Haketmemiştim bu sözleri

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba arkadaşlar yine ben biliyorum ki belki buralarda kimsem olmadığından belki de güvenecek kimsem olmadığından herşeyimi burada sizinle paylaşıyorum. Şimdiden teşekkürler hepinize. Önceki konularını bir çoğunuz biliyor. Görünen sorunlarımız onlar. Eşimden dün hiç beklemediğim tepkiyi aldım bana çok gereksiz geldi. Haketmedim bence. Dun eşim ile giderken başım dönüyordu. İşe gitti bi mesaj atmasını bekledim. Nasılsın diye atmadı dört beş saat sonra ben attım bi sorsaydın keşke nasıl oldun deseydin dedim. İşim var zamanım yoktu dedi. Neyse yeni evli sayılırız ben yüzüklerin. Hep takarım. Eşim bu sene pek sık unutur oldu. Soruncada yol eldiven takıyorum ondan takmadım yok unuttum. Her zaman takıyorum birgün takmayınca sorun ediyorsun vs. Neyse dun onu da yazdım mesajla yüzüğü yine almamışsın kullanmayacaksan at çöpe diye. O da unuttum. Ben artık katlanamıyorum sana yaptıklarına hergün sorun çıkarmana evlenirken düşünmemiştim bunları. Bana kadınlık yap vs. Diye bir sürü mesaj atmış sizce bu tepkiyi hakedecek ne yaptım ki ne dedim ben. Allah aşkına bana akıl verib

Yeni evli sayılırız diyorsun.Nişanlı iken bu adam çok romantik çok anlayışlı bir beymiydi. ?
Genelde bir sinyal verir elbet.

milyon tane konunuz var, okuyayım dedim ama pek mümkün değil.

sadece bu konu için yorum yaparsak siz haksız gibisiniz. başınız dönüyormuş sadece. çok önemli bi mesele değil. işim var, mesaj atamadım zaten demiş. bir de direkt trip atarak konuşma başlatmayın. erkekler buna sinir oluyor. ne yaptın, ne ettin, ben de daha iyiyim deyin geçin.

yüzük meselesinde de hemen çöpe at noktasına gelerek kendinisiz haksız duruma düşürmüşsünüz. demek ki sürekli yüzüne vurarak adamı bunalttınız. biraz rahat bırakın bence.

bana kadınlık laf yapı ise alakasız ve saygısızca olmuş ama.

çok hassaslık bekliyorsunuz.. yani sıradan bir baş dönmesi (allah korusun) kansermişsiniz gibi muamele etmeyin kendinize.. Gerçekten işi olmuş olabilir, yoğundur.. Yüzük konusunda da çok takılmadım yüzük takmayan biri olarak..

eşiniz çok ağır gitmiş evet, ama sürekli "sen" demeyin, günümüzde insanlar birbirlerinden çabuk bıkıyorlar..

Esinizin işi yogun olabilir, sabahki baş dönmesini öylesine sanabilir, aklından çıkmış olabilir.
3 yıllık evliyim, eşim de bende yüzük takmıyoruz. Bu konuda yapılan baskı da bana göre anlamsız.
Ortada buyutulecek bir şey yokken soylenmissiniz. Eşiniz de gereksiz tepki vermiş.
Birbirinizin dilinden anlamaya çalışın bence.

Esin mesajlarinda kesinlikle haksiz.
Ama...
Acaba gercekten devamli sorun cikartiyor olabilir misin?
Hastayim sormadi diyorsun, konusurken baska konudan kavga cikarabiliyorsun. E demek ki ciddi bir seyin yokmus? Muhtemelen o giderken de bir seyin yoktu.
Esin abartmis, ama sanki dolmus da patlamis gibi.
Calismiyorsun sanirim? Ilgini baska seylere yonlendir.

kaç yıllık evlisin konularına baktım eşim de eşim, eşim de eşim, bir tane bebeğinle ilgili konu yok.
bu kadar mükemmel bir anne misin ki tek problemin eşin ya?
ben anlamıyorum bu olayı üç yıllık evliymişsin sürekli bi nazlar bi kaprisler almış yürümüş, kocam kahvaltı hazır olsa yerim dedi diye saatlerce ağladım, kocam başım döndü beni sormadı saatlerce ağladım.
bence bir kadın bir eş olmadan önce bir anne olmalı. kafayı resmen adama takmışsın.

diğer konularınızı okuyamadım ama sadece bu durum için biraz abartmış gibi duruyorsunuz..
başınız döndüğü için evet canım nasılsın diyebilirdi 1 dakikasını almaz sonuçta..

yüzün konusunda bişi diyemem bizim şirkette çok kaza oluyor eldivenli işçiler özellikle takmıyor mantıklı bi bahane gibi geldi bana Allah korusun yüzük pres vs kullanan personelde biraz sıkıntı.

ayrıca eşinin bana kadınlık yap mesajı bence çok çirkin.aranızda ne geçerse geçsin.

Çok mükemmel bir anneyim bunu eşim hep söyle r

Biz de yüzük takmıyoruz.Başta sorun gibi göründü ama hayır sorun falan değil bana göre.İlgi beklemek maalesef sonuçta hep kötü biter,çünkü beklenti sonucu hep hayal kırıklığıdır konu ne olursa olsun.
abartıyorsun,hayatı hafife al biraz ve rahatlamayı dene.
Kocan hoş şeyler yazmamış kesinlikle ama sanırım bunalmış.

Biraz daha geniş tutmalı bu dediğinizi.
Bir kadın bir eş ve anne olmadan önce kendi olmalı.

Esaret parmagindaki yüzük çok da önemli değil bence. Yapan insan yuzuklede yapar bence. Çok daraltiyorsunuz gibi geldi bana. Herşeye naz kapris yaparsan birgün seni takmayacak kıvama getirirsin eşini. Başın dönmüş sormadi diyorsun ben olsam bende sormam sıradan bir baş dönmesi sürekli olsa neysede. Bu kadar üzerine gitmeyin

bence hakettiniz mi haketmediniz mi sorusundan daha önemli bir şey var.

eşinizin söyledikleri;

artık sana katlanamıyorum, evlenirken böyle olacağını düşünmemiştim

şeklindeki lafları evliliğiniz adına tehlike sinyalleridir bence. eğer eşiniz beylik konuşan biri değilse bu sözleri ciddiye alıp siz neyi düzeltebilirsiniz, eşiniz neyi düzeltebilir bunları konuşun bence, evliliğiniz yara almış gibi görünüyor bu mesajlardan anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…