Evi terket.İyi geceler artik resmen hayattan bikmis ve ümidimide biraz kesmis gibiyim abimin hakaretleri beni canımdan bezdirdi yutamıyorum belki duymamazlıktan gel diceksiniz ama yapamıyorum derste calisamiyorum bu durumda nasıl kurtulucam bilmiyorum
Evi terkedip nereye gitsemki abimlede cokta samimi degiliz sevgili bulucak kadar onuda yapamamEvi terket.
Yada abine sevgili ayarla.
O zaman odaya kilitle kendini. Abinle muhatap olma.Evi terkedip nereye gitsemki abimlede cokta samimi degiliz sevgili bulucak kadar onuda yapamam
bu genel bir problem aslında erkek kardeş sseni koruyan kollayan hatan olduğunda uyramaya hakkı olan kişidir bu rahatlığı maalesef biz veriyor ve kızlarımızın ezilmesi için yetiştiriyoruz erkek çocuklarımızı sonuçta namus değerleri kadınlarımızın omuzundaİyi geceler artik resmen hayattan bikmis ve ümidimide biraz kesmis gibiyim abimin hakaretleri beni canımdan bezdirdi yutamıyorum belki duymamazlıktan gel diceksiniz ama yapamıyorum derste calisamiyorum bu durumda nasıl kurtulucam bilmiyorum
Kilitledim ama isi oldugunda yuzsuzce beni cagiriyoO zaman odaya kilitle kendini. Abinle muhatap olma.
Bu haktan çıktı artık ne hakaretler ediyo asagilıyo dayanamıyorumbu genel bir problem aslında erkek kardeş sseni koruyan kollayan hatan olduğunda uyramaya hakkı olan kişidir bu rahatlığı maalesef biz veriyor ve yetiştiriyoruz erkek çocuklarımızı
Evet anneme zaten sürekli söylüyorum ama annemi dinlemiyo babamlada o konulari pek konusamiyoruzşu erkek evlatlarını evin paşası gibi yetiştirip her halta hakkı varmış gibi davranmalarına neden olan ebeveynlerden nefret ediyorum..
suç abinizde değil anne babanızda onlarla konuşup abinize durması gerektiği yeri bildirmeleri gerekiyor..
annen baban yanındamı faydalı olurmu emin değilim ama bir konuşmayı denesenBu haktan çıktı artık ne hakaretler ediyo asagilıyo dayanamıyorum
Konussamda o abim olucak insanin geri kalmis zihniyeti degismiyoki onlarida dinlemiyoannen baban yanındamı faydalı olurmu emin değilim ama bir konuşmayı denesen
Evet anneme zaten sürekli söylüyorum ama annemi dinlemiyo babamlada o konulari pek konusamiyoruz
o zaman her 3 evebeynden en az 2 sinden nefret ediyor olabilirsinşu erkek evlatlarını evin paşası gibi yetiştirip her halta hakkı varmış gibi davranmalarına neden olan ebeveynlerden nefret ediyorum..
suç abinizde değil anne babanızda onlarla konuşun abinize durması gerektiği yeri bildirmesi gerektiğini söylemesini
Aynen öyle zamaninda oğlum oğlum demeseydi simdi laf dinlerlerdi ben ünv hazirlaniyorum az kaldi sinava bu hakaretler esliginde calisamiyorumişte annen ektiğini biçiyor evladına söz geçiremiyor..
yazık yani ne diyim duymayın görmezden gelin..
okuyormusunuz kendinizi kurtarmaya bakın..
o zaman her 3 evebeynden en az 2 sinden nefret efiyor olabilirsin
Aynen öyle zamaninda oğlum oğlum demeseydi simdi laf dinlerlerdi ben ünv hazirlaniyorum az kaldi sinava bu hakaretler esliginde calisamiyorum
Sehir disini birak il dısına bile izin vermiyolarçalış kapa kulaklarını.. şehir dışı yaz bas git..
kendi kendini kurtaracaksın başka yolu yok..
Rahat vermiyolar annem temizlik meraklisı digerleride bir suyu bile benden istiyolarçalış kapa kulaklarını.. şehir dışı yaz bas git..
kendi kendini kurtaracaksın başka yolu yok..
Sehir disini birak il dısına bile izin vermiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?