- Konu Sahibi gibigibi88
-
Zaten 7/24 kufur etseydi sanirim coktan ayrilirdiniz. Kendisi hic evlenmemis ise belki sizin bosanmis oldugunuzu kabullenemiyordur. Her halukarda psikolojik sagligi, cok dengeli gozukmuyor anlatiminizdan.Kendimden uzaklaştırmak için eski eşimle görüşmeye başladım. Bu sefer bu ilk başlarda kabullendi sonrasında okadar çok psikolojik olarak üstüme geldiki ona eski eşimle artık benımle olmadıgını gostermek ıcın görüşüyorum . zaten ıkınızle bırden görüşemem deyıp kestırıp attım. Yok ben beklıyorum dıyor resmen kabullendi. ama 1 yıldır devamlı sen karaktersizsin namussuzsun iğrençsin o adamla görüşüyorsun hoşuna gidiyor herhalde ya biz anlaşamıyoruz hem onunla hem senınle olmuyor desemde kafasında mutlu bir ilişki çizmiş kafasındakı şeyi yaşıyor. ben oğlum eski eşim arada bir dışarı çıkıyoruz görüşüyorum dedıgım bu 3 haftada bır avm ye gidiyoruz. 3 haftada bir içindeki herşeyi kusuyor duymadığım hakaret kalmıyor ayrılalım diyorum olmuyor böyle . siniri geçiyor yine seni çok seviyorum bu adam olmasa biz evlenmiştik herşey o adam yüzünden diyor.
Evlenirseniz düzelir canımNormal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak
Kendimden uzaklaştırmak için eski eşimle görüşmeye başladım. Bu sefer bu ilk başlarda kabullendi sonrasında okadar çok psikolojik olarak üstüme geldiki ona eski eşimle artık benımle olmadıgını gostermek ıcın görüşüyorum . zaten ıkınızle bırden görüşemem deyıp kestırıp attım. Yok ben beklıyorum dıyor resmen kabullendi. ama 1 yıldır devamlı sen karaktersizsin namussuzsun iğrençsin o adamla görüşüyorsun hoşuna gidiyor herhalde ya biz anlaşamıyoruz hem onunla hem senınle olmuyor desemde kafasında mutlu bir ilişki çizmiş kafasındakı şeyi yaşıyor. ben oğlum eski eşim arada bir dışarı çıkıyoruz görüşüyorum dedıgım bu 3 haftada bır avm ye gidiyoruz. 3 haftada bir içindeki herşeyi kusuyor duymadığım hakaret kalmıyor ayrılalım diyorum olmuyor böyle . siniri geçiyor yine seni çok seviyorum bu adam olmasa biz evlenmiştik herşey o adam yüzünden diyor.
Aman ayrılmayın sakın. Siz gönüllüsünüz nasıl olsa bir masumun canı yanmasın.Normal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak
Siz ona muhtaçmışsınız gibi sizi manipüle etmeye çalışıyor. O olmadan da siz değerlisiniz, en önemlisi bir insansınız. Böyle adam(!)lardan lütfen uzak durun. Bütün hayat enerjinizi emer, ki büyük ihtimalle hayatınızda size değer verenin bir tek kendisi olduğunu o kadar bilinçaltınıza işlemiş ki bu sebeble ayrılamıyorsunuz. Yapmayın, evlenirseniz önce sizi kendine iyice muhtaç eder sonra da her türlü şiddete katlanır halde bulursunuz kendinizi. Lütfen yol yakınken vazgeçin.Aslında ayrılmaya çalıştım ama aynı işyerindeyiz. Kendini acındırıyor küs olsak da yine herşeyimle ilgilenmeye çalışıyor ve birşekilde yanımda oluyor derken hop barışmışız. Kavgalıyken en zoruma gıden şey hayatındaki herkes sana tasmalı köpek gibi davranmış ben insan gibi davranıyorum seviyorum ondan bana böyle yapıyorsun. Eğer bana yalan söylüyorsan hayatındaki herkes gebersin tek başına kal. Ki benım bir oğlum var bu cümle çok kırıcı. tuhaf bir sarmalın içindeyim kavgaya başlarken sanki sinir krizine giriyor.
Yazdıklarınızı okuyunca genç bir kız olduğunuzu düşünmüştüm ama anladığım kadarı ile bekar bir annesiniz..yani görmüş geçirmiş diğer bir tabirle feleğin çemberinden geçmişsiniz. Daha aklı başında olmaniz gerekmez mi? Kendinize bu kötülüğü neden yapıyorsunuz, sevgi böyle bir şey değil.Aslında ayrılmaya çalıştım ama aynı işyerindeyiz. Kendini acındırıyor küs olsak da yine herşeyimle ilgilenmeye çalışıyor ve birşekilde yanımda oluyor derken hop barışmışız. Kavgalıyken en zoruma gıden şey hayatındaki herkes sana tasmalı köpek gibi davranmış ben insan gibi davranıyorum seviyorum ondan bana böyle yapıyorsun. Eğer bana yalan söylüyorsan hayatındaki herkes gebersin tek başına kal. Ki benım bir oğlum var bu cümle çok kırıcı. tuhaf bir sarmalın içindeyim kavgaya başlarken sanki sinir krizine giriyor.
