Hakaretlerden bıktım

Cadywoman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
50
21
3
İyi geceler artik resmen hayattan bikmis ve ümidimide biraz kesmis gibiyim abimin hakaretleri beni canımdan bezdirdi yutamıyorum belki duymamazlıktan gel diceksiniz ama yapamıyorum derste calisamiyorum bu durumda nasıl kurtulucam bilmiyorum

Evi terket.
Yada abine sevgili ayarla.

bu genel bir problem aslında erkek kardeş sseni koruyan kollayan hatan olduğunda uyramaya hakkı olan kişidir bu rahatlığı maalesef biz veriyor ve kızlarımızın ezilmesi için yetiştiriyoruz erkek çocuklarımızı sonuçta namus değerleri kadınlarımızın omuzunda

bu genel bir problem aslında erkek kardeş sseni koruyan kollayan hatan olduğunda uyramaya hakkı olan kişidir bu rahatlığı maalesef biz veriyor ve yetiştiriyoruz erkek çocuklarımızı
Bu haktan çıktı artık ne hakaretler ediyo asagilıyo dayanamıyorum

şu erkek evlatlarını evin paşası gibi yetiştirip her halta hakkı varmış gibi davranmalarına neden olan ebeveynlerden nefret ediyorum..
suç abinizde değil anne babanızda onlarla konuşun abinize durması gerektiği yeri bildirmesi gerektiğini söylemesini

Evet anneme zaten sürekli söylüyorum ama annemi dinlemiyo babamlada o konulari pek konusamiyoruz

o zaman her 3 evebeynden en az 2 sinden nefret ediyor olabilirsin

işte annen ektiğini biçiyor evladına söz geçiremiyor..
yazık yani ne diyim duymayın görmezden gelin..
okuyormusunuz kendinizi kurtarmaya bakın..
Aynen öyle zamaninda oğlum oğlum demeseydi simdi laf dinlerlerdi ben ünv hazirlaniyorum az kaldi sinava bu hakaretler esliginde calisamiyorum

Aslan oğlum pşam derken abi kndini fazla kaptırmş paşa çocuğu gbi ytiştrmeyin şu erkk çocklrınızı nolr anneler ypıyor bnu hp şimdi kız krdeşe byle snta yazık 40 kat yapncınn kızına rabbm kızlrımı böyleleryle karşılştırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…