Pazartesi günü hiçbirşey olmamış gibi davranan şahış yine sevgilim gibi davranmaya başladı ve tabiki bugün öğle yemeğinde eski eşinin numarasını biliyorsun benimkini bilmiyorsun diye kavga çıkardı. Bende olmadığını ayrılmamız gerektiğini her gün kavga hakaret artık tükendiğimi söyledim derken masadan kalktım gittim. ooo çok büyük birşey onu rezil etmişim. yine en baştan ne karaktersizliğim kaldı ne tasmalı köpekliğim ne ezikliğim . kötü bir insanmışım egoist mişim onu zerre sevmiyormuşum bunu hiçbir zaman hissetmemiş. aartık önüme gelenle yatabilirmişim artık özgürmüşüm istediğimde buymuş. hayatımda beni sevmeyen hayatımda benimle görüşmeyen herkes haklıymış çünkü gerçek yüzümü görmüşler. abim le görüşmüyorum bu beni çok üzüyor bunu kastediyor. Ben kullanılmaya alışmışım o yüzden onun ilgisini sevgisini kaldıramamışım. eğer onunla dalga geçersem o zaman düşman olurmuşuz. yine kendi kendine saydı saatlerce whatsupdan. kendi barışıyor kendi kavga çıkartıyor çok büyük yeminler etti inşallah konuşmaz yine.