Hakedene değer vermek!

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için..
Aynen iyiylik yap denize at hesabı Allah bilsin eşim görsün gözü açılsın bana yeter ne yapayım.
Evet çok fazla dile getiriyorum eşim de hayliyle sinirleniyor anne baba ne yaapayım diyor o da haklı ama katlanamıyorum 1 yılda yaptıklarına.
İnşallah görür eşim inşallah..

Birdaha hic birsey almadan gidin , kiymet bilmeyenden hic hoslanmam..
bir sakiz bile verseler ogun insan mutlu.olur benide dusunduler diye...
ama boyle hesap yapiyorlarsa sende hrsap yap ozaman.

Birdaha hic birsey almadan gidin , kiymet bilmeyenden hic hoslanmam..
bir sakiz bile verseler ogun insan mutlu.olur benide dusunduler diye...
ama boyle hesap yapiyorlarsa sende hrsap yap ozaman.

Aynen aynen..
2 tllikte olsa düşünülmek ister insan.
Ama bunların yaptıkları görgüsüzlük başka birşey değil malesef.
Gelini hiçe saymak..
Allahından bulsunlar

seni o kadar iyi anlıyorum ki...evliliğimin 6.yılı bitecek ben de aynı durumları çok yaşadım.çalışıyorum çok şükür gelirim iyi istediğimi alabiliyorum karşımdaki insandan bi beklentim yok ufacık 5 liralık bişi bile olsa değer verildiğini,düşünüldüğünü görmek çok güzel bu beni çok mutlu eder..ihtiyacın olduğundan ya da bir beklenti içinde olduğundan değil sadece değerli olduğunu hissetmektir bu..maalesef bizde de durum farlı değil ve ben artık elim boş gidiyorum beni ya da torununu düşünmeyen ama kızı ve diğer torunlarının tepeden tırnağa her bayram ve özel günlerde giydiren kayınvalideme...benim eşimde herşeyin farkında ama laf söyletmiyor yine de sevgili annesine...

Canımsın yaa tam beni anlatmışsın.
İnan ki insanın zoruna gidiyor.
Kendi kızına ayrı sana ayrı davranılması ve kızı kendini sürekli terslerken ben sürekli iyi davranırım.
Ama seven yaranmıyor bu kyvalidelere.
Allahım gönüllerine göre versin kurban olduğum rabbim.
Ben elim bış gitmeye gönlüm hiç razı olmadı ama öyle yaranılıyorsa öyle yaparım bundan sonra.
Eşimde evet farkında ama annesini melek görür ona konduramaz yaslı insanlar işte der.
Bakalım sen ne oalcaksın yaşlı olunca der.
İnanın çok zoruma gidiyor bayram boyu 3 gün kaldım ama herşey burnumdan geldi.

bizim de tartışmamız hep bu yüzden oluyor ne zaman ağzımı açacak bişi söyleyecek olsam susuturuyor ve ben iyice sinir oluyorum ailesine...birde biz babamın evinde oturuyoruz , ailem çocuğumun herşeyini karşılıyor , annem çocuğuma bakıyor ben çalışıyorum kreş v.s.giderimiz yok.benim işim maaşım eşiminkinden çok daha iyi , eşimin işleri bozuldu çok uzun süre işsiz kaldı ailem herşeyime destek oldu ve bu insanlar nasıl bi zihniyetse hiç rahatsızlık duymuyorlar bu durumdan arada bi bizde torunumuza bişiler alalım oğlumuzun durumu belli demiyorlar onlara göre herşey güllük gülistanlık...eşim işsiz kaldığında gerçekten çok zorlandık ben çalışmıyordum o sıra ve bu insanlar bizden gizli kızı ve torunlarıyla beraber tatile çıkıyorlardı...o kadar soğudum ki hepsinden

İnanmıyorum yaaa ne kadar vicdansız bu insanlar yaa...
Allahım ıslah etsin bu gibi insanları.
Alacakları ne kadar ki sanki.
Yazıktır günahtır yani torunun o senin değil mi..
Eşinde bunu görüp ona göre tavrını alsa keşke ama görmyorlar ve aksine bize daha çok tepki alıyorlar... !
Halbuki haklıyız onalrda farkında ama toz konduramıyorlar.

valla benim eşim ve ailesinin benzeri yok diyordumvarmış ya marketleri pazarları görülüyor bize değil görümcemle damadına el üstünde tutuyorlar bize gelince yediğim lokmalar sayılıyor üstüne birde hizmetci gibi işlerine koştur dur yaranıyormuyum yok birde Allahtan 890 km uzağa taşındım bayramdan bu yana sinirliyim eşime anlamıyor ama

