Haketmemiştim bu sözleri

beni rahatsız etmiyor sizi ediyor. ama size bu tavrınızın fazla olduğunu söylüyorum. şöyle gibi;

Eklentiler

• images.webp
    10 KB · Görüntüleme: 248
Yorum yapmanızı istemiyorum

gerçek hayatta da böyle yaptığınızı tahmin ediyorum,
eşiniz onu bunalttığınızı çok açık bir şekilde söylemiş ama siz hala sorunsuz bir evliliğiniz varmış gibi davranıyorsunuz. sizin umurunuzda değil ama belli ki eşiniz yılmış, bir insan sert sözleri birden söylüyorsa o söylemiyodur, artık dayanamıyodur... artık eşiniz sizin korkmayın kimse almayacak elinizden... böyle preslerseniz üzülmeniz kaçınılmaz.
ben yorum yapmıcam diye sorununuz çözülecek mi hayır.
benim istediğim şey dönüp kendinize bakmanız. kaç yaşında kadınsınız eşim yaptıklarımdan iki çatal yiyor diye ağlanır mı ya, 3 haftalık tatilden sonra ereksiyon olamadı diye 10 sayfa konu yazmışsınız.
hayatınızı eşinize odaklamak çözüm değil, oğlunuz belki dikkat dağıtıcınız olabilir, ama kendinize odaklanmanızı şiddetle tavsiye ederim.
kendinize eşinize ve en önemlisi oğlunuza hayatı zehir etmemek için bir deneyin bence.

Uygun bir dil kullanmadığınız için zaten bunalımlı halimde yapıcı bir şekilde cevap vereceğinize canımı yaktığınız için yorumlarınızı istrmiyorum

Uygun bir dil kullanmadığınız için zaten bunalımlı halimde yapıcı bir şekilde cevap vereceğinize canımı yaktığınız için yorumlarınızı istrmiyorum

kendinize gelebilmeniz için bence bu söylediklerimi yakınlarınızdan birinin söyleme cesareti bulması lazım. bunları söyleyebilen birisi yoksa çevrenizde dostunuz yok demektir.
uygun bir dil kullanıyorum, duruma uygun en azından.

Siz at gözlüğü takmışsınız be pohpohlanmak için konu açmışsınız. Maalesef eşiniz haklı siz sabrını taşırmışsınız gerçekler bunlar üzgünüm.

yakında kocam beni terketti, aldatılıyorum gibi konular açarsan hiç şaşırmam.

yüzük parmaginda dövme yapın adinizi yazin ki eşin de yüzük takmayı unutmasin..

gereğinden fazla duygusal davranıyosunuz. adamı bunaltıyorsunuz. öyle üstüne düşmüşsünüz ki o da kendini bi halt zannetmeye başlamış. açtığınız bi konulara bi bakın. çoğu eften püften meseleler ama hepsinde yok ağladım yok çok kırıldım. biraz güçlü olun. hayatınızı eşinize endekslemeyin. onsuz da mutlu veya mutsuz olabilin. bunu da ona hissettirin. adamın sırtına yük gibi binmezseniz o da sizi sırtından atmaya uğraşmaz.

İşte bu konuda o kadar haklısın ki ne diyim çok endeksledim

İşte bu konuda o kadar haklısın ki ne diyim çok endeksledim

ne diyelim bacım endeksleme sen de. dünyada bi o mu kaldı yani. işin gücün çocuğun var heralde. biraz yoluna bak, hayatına bak. kocanı da kendi haline bırak. arada göster kendini.

Biraz baskı hissettim açıkçası okurken fazlaca takıntı yapıp ilişkinizi ve eşinizi hatta kendinizi yoruyorsunuz.
Yani ben de mesela yüzüğümü bazen unuturum e eşimde unutur ne yani bunun altında ne arayabilirim ki ?
Küçük şeyler fakat yıpranma paylarınız büyük mesela.
Yani ceviz kabuğunu doldurmaz inan bunlar zamanla evliliğiniz oturacak .
yaş kaç ve kaç aylık evlisiniz acaba ?

30 yaşımdayım üç yıl oldu evleneli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…