Cevabını aldıktan sonra bir daha yapmadıysa ne güzel, bende zamanında bana söylediği bir şey üzerine, benimle bu şekilde konuşamazsın, sen aile terbiyesi almamışsın demiştim tam olarak, telefonda sinir krizi geçirmişti bağırarak hakaret etmişti... o an ayrıldım, her yerden iletişimi kestim, ertesi sabah kapımdaydı, psikoloğa gideceğini, ilk defa başına böyle bir şey geldiğini, bir daha asla tekrarlamayacağını söylemişti. 1-2 seans gitti de. Kendisine sadece kız arkadaşına karşı mı yaşadın bunu günlük hayatında da yaşıyor musun diye sorulmuş o da günlük hayatında hiç böyle bir şey yaşamadığını söylemiş. Sorumlu ben oldum anlayacağınız, Onun en hassas olduğu konu ailesiymiş ben ailesine laf edince (bana hakaret etti diye aile terbiyesi almamışsın diyince) sinir krizi geçirmişmiş. Reçetesiz bir ilaç vermişT psikiyatrist. Bir iki kullanıp sonra bir mazeretle bıraktı. Bir süre tekrar yaşamamıştık ki 2 sene sonra falan yeniden bir sinir krizi. Bana ne yaptığımı sormayın ben feci manipüle edilmiş, doğruyu yanlışı şaşırmış durumdaydım, hep kendimi suçluyordum. Terapi sayesinde anlıyorum yeni yeni