Aldım.ağzımın payını doğru kim nabarsa yapsınhimm demek abla sefkatine ihtiyacı vardı kazık kadar adamın ve bu size kaldı.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldım.ağzımın payını doğru kim nabarsa yapsınhimm demek abla sefkatine ihtiyacı vardı kazık kadar adamın ve bu size kaldı.
![]()
Kinama bak. Sonra sana da kizarhimm demek abla sefkatine ihtiyacı vardı kazık kadar adamın ve bu size kaldı.
![]()
2 eşimle benim aramı yaptı diye bende toz.kondurmadım.ama meğersem.niyet farklıAldım.ağzımın payını doğru kim nabarsa yapsın
Kızmadım.yanlış anlamaKinama bak. Sonra sana da kizar![]()
Gönder gelsinnnn konu sahibiiKinama bak. Sonra sana da kizar![]()
Keske biraz durust olsan. Gercekten ablalik hissi miydi yemelerini, icmelerini sorgulaman? Beni habersiz birakma demen? Yoksa ufacik bir duygusal bosluga mi dusmustun ?Cahillik deyin aptallık deyin herşeye açığım.ama.aranmışsın demeyin
İnanın kendimi kötü hiasediyorum
Burdayım at stresini kardeşimGönder gelsinnnn konu sahibii![]()
bende çok pis kızarım valla. Şurada oturmus kendi capimda uğraşıyorum
degmeyin anam bana.
Ailesi yok diye bide başına olaylar gelmiş söylemişti arkafaşını kurtarırken dayak yemiş yememiş hastalanmış bunları söylemiştiKeske biraz durust olsan. Gercekten ablalik hissi miydi yemelerini, icmelerini sorgulaman? Beni habersiz birakma demen? Yoksa ufacik bir duygusal bosluga mi dusmustun ?
Oncelikle bunu bir kabullen. Baya baya duygusal olarak biseyler hissetmissin. Neden itiraf edemiyorsun bunu?
Stresim çok hangisinden baslayayim? Biriniz elin adamiyla konuşur, digeriniz ağzı süt kokarken hamile kalmaktan korkar. Biri eşini cidden aldatır vicdan azabı çeker, diğeri ailesine olan isyanlarini yazar. Biri salakca aşk acısı çeker 5 kuruş etmeyen adama, bir diğeri kocasını millet kapıda kapmak için bekliyormuş gibi kiskancligin zirvesine tirmanmis sorular soruyor anlamsizca. Ben hangi stresimi atayım anlamadım ki. Neyse bütün herşey sana patlicak hadi iyi gecelerBurdayım at stresini kardeşim
Sana tepki vermemek için öncelikle kocanın bu durumu biliyor olup olmadığını merak ettim doğrusu Çünkü adamın niyeti besbelli Sen de kalkmış ben iyi niyetliydim diyorsun ve bütün bunları Büyük ihtimal eşinden gizli yapıyorsun hiç doğru bir şey değilKızlar merhaba öncelikle lütfen bana tepki vermeyin;
Arkadaşlar ben 36 yaşın da evli 10 yaşında olan bi insanım oğlumla birlikte tabletten 3 kişilik oyun oynarken birisiyle tanıştım.Ailesinden uzaktaymış kendisi bende o ara eşimle.çok tartışmalar yaşıyorduk insan bazı zamanlarda hiç tanımadığı bi insana daha rahat açılıyo.
Avukat bana çok güzel.destek verdi yangına körükle gitmedi ki abla diyodu arada ben de iyi insan düşüncesiyle bu şekil konuşmaya başladım zaten 2 kere telefon görüsmesi oldu işte dışarıda fazla gezme kendine dikkat et ,güzel güzel sulu yemeklerde ye diye hep yazdım buarada bu çocuk benden 14 yaş ufak
Bi abla gibi yaklaştım.daha sonra bu benim msjlarıma cvp vermemeye başladı bende habersiz bırakma gibi yazdım başına birsey geldi diye endişelendim
Aradım bana dediki sen bana kendini kaptırdın iyice abarttın ben sana bi adım gelsem sen bana 50 kere geleceksin buluşursak neler olacağını biliyorsun çooook üzüldüm ben bunları düşündürecek kadar birşey yapmadım ona yemin ediyorum yapmadım ve kızmayın ins.ekledim.nomuda verdim.benim sana saygım var anneliğine dedi evliliğine dedi bende kızınca o zaman ben elimi sürmücem bi insanla konuşmam dedi ve her yerden beni engelledi beynimden vurulmuşa döndüm hazmedemiyorum
Benim ona olan niyetim kötü değildi aslında onun da anlaması lazımdı
İyi geceler dertsiz insan yokmuşStresim çok hangisinden baslayayim? Biriniz elin adamiyla konuşur, digeriniz ağzı süt kokarken hamile kalmaktan korkar. Biri eşini cidden aldatır vicdan azabı çeker, diğeri ailesine olan isyanlarini yazar. Biri salakca aşk acısı çeker 5 kuruş etmeyen adama, bir diğeri kocasını millet kapıda kapmak için bekliyormuş gibi kiskancligin zirvesine tirmanmis sorular soruyor anlamsizca. Ben hangi stresimi atayım anlamadım ki. Neyse bütün herşey sana patlicak hadi iyi geceler![]()
