İlk mesaji okuduğum an ya kpss ya ygs/LYS sınav hazırlanıyor bu kız dedim. Ki bu da onun bahanesi olacak
Gördüğünüz muamele çok haksız ama bunun size engel olmasına izin vermeyin. Tam tersi teşvik olsun.
Okumadiginizda karsilasacaginiz Yurdum İnsanı bu malesef. Siz eliniz sağlam bir şekilde mesleginizle, guveninizle evlenmelisiniz ki ezilmeyin.
Ama lisede açıktan okunmuş neden?
Evdeki herkes 5 saatten fazla uyuyordur. Siz 5 saat uyuyun geri kalan zamanda ders çalışın. Hayatınızı kurtarmaya bakın.
İyi geceler artik resmen hayattan bikmis ve ümidimide biraz kesmis gibiyim abimin hakaretleri beni canımdan bezdirdi yutamıyorum belki duymamazlıktan gel diceksiniz ama yapamıyorum derste calisamiyorum bu durumda nasıl kurtulucam bilmiyorum
Evi terk et nasıl bir nasihattir ya? Bunu biri bana açıklasın!
Verilecek çok güzel bir tavsiye olmuş...
Abiniz kaç yaşında bilmiyorum, fakat siz hiç onunla konuşmayı denediniz mi?
Aranızda size hakaret edebilecek noktaya gelen ne yaşanıyor ki size hakaret ediyor?
Önce bunları çözmeli ardından ona göre tavsiye almalısınız.
Tıkandığınız yerde de anne-babanız ile iletişim kurarak bunları çözebilirsiniz.
Ne evi terk etmek bir çözüm, ne de kendinizi odalara kilitlemek.
Hayatta karşılaştığınız her sorunda böyle mi yapacaksınız?
Ya kaçacak ya saklanacak?
Iyy abiler.
Bitanede bende var hatta iki tane varda biri evli.
Evli olan uysal, bekar olan hödüktür.
Bn hödük olanla konuşmam fazla hatta mutahap bile olmam o yüzdn benden bşy isterken falan çekinir.
Ergenlk zamanımda cok cektrdi bana sonra onunla muhattap olmayı kestm arama oyle bir set koydum ki onu aşması imkansız.
Yani konuşma gerekmedikce.