Hakaretler küfürler eden sevgili

Bir de çocuğunuz mu var? Her şeyden önce çocuğunuz için uzak durun bundan.

Sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz? Akıl tutulması yaşıyorsunuz resmen. Çocuğunuzu ve annenizi bu adamdan koruyun size diyeceklerim bu kadar.

Ne yapmışsınız da rezil edecekmiş, en fazla "çıktık ve ayrıldık bunu herkes yapıyor ama böyle ağzına sakız etme işini sadece ahlaksızlar yapıyor, kimin ne olduğunu siz anlayın" dersin millete. Sizi bir güzel tehtid ediyor farkında mısınız. Siz şaka yapıyor ya da sinirle sallıyor sanıp sevdiğiniz için kalıyorsunuz ama o sizi korkutarak yanında tuttuğunu düşünüyor, belki de gerçwkten korkuyorsunuz da.

Lütfen direnin, zorlasa da güzellikle de gelse gitmeyin bu adama, intihar ettirene kadar sömürecek sizi emin olun
Kilo vermeye çalıştıkça gofret alıyor simit alıyor. Aklınca kilo vermemi istemiyor sanırım.
Bu da manipülasyon, sonra da "sende dirayet yok, bak kilo bile veremeyecek kadar beceriksizsin" diyecek.

Hastalıkda bazen kendimi kötü hissettiğim zamanlar oluyor özellikle yağmurlu hava kapalı olduğunda. sonra bir tartışma oluyor bak iyi değilim diyorum ama sanki inanmıyor ısrarlar teşhis yanlış diyor. Ha birde oğluma çok toleranslı davranıyormuşum beni oğlum kullanıyormuş ağırlığımı koyamıyormuşum. İş yerinde bile zor işleri o yapıyor kolayları bana bırakıyor ona göre benı yormamaya calışıyor ama ben bununda altında art niyet arıyorum bensiz yapamasın kendine güveni olmasın kafası. biraz önce yıne sevgılı gıbı davranmaya calıstı yine set çektim olacak inşallah

Kendin için başarmalısın bunu, kime nasıl davrandığın seni ilgilendirir.

Bir şey soracağım, seni bu kadar yönetip yönlendirmeye çalışırken hangi ara prenses gibi davranıyor. İlaç saatlerini hatırlatması, zor işleri sana yaptırmaması ve onun yanında yaptığın alışverişlerin parasını ödemesiyle mi prenses gibi hissediyorsun. Gerçekten ciddi biçimde manipüle ediyor seni. Sürekli yönetme derdinde.

Sevgili mi diyosunuz bir de bu yaratığa?

Siz bide evlenince görün
Sevgiliniz Narsist kişilik

Psikolojik bir rahatsızlığı olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Cok seviyorsun seni anlıyorum. Ama ayrılmanın isteyeceğim. Kendi hayatın kendi kararın ama sen herşeyden herkesten değerlisin şöyle düşün iyi gününde yanında olup zor gününde kaçan bir dost gibi yada kavganızda bütün sırlarını acıga vuran birini Senden su hayatta bitane var önce kendini düşün

Sanırım artık bitti. Pazar günü eski eşim ben ve oğlum sinemaya gittik. Dün bana saydığı seyler .
sen pisliğin tekisin,seninle geçirdiğim hergüne lanet olsun,ahlaksızsın , iğrenç bir yaratıksın, sen köpek gibi davranılmayı hakediyorsun o yüzden hayatın boyunca insanlar sana böyle davranmış, git köpeği ol herkesin, sen eski kız arkadaşlarımın tırnağındaki pislik bile olamazsın. ....r git. şeref...z .bir takım küfürler.sen tanıdıgım sen aşağılık insansın. layık olfuğun pisliğin içinde yaşa artık bitti artık seni sevmiyorum başardın. sakın bana cevap yazma yoksa seni öyle bir rezil ederimki oğlunun suratına bile bakamazsın. bunlar yazdıklarının 10 da 1 i. her kendimden uzaklaştırmaya calıstıgımda böyle küfürler sonra yıne yaklasmalar oluyordu ama bu kez hiççç konuşmayacagım iş dışında. şimdi diyeceksenız nasıl konusuyorsun boyle bır ınsanla. bundan 2 sene önce bu kelımelerden 1 ini biri söylese kavga ederdım yavaş yavaş alıştırdı benı hakarete. adamdan uzaklasmak ıcın eskı eşimle görüşmeye başladım benı bırakmadı dahada hırçınlaşarak benımle olmaya devam etmeye calıstı. inşallah bu son olmuştur. benım ıcın zaten birşey yok .

onun benı sevdıgı kadar sevecek bırını asla bulamazmışım kimse bana onun bana davrandıgı gıbı davranmazmış yıllar sonra pişman olacakmışım. ben bebek gibiymişim herşeyimi o yapmalıymış ben yorulmamalıymışım. bu şekilde tüm hayatımı kontrol altına aldı.

Narsist mi bu

Ayyy net narsist

neyse inşallah bitti
İnşallah gerçekten bitirmeyi başarmışsındır. Gerçekten çok sağlam bir manipülatör, ben narsist demeyeceğim öyle deyince kızıyorlar kkda ama gerçekten çok tehlikeli bir yaratıktan kurtulacaksın emin ol. Lütfen taviz verme, adam seni gerizekalı olduğuna inandırmaya çalışıyor.

Şaka gibi öğlen dışarda beni beklemiş ne yiceksin dedi benımle geldi. asansörde de tekrar yakınlaşmak el hareketleri yaklaşmaya calışmalar. hayır dedım ya cidden hasta bu adam

Şaka gibi öğlen dışarda beni beklemiş ne yiceksin dedi benımle geldi. asansörde de tekrar yakınlaşmak el hareketleri yaklaşmaya calışmalar. hayır dedım ya cidden hasta bu adam

yeterince sert davranamıyorum benim zayıflıgım
Sen gerekeni yapıyorsun o yüzsüz, duruşundan ödün verme, mümkünse bir şey söylediğinde daha sert cevaplar ver.

Onun tabiriyle iyi olup istediklerini yaptığın zaman seviyo seni öyle aşık falan değil mantıklı görüyo bir de pasif.
Ben bunu bastırırım kötü davransamda önemi yok o kim ki gibi
Hayranlık aşk saygı bunların hiç biri yok olsa ağzını böyle mümkün değil açamaz
Ezik görmüş sizi
Eminim sevilicek bir çok yanınız vardır bunları görmeyi tercih eden biriyle olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…