu sebeble ayrılamıyorsunuz. Yapmayın, evlenirseniz önce sizi kendine iyice muhtaç eder sonra da her türlü şiddete katlanır halde bulursunuz kendinizi. Lütfen yol yakınken vazgeçin.

Yazdıklarınızı okuyunca genç bir kız olduğunuzu düşünmüştüm ama anladığım kadarı ile bekar bir annesiniz..yani görmüş geçirmiş diğer bir tabirle feleğin çemberinden geçmişsiniz. Daha aklı başında olmaniz gerekmez mi? Kendinize bu kötülüğü neden yapıyorsunuz, sevgi böyle bir şey değil.

Başlığı görmem yetti , öyle kişilerden ne sevgili ne eş olmaz , uzak dur...

Çek o zaman ne diyelim

Normalde cok iyiyiz kafasini anlayamiyorum ben; normalde herkes iyi zaten? Esas karakterini gosteren bu tip şeyler değil midir? Ne kadar çirkin ya, onca hakareti edebildigi birine sevgi saygı besleyebilir mi insan veya sonrasında nasıl sevgi sözcükleri sarfedebilir kendinden utanmadan?
Kendinize bunu reva görmeyin.

ölmeyi mi bekliyorsunuz daha ?

Normal zamanda prenses gibi davranmazsa ayılıklarını çekmezsin, kaçar gidersin elinden. Evlenince zaten prenses gibi davranmasına da gerek kalmayacak, rahat edecek ayı bey.

Anlamiyorum bazen insanlari. Mutsuz bir evlilikten, bir cocuk, ve bosanma sonrasi insan nasil baska korkunc bir beraberligi kendine layik bulur? Hic mi birsey ogrenmediniz tecrubelerinizden? Hic mi insan kendine birazcik kiymet vermez? iyiyken iyi, ama kotuyken agza alinmayacak hakaretler, sizi anlattiklarinizla vurmalar vs vs. butun toksik ozellikleri uzerinde tasiyan birine ayrilmayi bir secenek olarak sunmak yerine, bir dayatma olarak gosterip, neden hayatiniza devam etmiyorsunuz?

Baska soylencek birsey yok. Bu adami siz kendinize yakistiriyorsaniz, biz daha ne diyelim. Dover de, sover de, sever de..

Yani ne diyeyim, tuhaf hayatlar tuhaf iliskiler.

Duygularını çok uç noktada yaşıyor. Tabiki hepimiz sinirlenebiliriz ama sevgiline, eşine, arkadaşına, akrabana vs. bu sözleri kullanmak olmaz. Evlendiğinizde şiddet görme ihtimaliniz yüksek. Öfre kontrol problemi var sevgilinizin. Tedavi almaya ikna edin, belki düzelebilir...

Evet mesela çarşıya çıkacağım götürüyor bekliyor. Herşeyimi yapmaya çalışıyor ilaç saatlerimi söylüyor yani sanki benim hayatımı benimle birlikte yaşıyor. Ben den fazla seni seven birini hulamazsin gibi şeyler söylüyor okadar herşeyin icindeki sadece sevgilim ye değil. Tüm hayatımın içinde. Ben gidersem yalnız kalirsin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…