Hakaretler küfürler eden sevgili

Asıl sorun ne biliyormusunuz arkadaşlar ben de hem anksiyete hemde bipolar var. Ve bipolarda iyi kötü duyguları uçlarda yaşıyorum anskiyetem var hep korkuyorum. Ana bu adam benim hasta olmadığımı yada hasta olduğum için hatalar yapmadığını karakterinden dolayı böyle davrandığını söylüyor. Sanki sağlıkliyim. Değilim kavgalar beni daha da kötü yapıyor huzur istiyorum . 200 kez ayrılmaya çalıştım. İşyerinde ağlıyor duvara vurup elini kanatıyor bilgisayar ekranimi ısırdı bozuldu. İsyerindekilrre rezil olucam korkusuyla kavgayı çok uzatamiyorum. Ya eski eşimle arada bir yemek yiyorum kabul ediyor saplantilisin diyorum hayır seviyorum diyor

Ben hastayım stabil olmak için huzura ihtiyacım var karşımda anlamayan ayrılmayan biri var. Keskin cizgimi çekemiyorum Allah'ım güç ver

Asıl o sana tasmalı köpek gibi davranıyor. Arkadaşlar da yazmış önemli olan sinirliyken nasıl davrandığıdır. Uarın birlikte yaşadığınızda otaçöpe sinirlenip hakaretler yağdıracak ve prenses gibi de davranmayacak sonrasında. Ciddi manipülasyon altındasınız, kendinizi kurtarmaya baksanız çok iyi olur. Ha devam edeceğim diyorsanoz da sonsuza kadar sevgili olarak kalın, çocuğunuzu bu adamla aynı evde sakın yaşatmayın, size işkence edildiğini görmesin yavrucuk

Son düzenleme:
Burcu ne ola?

Asıl siz giderseniz o yalnız kalacak ve bunu gayet iyi bildiği için sizi manipüle ediyor.

Bırak kendini rezil ederek işten kovdursun. Bu yaptıkları senin suçun değil onun hastalıklı ruhunun yansıması. Rezil olan siz olmazsınız emin olun. Onun yaptıklarını kendi suçunuzmuş gibi görüp pişman olmayın.

Hastalıklarınız çok ciddi şeyler bunları kullanıyor, zeki bir adam. Psikoloğunuz vardır mutlaka lütfen onunla ilişkinizi değerlendirin, doğeuları görmenize ve kurtulmanıza yardımı olacaktır.

Her şey dengede güzel böyle ilerler ancak
Ben ilişkinizde şu bikaç cümleyle karmaşıklık, dengeden şaşmışlık görüyorum. Ayrıca küfür hakaret normal değil.

Sinirlenince kendisi oluyor. Normalde rol yapıyor size. Evli çocuklu bayanlar bile bosanirken sizin ayrilamama sebebiniz nedir ? Kendinize aciyin ve hakettiginiz kişiyi bulun. Benden güzel bir tavsiye..

Çevremde bana yakın olan herkes ya şehir dışına yada yurtdışına çıktı. Devamlı ben olmazsam derdini kime anlatacaksın yalnız kalırsın diye senden kopamiyorum diyor

Evliliğinde eşim çok bencil di kadın ruhundan anlamıyordu herşeyi ben yapa yapa erkeğe dönüşmüştüm. Bu adamda ise tabi ilk başlarda aşırı ilgili alakalı kadın ruhun anlayan toz konmasin diye havada tutacak biriydi sonra tabi herşey kabusa döndü ilgi kontrolculuge dönüştü

6 yıllık sevgilimden küfür etti diye ayrıldım geçmişte hem de hiç düşünmeden.Bazı şeylerin affı olmamalı.

Bipolarsın ve sevgili olarak hayatına aldığın adam sana dibine kadar küfredip tasmalı köpek dedi ve sen kendisine saldırıp ağzını yırtmadan durdun he mi? Biraz daha aleni yazmaya ne dersin? Adamın sana uyguladığı ve senin adama uyguladığın şiddeti filan? Sürekli dövüş-hakaret ortamında sakin, korkak ve mazlum kalacağına inanmıyorum.

Kac durma bi de sizin cinayet haberinizi almayalım.. seven insan incitmeye kıyamaz.

hadi kocanız olur çocuk olur belki düşünürsün , ama sevgili bu yaaaa

insan kendine küfrettirirmi annen baban seni eli oğlu ağzına sı... sın diyemi büyüttü. sen buna kendine layıkmı görüyorsun . şaka gibi cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…