Bir insana değerinden fazla değer verirsen değersiz kalan sen olursun unutmayım arkadaşlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

biz de de durum aynı..görümcemle aynı sokakta oturuyorlar,market pazar alışverişleri, 2 torununun tüm ihtiyaçları bebekliklerinden beri onlar tarafından karşılandı, ikisininde odasına varıncaya kadar yapıldı , kreş servis paraları ödendi...şimdi bana niye gelmiyorsun aramıyorsun diyorlar ,eşime anneme şikayet ediyorlar ben eşim çalışmadığı dönemde çocuğumu hastaneye götürüp baktıramadım şimdi eşim hala laf söyletmiyor ya allaha havale ettim hepsini..

kadının yaptığını düpedüz yüzsüzlük baksana sen bana vermen lazım diyomuş utanmadan birde

adet bayramda büyükler verir yani nolcak. kardeşimin kv bayramlarda veriyormuş

benim kv de oğlum bana hiç harçlık vermez diyor bana

İnanın bende benimkilerin benzeri olduğunu düşünmüyordum.
Müzelikler yani.
Eşim asla bana hak vermezz hep onları tutar hatta ben konuştukça onlara dogru kayıyor farkettim bunu

Aynen ilk önce verecem bozdurup dedi, sonra niye verecekmişim senin bana para vermen lazım hiçte veremem helal et dedi.
Sanki helal nedir haram nedir biliyorlar.
Allahıma havale ediyorummm !!

İnanmıyorum yaaa..
Onlar nasıl insanlar allah bildigi gibi yapsın!!
Yazık günah , sanki onlar torun sizinkiler değil..
Nasıl can verecekler merak ediyorum

Bende Allah a havale ediyorum artık. o değilde eşim yüz verdikçe şımarıyorlar ben sanki hiç birşeymişim gibi oluyo. ondan yüksek maaşım var ama olmuyorki sanki evlenmeden önce çok düşkündü evlenince kıymete biniyor bunlar birde yanımdayken çok iyiler iyi davranıyorlar yapmacık birde işlerini yapma bakalım nolur acaba

10 TL nin lafı çok komik gerçekten yaa, hayret ettim, 10 lirayı çocuklar bile beğenmiyor

10 TL nin lafı çok komik gerçekten yaa, hayret ettim, 10 lirayı çocuklar bile beğenmiyor

Kayınbabam pinti olduğundan bana bunu layık gördü 40 yılın başı para verdi onuda kv de elimden aldı birde veremem ksuura bakma diyor..
Çok terbiyesiz görgüsüz cidden.
Allahım bana daha çok versinde ben vereyim her bayram 10 tl kendilerine

Aynennnn !!
Bende ediyorum rabbim herşeyin hayırlısını bilir bizimde imtihanımız evliliğimiz demekki..
Benimde eğitim durumum eşimden iyidir, ailesi yanımdayken iyi ama yanlarından 2 dakika ayrılayım hemen bu ne böyle açık giyinmiş annesine götürme 2 dakika yaa mutfaga çay doldurmaya gidim hemen eşime bi laf sıkıstırırlar.
Şöyle yap böyle yap çocuk gibiler.
Eşimde işine göre onları dinler veya dinlemez ki çoğunlukla dinler.
Kadın 3 saatlik mesafede oldugumzda bile her hafta gelin der 2 gün görmese 3. ye aglar özledim demeye başlar uzaktan böyle allahım bana yakın etmesinler onları.
Islah etsin rabbim böyle aileleri.
Bir temizlik yapmayım 3 günlük bayramda eee ütüyü yapmadan gidiyorsun haa unutmadım haa bilmem ne..

haklarını yemeyeyiym şimdi ben bayramdan bayrama anneler-babalar gününde gidiyorum bir pazarım var zaten ev işimi yapayım , çocuğumla mı vakit geçireyim yoksa dinleneyim mi hiç kusura bakmasınlar zaten bizi yakınına istemedi nişanlıyken ona göre uzak olmak en güzeliydi şimdi bende gayet mesafeliyim,gidersem de 2-3 saat el gibi oturup dönüyorum,kadının da umrunda değil zaten ,yılda 3-4 kez gitmeme rağmen bi yemek yapayım da beraber yiyelim yok çok bilirim onlardan çıkıp da eve dönmeden dışarıda yemek yemeğe gittiğimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…