Şimdi o beni umursamadı, daha doğrusu kimseyi umursamıyor. Ama diğeri umursuyor ama şiddeti savunuyor ve eksi yönleri var. Yani birinde olan birinde yok. Ortasını bulamadım. Çok tuhaf bir durum oldu. Ne yapacğaımı şaşırdım. İkinci adama aşık değilim. Hala ilkini seviyorum onun için anlattım. Çok kafam karışıkEvet canım bırakmalısın..ilk bahsettiğin adamı neden anlattın konuyla alakası nedir ??
Şimdi o beni umursamadı, daha doğrusu kimseyi umursamıyor. Ama diğeri umursuyor ama şiddeti savunuyor ve eksi yönleri var. Yani birinde olan birinde yok. Ortasını bulamadım. Çok tuhaf bir durum oldu. Ne yapacğaımı şaşırdım. İkinci adama aşık değilim. Hala ilkini seviyorum onun için anlattım. Çok kafam karışık
Bence aklin varsa birak, dogrulari sende görüyosun, cok gecmeden fazla baglanmadan, ve baglatmadan birak basina bela olmasin..
Şimdi o beni umursamadı, daha doğrusu kimseyi umursamıyor. Ama diğeri umursuyor ama şiddeti savunuyor ve eksi yönleri var. Yani birinde olan birinde yok. Ortasını bulamadım. Çok tuhaf bir durum oldu. Ne yapacğaımı şaşırdım. İkinci adama aşık değilim. Hala ilkini seviyorum onun için anlattım. Çok kafam karışık
o zaman iki kişi arasında kalsam hangiisni seçmem lazım demen gerekirdi canım..ama ikisinden de bir cacık olmaz bence !!
arkana bakmadan topukla.........
Haklısın kaçmam gerekiyor şu durumda.
Ama diğeri ne olacak. Yani ahlaki değerleri yok diğerinin de görüldüğü gibi...
ikisinden de hayır gelmez tatlım uğraşma
yalnız olmaya da takılma okadar insanın mutlu olması için illa karşı cinsten birine ihtiyacı yok bence
hayat ikisinden ibaret değil ya elbet karşına tekrar sevebileceğin biri çıkar
böyle mantıksız düşünceleri olan birinden sevgi bekleme
daha çok üzülürsün ilerde
kiz sende hep kotuyu yanina cekmissin bi orta direk bulamadinmi bu ne boyle galiba sende bu tarzlardan hoslaniyorsun
Yok vallahi tatlım. Ben ikisini de başta çok iyi sanmıştım. Erkek milleti işte yavaş yavaş çıkıyor denyolukları.
Sonradan öğrendim ben de hepsini işte
allahın sevdiği kuluymuşsun ki öğrenmişsin
evlendikten sonra öğrenen kadın çoook
her şeyin hayırlısını istemek gerek işte....
Haklısın cnaım. Bir de ikinci olanın niyeti ciddiydi. Ama benim niyetim pek yoktu. İşte şimdi de bu dayak mevzuu çıkınca bir süre uzak dur benden dedim. Ömür boyu uzak kalacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?