- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi gibigibi88
-
Bir de çocuğunuz mu var? Her şeyden önce çocuğunuz için uzak durun bundan.Aslında ayrılmaya çalıştım ama aynı işyerindeyiz. Kendini acındırıyor küs olsak da yine herşeyimle ilgilenmeye çalışıyor ve birşekilde yanımda oluyor derken hop barışmışız. Kavgalıyken en zoruma gıden şey hayatındaki herkes sana tasmalı köpek gibi davranmış ben insan gibi davranıyorum seviyorum ondan bana böyle yapıyorsun. Eğer bana yalan söylüyorsan hayatındaki herkes gebersin tek başına kal. Ki benım bir oğlum var bu cümle çok kırıcı. tuhaf bir sarmalın içindeyim kavgaya başlarken sanki sinir krizine giriyor.
Sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz? Akıl tutulması yaşıyorsunuz resmen. Çocuğunuzu ve annenizi bu adamdan koruyun size diyeceklerim bu kadar.Konuşup bitti deyip bir gün sonra kendi kendine sevgili moduna girip bir önceki gün olan herşeyi unutıyor. Bekle az kaldı yakında sevgim bitecek başaracaksın. az kaldı. benden ayrılamıyor başarana kadar yanında tutmaya çalışıyor. keskin bir çizgi çekmem lazım. ama aynı işi yapıyoruz aynı projede çalışıyoruz
Ne yapmışsınız da rezil edecekmiş, en fazla "çıktık ve ayrıldık bunu herkes yapıyor ama böyle ağzına sakız etme işini sadece ahlaksızlar yapıyor, kimin ne olduğunu siz anlayın" dersin millete. Sizi bir güzel tehtid ediyor farkında mısınız. Siz şaka yapıyor ya da sinirle sallıyor sanıp sevdiğiniz için kalıyorsunuz ama o sizi korkutarak yanında tuttuğunu düşünüyor, belki de gerçwkten korkuyorsunuz da.Bu ilişkiyi kimse biilmiyor burda yazdım sadece. Dertleşmek istedim iyi geldi görüşlerinizi okumak. en kısa zamanda kurtulacağım inşallah. He şunu unuttum onu delirtirsem tüm şirket ne kadar karaktersiz namussuz olduğumu duyarmış falan filan boş tehditler. bugün birçok kere yaklaşmaya çalıştı soğuk davrandım bakalım. İşyerine aynı işi yaptığınız devamlı yüzüne baktığınız insanla yaşamak zor. kurtulucam
Bu da manipülasyon, sonra da "sende dirayet yok, bak kilo bile veremeyecek kadar beceriksizsin" diyecek.Kilo vermeye çalıştıkça gofret alıyor simit alıyor. Aklınca kilo vermemi istemiyor sanırım.
Kendin için başarmalısın bunu, kime nasıl davrandığın seni ilgilendirir.Hastalıkda bazen kendimi kötü hissettiğim zamanlar oluyor özellikle yağmurlu hava kapalı olduğunda. sonra bir tartışma oluyor bak iyi değilim diyorum ama sanki inanmıyor ısrarlar teşhis yanlış diyor. Ha birde oğluma çok toleranslı davranıyormuşum beni oğlum kullanıyormuş ağırlığımı koyamıyormuşum. İş yerinde bile zor işleri o yapıyor kolayları bana bırakıyor ona göre benı yormamaya calışıyor ama ben bununda altında art niyet arıyorum bensiz yapamasın kendine güveni olmasın kafası. biraz önce yıne sevgılı gıbı davranmaya calıstı yine set çektim olacak inşallah
Sevgili mi diyosunuz bir de bu yaratığa?Normal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak
Siz bide evlenince görünNormal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak
Narsist mi buNormal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak
Ayyy net narsistonun benı sevdıgı kadar sevecek bırını asla bulamazmışım kimse bana onun bana davrandıgı gıbı davranmazmış yıllar sonra pişman olacakmışım. ben bebek gibiymişim herşeyimi o yapmalıymış ben yorulmamalıymışım. bu şekilde tüm hayatımı kontrol altına aldı.
Sanırım artık bitti. Pazar günü eski eşim ben ve oğlum sinemaya gittik. Dün bana saydığı seyler .
sen pisliğin tekisin,seninle geçirdiğim hergüne lanet olsun,ahlaksızsın , iğrenç bir yaratıksın, sen köpek gibi davranılmayı hakediyorsun o yüzden hayatın boyunca insanlar sana böyle davranmış, git köpeği ol herkesin, sen eski kız arkadaşlarımın tırnağındaki pislik bile olamazsın. ....r git. şeref...z .bir takım küfürler.sen tanıdıgım sen aşağılık insansın. layık olfuğun pisliğin içinde yaşa artık bitti artık seni sevmiyorum başardın. sakın bana cevap yazma yoksa seni öyle bir rezil ederimki oğlunun suratına bile bakamazsın. bunlar yazdıklarının 10 da 1 i. her kendimden uzaklaştırmaya calıstıgımda böyle küfürler sonra yıne yaklasmalar oluyordu ama bu kez hiççç konuşmayacagım iş dışında. şimdi diyeceksenız nasıl konusuyorsun boyle bır ınsanla. bundan 2 sene önce bu kelımelerden 1 ini biri söylese kavga ederdım yavaş yavaş alıştırdı benı hakarete. adamdan uzaklasmak ıcın eskı eşimle görüşmeye başladım benı bırakmadı dahada hırçınlaşarak benımle olmaya devam etmeye calıstı. inşallah bu son olmuştur. benım ıcın zaten birşey yok .
onun benı sevdıgı kadar sevecek bırını asla bulamazmışım kimse bana onun bana davrandıgı gıbı davranmazmış yıllar sonra pişman olacakmışım. ben bebek gibiymişim herşeyimi o yapmalıymış ben yorulmamalıymışım. bu şekilde tüm hayatımı kontrol altına aldı.
İnşallah gerçekten bitirmeyi başarmışsındır. Gerçekten çok sağlam bir manipülatör, ben narsist demeyeceğim öyle deyince kızıyorlar kkdaneyse inşallah bitti
Şaka gibi öğlen dışarda beni beklemiş ne yiceksin dedi benımle geldi. asansörde de tekrar yakınlaşmak el hareketleri yaklaşmaya calışmalar. hayır dedım ya cidden hasta bu adam
Sen gerekeni yapıyorsun o yüzsüz, duruşundan ödün verme, mümkünse bir şey söylediğinde daha sert cevaplar ver.yeterince sert davranamıyorum benim zayıflıgım
Onun tabiriyle iyi olup istediklerini yaptığın zaman seviyo seni öyle aşık falan değil mantıklı görüyo bir de pasif.Normal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?