- 22 Temmuz 2015
- 832
- 268
- 103
- Konu Sahibi gibigibi88
-
Asıl o sana tasmalı köpek gibi davranıyor. Arkadaşlar da yazmış önemli olan sinirliyken nasıl davrandığıdır. Uarın birlikte yaşadığınızda otaçöpe sinirlenip hakaretler yağdıracak ve prenses gibi de davranmayacak sonrasında. Ciddi manipülasyon altındasınız, kendinizi kurtarmaya baksanız çok iyi olur. Ha devam edeceğim diyorsanoz da sonsuza kadar sevgili olarak kalın, çocuğunuzu bu adamla aynı evde sakın yaşatmayın, size işkence edildiğini görmesin yavrucukAslında ayrılmaya çalıştım ama aynı işyerindeyiz. Kendini acındırıyor küs olsak da yine herşeyimle ilgilenmeye çalışıyor ve birşekilde yanımda oluyor derken hop barışmışız. Kavgalıyken en zoruma gıden şey hayatındaki herkes sana tasmalı köpek gibi davranmış ben insan gibi davranıyorum seviyorum ondan bana böyle yapıyorsun. Eğer bana yalan söylüyorsan hayatındaki herkes gebersin tek başına kal. Ki benım bir oğlum var bu cümle çok kırıcı. tuhaf bir sarmalın içindeyim kavgaya başlarken sanki sinir krizine giriyor.
Burcu ne ola?Normal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak
Asıl siz giderseniz o yalnız kalacak ve bunu gayet iyi bildiği için sizi manipüle ediyor.Evet mesela çarşıya çıkacağım götürüyor bekliyor. Herşeyimi yapmaya çalışıyor ilaç saatlerimi söylüyor yani sanki benim hayatımı benimle birlikte yaşıyor. Ben den fazla seni seven birini hulamazsin gibi şeyler söylüyor okadar herşeyin icindeki sadece sevgilim ye değil. Tüm hayatımın içinde. Ben gidersem yalnız kalirsin diyor
Bırak kendini rezil ederek işten kovdursun. Bu yaptıkları senin suçun değil onun hastalıklı ruhunun yansıması. Rezil olan siz olmazsınız emin olun. Onun yaptıklarını kendi suçunuzmuş gibi görüp pişman olmayın.Asıl sorun ne biliyormusunuz arkadaşlar ben de hem anksiyete hemde bipolar var. Ve bipolarda iyi kötü duyguları uçlarda yaşıyorum anskiyetem var hep korkuyorum. Ana bu adam benim hasta olmadığımı yada hasta olduğum için hatalar yapmadığını karakterinden dolayı böyle davrandığını söylüyor. Sanki sağlıkliyim. Değilim kavgalar beni daha da kötü yapıyor huzur istiyorum . 200 kez ayrılmaya çalıştım. İşyerinde ağlıyor duvara vurup elini kanatıyor bilgisayar ekranimi ısırdı bozuldu. İsyerindekilrre rezil olucam korkusuyla kavgayı çok uzatamiyorum. Ya eski eşimle arada bir yemek yiyorum kabul ediyor saplantilisin diyorum hayır seviyorum diyor
Her şey dengede güzel böyle ilerler ancakNormal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak
Sinirlenince kendisi oluyor. Normalde rol yapıyor size. Evli çocuklu bayanlar bile bosanirken sizin ayrilamama sebebiniz nedir ? Kendinize aciyin ve hakettiginiz kişiyi bulun. Benden güzel bir tavsiye..Normal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak
Küfürü geçtim insanın anlattigi üzücü olaylardan alıntı yaparak insanın yumuşak karnını bulup ordan yaraliyor6 yıllık sevgilimden küfür etti diye ayrıldım geçmişte hem de hiç düşünmeden.Bazı şeylerin affı olmamalı.
Asıl sorun ne biliyormusunuz arkadaşlar ben de hem anksiyete hemde bipolar var. Ve bipolarda iyi kötü duyguları uçlarda yaşıyorum anskiyetem var hep korkuyorum. Ana bu adam benim hasta olmadığımı yada hasta olduğum için hatalar yapmadığını karakterinden dolayı böyle davrandığını söylüyor. Sanki sağlıkliyim. Değilim kavgalar beni daha da kötü yapıyor huzur istiyorum . 200 kez ayrılmaya çalıştım. İşyerinde ağlıyor duvara vurup elini kanatıyor bilgisayar ekranimi ısırdı bozuldu. İsyerindekilrre rezil olucam korkusuyla kavgayı çok uzatamiyorum. Ya eski eşimle arada bir yemek yiyorum kabul ediyor saplantilisin diyorum hayır seviyorum diyor
Derdini dinliyor da ne oluyor, sonra ordan vuruyor koz olarak kullanıyor.Çevremde bana yakın olan herkes ya şehir dışına yada yurtdışına çıktı. Devamlı ben olmazsam derdini kime anlatacaksın yalnız kalırsın diye senden kopamiyorum diyor
Kac durma bi de sizin cinayet haberinizi almayalım.. seven insan incitmeye kıyamaz.Normal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?