- 9 Temmuz 2012
- 347
- 530
- 53
Yorum yapmanızı istemiyorumbeni rahatsız etmiyor sizi ediyor. ama size bu tavrınızın fazla olduğunu söylüyorum. şöyle gibi;
Yorum yapmanızı istemiyorum
Uygun bir dil kullanmadığınız için zaten bunalımlı halimde yapıcı bir şekilde cevap vereceğinize canımı yaktığınız için yorumlarınızı istrmiyorumgerçek hayatta da böyle yaptığınızı tahmin ediyorum,
eşiniz onu bunalttığınızı çok açık bir şekilde söylemiş ama siz hala sorunsuz bir evliliğiniz varmış gibi davranıyorsunuz. sizin umurunuzda değil ama belli ki eşiniz yılmış, bir insan sert sözleri birden söylüyorsa o söylemiyodur, artık dayanamıyodur... artık eşiniz sizin korkmayın kimse almayacak elinizden... böyle preslerseniz üzülmeniz kaçınılmaz.
ben yorum yapmıcam diye sorununuz çözülecek mi hayır.
benim istediğim şey dönüp kendinize bakmanız. kaç yaşında kadınsınız eşim yaptıklarımdan iki çatal yiyor diye ağlanır mı ya, 3 haftalık tatilden sonra ereksiyon olamadı diye 10 sayfa konu yazmışsınız.
hayatınızı eşinize odaklamak çözüm değil, oğlunuz belki dikkat dağıtıcınız olabilir, ama kendinize odaklanmanızı şiddetle tavsiye ederim.
kendinize eşinize ve en önemlisi oğlunuza hayatı zehir etmemek için bir deneyin bence.
Uygun bir dil kullanmadığınız için zaten bunalımlı halimde yapıcı bir şekilde cevap vereceğinize canımı yaktığınız için yorumlarınızı istrmiyorum
Uygun bir dil kullanmadığınız için zaten bunalımlı halimde yapıcı bir şekilde cevap vereceğinize canımı yaktığınız için yorumlarınızı istrmiyorum
Peki ne yapmam lazımSiz at gözlüğü takmışsınız be pohpohlanmak için konu açmışsınız. Maalesef eşiniz haklı siz sabrını taşırmışsınız gerçekler bunlar üzgünüm.
Nedenyakında kocam beni terketti, aldatılıyorum gibi konular açarsan hiç şaşırmam.
İşte bu konuda o kadar haklısın ki ne diyim çok endeksledimgereğinden fazla duygusal davranıyosunuz. adamı bunaltıyorsunuz. öyle üstüne düşmüşsünüz ki o da kendini bi halt zannetmeye başlamış. açtığınız bi konulara bi bakın. çoğu eften püften meseleler ama hepsinde yok ağladım yok çok kırıldım. biraz güçlü olun. hayatınızı eşinize endekslemeyin. onsuz da mutlu veya mutsuz olabilin. bunu da ona hissettirin. adamın sırtına yük gibi binmezseniz o da sizi sırtından atmaya uğraşmaz.
İşte bu konuda o kadar haklısın ki ne diyim çok endeksledim
Merhaba arkadaşlar yine ben biliyorum ki belki buralarda kimsem olmadığından belki de güvenecek kimsem olmadığından herşeyimi burada sizinle paylaşıyorum. Şimdiden teşekkürler hepinize. Önceki konularını bir çoğunuz biliyor. Görünen sorunlarımız onlar. Eşimden dün hiç beklemediğim tepkiyi aldım bana çok gereksiz geldi. Haketmedim bence. Dun eşim ile giderken başım dönüyordu. İşe gitti bi mesaj atmasını bekledim. Nasılsın diye atmadı dört beş saat sonra ben attım bi sorsaydın keşke nasıl oldun deseydin dedim. İşim var zamanım yoktu dedi. Neyse yeni evli sayılırız ben yüzüklerin. Hep takarım. Eşim bu sene pek sık unutur oldu. Soruncada yol eldiven takıyorum ondan takmadım yok unuttum. Her zaman takıyorum birgün takmayınca sorun ediyorsun vs. Neyse dun onu da yazdım mesajla yüzüğü yine almamışsın kullanmayacaksan at çöpe diye. O da unuttum. Ben artık katlanamıyorum sana yaptıklarına hergün sorun çıkarmana evlenirken düşünmemiştim bunları. Bana kadınlık yap vs. Diye bir sürü mesaj atmış sizce bu tepkiyi hakedecek ne yaptım ki ne dedim ben. Allah aşkına bana akıl verib
Arada göster derkenne diyelim bacım endeksleme sen de. dünyada bi o mu kaldı yani. işin gücün çocuğun var heralde. biraz yoluna bak, hayatına bak. kocanı da kendi haline bırak. arada göster kendini.
Arada göster derken
30 yaşımdayım üç yıl oldu evleneliBiraz baskı hissettim açıkçası okurken fazlaca takıntı yapıp ilişkinizi ve eşinizi hatta kendinizi yoruyorsunuz.
Yani ben de mesela yüzüğümü bazen unuturum e eşimde unutur ne yani bunun altında ne arayabilirim ki ?
Küçük şeyler fakat yıpranma paylarınız büyük mesela.
Yani ceviz kabuğunu doldurmaz inan bunlar zamanla evliliğiniz oturacak .
yaş kaç ve kaç aylık evlisiniz acaba ?
cinnet geçireceğini size mi söyledibide soruyor musun gerçekten? bu kadar insan aynı şeyi söylüyor size. adam cinnet geçirecek farkında mısın?
cinnet geçireceğini size mi söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?