Başlığı görmem yetti , öyle kişilerden ne sevgili ne eş olmaz , uzak dur...Normal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak
Çek o zaman ne diyelimAslında ayrılmaya çalıştım ama aynı işyerindeyiz. Kendini acındırıyor küs olsak da yine herşeyimle ilgilenmeye çalışıyor ve birşekilde yanımda oluyor derken hop barışmışız. Kavgalıyken en zoruma gıden şey hayatındaki herkes sana tasmalı köpek gibi davranmış ben insan gibi davranıyorum seviyorum ondan bana böyle yapıyorsun. Eğer bana yalan söylüyorsan hayatındaki herkes gebersin tek başına kal. Ki benım bir oğlum var bu cümle çok kırıcı. tuhaf bir sarmalın içindeyim kavgaya başlarken sanki sinir krizine giriyor.
Normalde cok iyiyiz kafasini anlayamiyorum ben; normalde herkes iyi zaten? Esas karakterini gosteren bu tip şeyler değil midir? Ne kadar çirkin ya, onca hakareti edebildigi birine sevgi saygı besleyebilir mi insan veya sonrasında nasıl sevgi sözcükleri sarfedebilir kendinden utanmadan?Normal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak
ölmeyi mi bekliyorsunuz daha ?Aslında ayrılmaya çalıştım ama aynı işyerindeyiz. Kendini acındırıyor küs olsak da yine herşeyimle ilgilenmeye çalışıyor ve birşekilde yanımda oluyor derken hop barışmışız. Kavgalıyken en zoruma gıden şey hayatındaki herkes sana tasmalı köpek gibi davranmış ben insan gibi davranıyorum seviyorum ondan bana böyle yapıyorsun. Eğer bana yalan söylüyorsan hayatındaki herkes gebersin tek başına kal. Ki benım bir oğlum var bu cümle çok kırıcı. tuhaf bir sarmalın içindeyim kavgaya başlarken sanki sinir krizine giriyor.
Normal zamanda prenses gibi davranmazsa ayılıklarını çekmezsin, kaçar gidersin elinden. Evlenince zaten prenses gibi davranmasına da gerek kalmayacak, rahat edecek ayı bey.Normal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak
Yani ne diyeyim, tuhaf hayatlar tuhaf iliskiler.Kendimden uzaklaştırmak için eski eşimle görüşmeye başladım. Bu sefer bu ilk başlarda kabullendi sonrasında okadar çok psikolojik olarak üstüme geldiki ona eski eşimle artık benımle olmadıgını gostermek ıcın görüşüyorum . zaten ıkınızle bırden görüşemem deyıp kestırıp attım. Yok ben beklıyorum dıyor resmen kabullendi. ama 1 yıldır devamlı sen karaktersizsin namussuzsun iğrençsin o adamla görüşüyorsun hoşuna gidiyor herhalde ya biz anlaşamıyoruz hem onunla hem senınle olmuyor desemde kafasında mutlu bir ilişki çizmiş kafasındakı şeyi yaşıyor. ben oğlum eski eşim arada bir dışarı çıkıyoruz görüşüyorum dedıgım bu 3 haftada bır avm ye gidiyoruz. 3 haftada bir içindeki herşeyi kusuyor duymadığım hakaret kalmıyor ayrılalım diyorum olmuyor böyle . siniri geçiyor yine seni çok seviyorum bu adam olmasa biz evlenmiştik herşey o adam yüzünden diyor.
Evet mesela çarşıya çıkacağım götürüyor bekliyor. Herşeyimi yapmaya çalışıyor ilaç saatlerimi söylüyor yani sanki benim hayatımı benimle birlikte yaşıyor. Ben den fazla seni seven birini hulamazsin gibi şeyler söylüyor okadar herşeyin icindeki sadece sevgilim ye değil. Tüm hayatımın içinde. Ben gidersem yalnız kalirsin diyorSiz ona muhtaçmışsınız gibi sizi manipüle etmeye çalışıyor. O olmadan da siz değerlisiniz, en önemlisi bir insansınız. Böyle adam(!)lardan lütfen uzak durun. Bütün hayat enerjinizi emer, ki büyük ihtimalle hayatınızda size değer verenin bir tek kendisi olduğunu o kadar bilinçaltınıza işlemiş ki bu sebeble ayrılamıyorsunuz. Yapmayın, evlenirseniz önce sizi kendine iyice muhtaç eder sonra da her türlü şiddete katlanır halde bulursunuz kendinizi. Lütfen yol yakınken vazgeçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?