Merhaba arkadaşlar yine ben biliyorum ki belki buralarda kimsem olmadığından belki de güvenecek kimsem olmadığından herşeyimi burada sizinle paylaşıyorum. Şimdiden teşekkürler hepinize. Önceki konularını bir çoğunuz biliyor. Görünen sorunlarımız onlar. Eşimden dün hiç beklemediğim tepkiyi aldım bana çok gereksiz geldi. Haketmedim bence. Dun eşim ile giderken başım dönüyordu. İşe gitti bi mesaj atmasını bekledim. Nasılsın diye atmadı dört beş saat sonra ben attım bi sorsaydın keşke nasıl oldun deseydin dedim. İşim var zamanım yoktu dedi. Neyse yeni evli sayılırız ben yüzüklerin. Hep takarım. Eşim bu sene pek sık unutur oldu. Soruncada yol eldiven takıyorum ondan takmadım yok unuttum. Her zaman takıyorum birgün takmayınca sorun ediyorsun vs. Neyse dun onu da yazdım mesajla yüzüğü yine almamışsın kullanmayacaksan at çöpe diye. O da unuttum. Ben artık katlanamıyorum sana yaptıklarına hergün sorun çıkarmana evlenirken düşünmemiştim bunları. Bana kadınlık yap vs. Diye bir sürü mesaj atmış sizce bu tepkiyi hakedecek ne yaptım ki ne dedim ben. Allah aşkına bana akıl verib
Çok mükemmel bir anneyim bunu eşim hep söyle rkaç yıllık evlisin konularına baktım eşim de eşim, eşim de eşim, bir tane bebeğinle ilgili konu yok.
bu kadar mükemmel bir anne misin ki tek problemin eşin ya?
ben anlamıyorum bu olayı üç yıllık evliymişsin sürekli bi nazlar bi kaprisler almış yürümüş, kocam kahvaltı hazır olsa yerim dedi diye saatlerce ağladım, kocam başım döndü beni sormadı saatlerce ağladım.
bence bir kadın bir eş olmadan önce bir anne olmalı. kafayı resmen adama takmışsın.
yine eşim dedi yaÇok mükemmel bir anneyim bunu eşim hep söyle r
pardon neye iyi dayanıyorbu arada kocam benim yaptıklarımdan iki çatal yer akrabalarında tabak tabak yer çok üzüldüm diye de konun varmış. adam iyi dayanıyor
Biraz daha geniş tutmalı bu dediğinizi.kaç yıllık evlisin konularına baktım eşim de eşim, eşim de eşim, bir tane bebeğinle ilgili konu yok.
bu kadar mükemmel bir anne misin ki tek problemin eşin ya?
ben anlamıyorum bu olayı üç yıllık evliymişsin sürekli bi nazlar bi kaprisler almış yürümüş, kocam kahvaltı hazır olsa yerim dedi diye saatlerce ağladım, kocam başım döndü beni sormadı saatlerce ağladım.
bence bir kadın bir eş olmadan önce bir anne olmalı. kafayı resmen adama takmışsın.
Biraz daha geniş tutmalı bu dediğinizi.
Bir kadın bir eş ve anne olmadan önce kendi olmalı.
bu nazlı kaprisli hallere, bu overattached girlfriend tarzı baskılamalara, bu duygu presine, bunlara kısacası. iyi dayanıyor.pardon neye iyi dayanıyor
bu nazlı kaprisli hallere, bu overattached girlfriend tarzı baskılamalara, bu duygu presine, bunlara kısacası. iyi dayanıyor.[/QUOTE evet duygu prensiyim ve dayanıyor bu sizi neden rahatsız etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?