Var bahsettim ama tabii ki bana ettiği laflardan yok hatta bize gelecek evlenince demiştimSana tepki vermemek için öncelikle kocanın bu durumu biliyor olup olmadığını merak ettim doğrusu Çünkü adamın niyeti besbelli Sen de kalkmış ben iyi niyetliydim diyorsun ve bütün bunları Büyük ihtimal eşinden gizli yapıyorsun hiç doğru bir şey değil
Ablacim ,bak abla diyorum cunku benden tam 10 yas buyuksun. Tamam ailesiz olabilir,basina isler gelmis olabilir. Tamam yeme icmesini geciyorum. Hastaydi ondan dediniz. Ama sen resmen hic tanimadigin adama beni habersiz birakma demissin. Adam da tipki bizim anladigimiz gibi anlamis. Yani ona ilgin oldugunu. Ben olsam ben de oyle anlarim. Beni merak eden, yememi icmemi takip eden ve sadece oyunda tanistigim birine karsi bende bunlari dusunurum. Ve sana acikca da demis adam. Hala kendine itiraf edemiyorsun. Ama bak burdan bakinca cok net gorunuyor senin bu adama biraz duygusal yaklastigin. Adam da anlamis. Israrla ablalik yaptim diyorsun ama burdan bakinca oyle degil iste.Ailesi yok diye bide başına olaylar gelmiş söylemişti arkafaşını kurtarırken dayak yemiş yememiş hastalanmış bunları söylemişti
Yoksa ben bi art niyet hissetsem zayen hiç konuşmazdım.ilk ve sondu benim için
Bende ona üzülüyorum kendi.e defalarca soruyorum ne yaptım diye ama bulamıyorum ins.ekliydi yarı dekolte hikaye paylaşırım anlarım ya da sürekli pişt hişt diye msj yazarım anlarım ama inanı. Hiç birşey bulamıyorum yazık.ne yazık.ki çok yazıkAblacim ,bak abla diyorum cunku benden tam 10 yas buyuksun. Tamam ailesiz olabilir,basina isler gelmis olabilir. Tamam yeme icmesini geciyorum. Hastaydi ondan dediniz. Ama sen resmen hic tanimadigin adama beni habersiz birakma demissin. Adam da tipki bizim anladigimiz gibi anlamis. Yani ona ilgin oldugunu. Ben olsam ben de oyle anlarim. Beni merak eden, yememi icmemi takip eden ve sadece oyunda tanistigim birine karsi bende bunlari dusunurum. Ve sana acikca da demis adam. Hala kendine itiraf edemiyorsun. Ama bak burdan bakinca cok net gorunuyor senin bu adama biraz duygusal yaklastigin. Adam da anlamis. Israrla ablalik yaptim diyorsun ama burdan bakinca oyle degil iste.
Ha eger oyleyse, gercekten ablalik yaptiysan da sen gercekten su dunyadaki en saf en iyi insansin ablacim. Ama inan burdan bakinca gorunen bu degil.
Once kendine biseyleri itiraf etmen lazim. Elin adami neden durduk yere boyle dusunsun? Bunlari bi sorgulaman lazim.
Sıcak yemeği ne kadar düşündüğünü dilini eşini anlattın ve hiç tepki vermedi var mı öyle Türk erkekleri kaldı mı yaVar bahsettim ama tabii ki bana ettiği laflardan yok hatta bize gelecek evlenince demiştim
Hayır karşı taraf suçlu, siz iyisiniz/mertsiniz/comertsiniz desek. Sizden dünyada bir tane daha yok, bravo size desek. Ne değişecek?Yani ben mi suçluyum,karşı taraf.mert iyi öylemi
Dekolteli hikayeyle ne alakasi var ki simdi? Dekolte fotograf atanlar arkadas listesindekilere karsi ne duygular besleyerek atiyor olabilirler ki? Yanlis dusunuyorsun.Bende ona üzülüyorum kendi.e defalarca soruyorum ne yaptım diye ama bulamıyorum ins.ekliydi yarı dekolte hikaye paylaşırım anlarım ya da sürekli pişt hişt diye msj yazarım anlarım ama inanı. Hiç birşey bulamıyorum yazık.ne yazık.ki çok yazık
Sizde haklısınız ne kötüymüşüm benHayır karşı taraf suçlu, siz iyisiniz/mertsiniz/comertsiniz desek. Sizden dünyada bir tane daha yok, bravo size desek. Ne değişecek?
Yazmayım yazmayım dedim ama ısrarla bunu sormaniza dayanamadım. Evlisiniz, kaç yaşında kocaman kadınsınız, internetten ne idüğü belirsiz bir adamın peşine düşmüşsünüz, habersiz bırakılınca ısrar edip aramışsınız. Bütün bu ısrarlarınıza karşı taraf neden sununca oooo yooo demişsiniz.
Hayırdır bacım? Siz nerede yaşıyorsunuz? Neyin iyiliği bu? Kime karşı iyilik? Yukarıdaki sorunuzla vicdan mı rahatlatmaya çalışıyorsunuz?
Hee ayrıca kocanızın haberi varmış yabancı bir erkekle bacı-gardas muhabbetinizden de ses çıkarmamış öyle mi? Bence kocanız da iyilik meleği bu durumda. Lütfen kocanız için 22 yaşında bir kız bulun da o da abi-kardeş ilişkisi yaşasın, yardım etsin kızcağıza.