Haketmedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da öyle geliyo hep.gülerek.konuşuyodu ben tersleyince hemen değisti sen kimsin bana bunu vesaret ediyosun kendine gel deyince ben elimi bile sürmücem insanla konuşmam deyip kapattı
Ne demişler zaman kötü...... Bebe de senin bu tavırlarından başka mana çıkarmış

Lütfen böyle boş şeylere kafa yormayın.Bi hata yapmışsınız birde ders almışsınız olan olmuş size hak etmediğiniz söz söylediğini sanıyorsunuz ama valla çok fena -hak- etmişsiniz!!

Daha önceki konunuzu da okudum, insanı ilişkilerinizde bir gariplik var. Yaşınızda olması gereken olgunluğu sizde göremiyorum maalesef.

Lütfen böyle boş şeylere kafa yormayın.Bi hata yapmışsınız birde ders almışsınız olan olmuş size hak etmediğiniz söz söylediğini sanıyorsunuz ama valla çok fena -hak- etmişsiniz!!
Haketmişmiyim gerçekten böylemi düşünü yor sunuz?

Allah aşkına şaka mısın arkadaşım. Kusura bakmayın o oyunlarda bir insan tanımadığı karşı cinsle böyle aşırı muhabbetlere giriyorsa argo tabirle aranıyordur. İnsan bu devirde kapı komşusuna güvenmiyor, sırf anaçlıktan kimse tanımadığı bir adamın hayatına bu kadar girmeye çalışmaz. Kimse kendini kandırmasın. Tanımadığınız kendinizden kaç yaş küçük bekar yetişkin adama sırf şevkat duyguları ile ablalık yapacak kadar şevkatiniz fazlaysa gidin çocuk esirgemede gönüllü ablalık yapın, eminim ordaki küçük çocukların o genç avukattan daha çok ihtiyacı vardır sizn anaçlığınıza . Ayrıca dikkat edin eşinizde sizden özenip 22 yaşındaki sosyal medyada tanıştığı kızlara sizin yaptığınız niyetlerle abilik yapmaya kalkmasın. Buradaki ana fikir bir insan önce kendine dürüst olacak, siz o adamdan tekmeyi yiyince bunu gururunuz kaldırmamış sadece kendinizi değil bizide kandırmaya uğraşıyorsunuz. Ha o avukat çocuk söyledi mi bilmem ama bu aşırı anaç tavırınız eşiniz tarafından mahkemeye delil olarak sunulsa hakim çok temiz güven sarsıcı hareket olarak görüp boşanma gerekçesi sayar haberiniz olsun😜

Daha önceki konunuzu da okudum, insanı ilişkilerinizde bir gariplik var. Yaşınızda olması gereken olgunluğu sizde göremiyorum maalesef.
Bunu beni hiç tanımadan nasıl söylüyor sunuz?Aslın da arkadaşlarımın çoğu benden fikir alır ama kendime bu şekil demekki bu insan ilişkileri gariplik olacak kadar değil

Allah aşkına şaka mısın arkadaşım. Kusura bakmayın o oyunlarda bir insan tanımadığı karşı cinsle böyle aşırı muhabbetlere giriyorsa argo tabirle aranıyordur. İnsan bu devirde kapı komşusuna güvenmiyor, sırf anaçlıktan kimse tanımadığı bir adamın hayatına bu kadar girmeye çalışmaz. Kimse kendini kandırmasın. Tanımadığınız kendinizden kaç yaş küçük bekar yetişkin adama sırf şevkat duyguları ile ablalık yapacak kadar şevkatiniz fazlaysa gidin çocuk esirgemede gönüllü ablalık yapın, eminim ordaki küçük çocukların o genç avukattan daha çok ihtiyacı vardır sizn anaçlığınıza . Ayrıca dikkat edin eşinizde sizden özenip 22 yaşındaki sosyal medyada tanıştığı kızlara sizin yaptığınız niyetlerle abilik yapmaya kalkmasın. Buradaki ana fikir bir insan önce kendine dürüst olacak, siz o adamdan tekmeyi yiyince bunu gururunuz kaldırmamış sadece kendinizi değil bizide kandırmaya uğraşıyorsunuz. Ha o avukat çocuk söyledi mi bilmem ama bu aşırı anaç tavırınız eşiniz tarafından mahkemeye delil olarak sunulsa hakim çok temiz güven sarsıcı hareket olarak görüp boşanma gerekçesi sayar haberiniz olsun😜
Bakın lütfen beni kimsenin yanlış tanımasını istemem.ki! tekme ağır bi kelime
Onun.beni öyle görmesi beni.üzdü ben ona aşırı derece zaten tepkimi gösterdim
Benim.anlamadığım yani bu konuyu açmamdaki amaç;ah insanlar neden bayanlar cinsel.obje gibi görülüyo benim.amacım.onunla bişiler yaşamak değildi ne olur anlayın benii

Haketmişmiyim gerçekten böylemi düşünü yor sunuz?
Bir adam benle bu denli ilgilense ben birşeyler hissediyor diye düşünürdüm.Ben bekar olsam oda evli olsaydı çocuğun verdiği tepkiyi verirdim enson.Bilmiyorum aşırı iyi niyette adamın başına iş açar demedi demeyin:KK66:

İntihar etmek istedim.o şehir dışın da zaten
Peki önüne atladığınız arabanın kullanıcısının suçu ne sadece bunu anlayamadım saçma sapan bi yaşanmışlık yüzünden hic alakası olmayan insanın hayatını karartmaya çalışmak bu kadar kolay mi bi yayanin olumune sebep olmanin cezasi hakkinda en ufak bi bilginiz yok sanirim

Peki önüne atladığınız arabanın kullanıcısının suçu ne sadece bunu anlayamadım saçma sapan bi yaşanmışlık yüzünden hic alakası olmayan insanın hayatını karartmaya çalışmak bu kadar kolay mi bi yayanin olumune sebep olmanin cezasi hakkinda en ufak bi bilginiz yok sanirim
Rahat olun onu da düşündün ana yoldu

Arkadaşla Allah aşkına söyleyin
Ben kötü kadın mıyım

Hata yapmışsınız kabul de ediyorsunuz bu iyi birşey..kendinize gelin toparlanın yeni güne daha güzel ve aklı başında davranın..evladınız için..

Arkadaşla Allah aşkına söyleyin
Ben kötü kadın mıyım
Sorumsuzca davranmışsınız ama artık intiharı düşünmek yerine bir ailenizin, bakıma ve sevgiye muhtaç çocuğunuz olduğunun farkındalığıyla yaşayın.
Olan olmuş değiştiremezsiniz, yeni bir sayfa açarak başlayın.

Ayriyeten buradaki yorumlar bazen acımasızca gelebilir ama çoğunda haklılık payı vardır ve silkelenmenize sebep verir.

Niye birisi demiyoki senin kalbin temi
Hata yapmışsınız kabul de ediyorsunuz bu iyi birşey..kendinize gelin toparlanın yeni güne daha güzel ve aklı başında davranın..evladınız için..
Farkındayım aptallık bende kocaman herif ama nefense oğlum gibi gördüm.onunla bazen oyunu öğretiyodu ttabletten oyun yazarakta devam edilebilen bi oyun yanlış anlaşılmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X